בוקר טוב ושבת שלום הלכה לי האוזן חחח

בוקר טוב ושבת שלום הלכה לי האוזן חחח

האוזן השמאלית נסתמה לי מאתמול. אין לי מושג מה זה? מישהו יודע אולי? אם כדאי לפנות לקופת חולים או להשאיר את זה ככה? אני מיתעוררת מוקדם אבל היום משום מה כשאייל לא עובד אני מרשה לעצמי לישון עוד קצת בקיצור שבת נפלאה ויום מדהים לכולם אמן ואמן.

שביק

New member
אלין יקרה, אצלי אוזן שמאל לא קיימת ממזמן.חחחח

אבל ברצינות: אם מפריע לך כדאי שתגשי לרופא אףאוזןגרון, אולי צריך ניקוי שרק רופא רשאי לעשות כדי לא לא לפגוע בעור התוף. יכול להיות שזה ממים, או שעווה. תבדקי ואז תהיה לך אוזן כו חדשה. שבת שלום יקירה, ונשיקות לך ולאייל. משביק

האמת ש..

לפני כמה חודשים הייתי אמורה לעבור שטיפת אוזניים ולא ניגשתי בכלל בדיוק הגיע ההריון. והחתונה עמדה בפתח אז ויתרתי אבל אתם צודקים, אני אלך ולא אזניח יותר תודה על הכל

דהוז

New member
שבת נפלאה גם לכם...

ואל תזניחי את הבריאות - לכי לבדוק מה קורה, כדי שתהיי חזקה ובריאה.....

תרגישי טוב!../images/Emo24.gif

שבת נפלאה!, וואלה, אני ממש גאה בי, אחרי שהועלתי בטובי לקום מהמיטה ב12:00 התלבשתי על הבית ואני עדיין בתוך האקשן, איזה כיף לרוקן, לזרוק ואף לתת ולהעביר דברים הלאה.....פשוט הרגשה נפלאה!

אלין-כולם פיספסו ובגדול...

א- תנצלי טוב טוב את האפשרות לישון עד מאוחר כל עוד השליטה הבלתי מעורערת של הבית עוד לא נולדה...
ב- אני במקומך לא הייתי ממהרת כל-כך לרופא: יהיו לך לילות לבנים בהם תרצי להצמיד לכרית את האוזן הפתוחה וכלפי חוץ את הסתומה, ולדמיין שנותנים לך לישון....

למעלה