בוקר טוב ושבת שלום, יוצאת לטיול קטן

בוקר טוב ושבת שלום, יוצאת לטיול קטן

באזור בית גוברין, לפני שיבוא שוב מבול. החלמה לכל החולים, והבריאים - נצלו יום זה לטובה. צפיתי דווקא בסרט של טום קרוז - עתידני - דוח מיוחד - והיה בו מסר סמוי אבל ברור בהחלט - אסור להתיר לרשויות להפעיל פיקוח ללא הגבלה על בני האדם. זה מביא לאסון. ואנחנו כבר מתירים זאת למשטרה שלנו, שרשאית לאסוף מידע על כל אדם ואדם, מידע מפורט ביותר. יום נעים.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור. הזריחה היתה נהדרת!

כן,כן אני מקפידה לקום ולצאת כשאין מבול. וכשיש אני עוברת בין הטיפות... קרני השמש הבוקעות וצובעות בכתום את איי השמים הכחולים, אורגות פס פז לוהט בשולי העננים האפורים. נהדר! היונים או הצוצלות, לא מצליחה להבדיל ביניהן, חגות סובבות על ברקע, מתיישבות על האנטנות למנוחה, העורבים היוצאים לעמל יומם בקריאות רמות, מראות מרניני לב. לא שובעת מהן. יהודיתעדנה טיול נעים. בטוחה שתהני. גם מהאתר - המערות וגם מהפריחה בסביבה. יום נעים

dlia2004

New member
בוקר נהדר של שבת, התעוררנו לעיר לבנה

מעוטר בשלג שירד הלילה, השמש יצאה במלוא הדרה אבל קררררררר,חצי יום עבודה לאלי ואחר כך עוד אין תכניות.

פייה סיימת לסרוג את הכובע../images/Emo35.gifאיזה מראה יפה

נשקף מהחלון שלכם, הלבן הלבן הזה

dlia2004

New member
בחייאת רציתי, באתי לצלם והמצלמה כותבת

להחליף בטריות, אז נחכה לאלי.

בקר טוב לכל הסבתות המשקימות קום

(כזו פריחה כמו שאור חבצלות הראתה זה היה כל הדרךבטיול שלנו אתמול לרמת הגולן) קמתי בשקט בשקט כמו גנב כדי לא להאיר את הנמים והתחלתי בסידורי מטבח וארגונים לפני שהאינדיאנים מגיעים הביתה. אנחנו מחכים להם בקוצר רוח כמו למסדר המפקד. מציצים כל פעם החוצה לראות אם הגיע הרכב הנכון לחניה. חשבתי שהיום יהיה יפה לא פחות מאתמול, יש לי אכזבה קלה כי יורד גשם ויהיה קצת קשה לטייל איתם ולהראות להם את השקדיות פורחות. אז יש לי קריאות מכיוון המטבח שיהיה לכם שבת חמה

בוקר טוב ליום חמים ונעים - לפחות במרכז

בתכנון להיום ארוחת צהריים משפחתית, כביסות לפני הסערה שכנראה נדחתה כבר ביום.. וציפיה לאיזו הפתעה! שתהיה שבת מהנה לכולנו

למעלה