בוקר טוב ושבת שלום לחברתיים

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר טוב ושבת שלום לחברתיים ../images/Emo140.gif

החברותיים .... מה שלומכם? אני סתם מתעצלת כנראה לאחרונה להכנס לכאן... וגם כי אני מאד מאד עסוקה... וגם כי אני כבר אופה ואופה....
כמו בכל שנה... לא מתלוננת..הכל טוב...וחתונות יש לרוב... ומכל סוג... והיה גם ערב מיוחד רק של דאנס אנד דינר... אז שמח מה אומר חגים חגים חגים... ואחותי על ההר הירוק..ציפורה זה טוב ...הלוואי עלי אחת כזו...
פה אפילו הציפורים לא עפות ..לראות אותם הולכת לג'ונגל הקרוב...
אבל יש ציפור מקסימה נראית כמו עורב עם מקור צהוב...ובכל עונה בתקופה זו בערך מדצמבר מגיעה לכאן...ובכל אחה"צ פותחת בקריאות ממש קורעות לב..מן יללה מוזרה...נשמע כמו צעקה... אז אני יודעת שקריסמאס בפתח..וראש השנה הסיני אוטוטו.... שבת נפלאה לכולם ונירוש התגעגעתי לקפה שלך... אבוא אח"כ לשתות...

נירהמ1

New member
שבת שלום ל"חברתיים" - וואן ../images/Emo140.gif

ציפור שדומה לעורב עם מקור צהוב היא סוג של עורבני, יש אנשים שמגדלים את הציפור הזאת בכלוב ומלמדים אותה לשיר ולדבר. באחד ממקומות העבודה שעבדתי בהם היתה מישהי שגידלה עורבני כזה בכלוב. היא לימדה אותו לשיר את "גלי הדנובה",
ובגלל שהיא זייפה בצורה מזעזעת, הציפור - שיש לה שמיעה אבסולוטית - שרה את "גלי הדנובה" עם אותו זיוף.
זה אחד מהמינים הרבים של העורבנים – הנה קבלי קישור לתמונות של עורבני עם מקור צהוב. הוא יפהפה. והנה גם קפה - שלא תגידו שהזנחתי אתכם.

מאקי

New member
חחחחחחחחחחח שלום

אני עכשיו התפנתי.... שבת מטורפת של עבודה ובילויי יומולדת לאיש הכל מעורבב... וציפי?????????? הבקר התיצבה למשמרת ב 7.20 צהובה כולה... מנקרת בחלון השמאלי למעלה.. שבוע טוב להשתמע אני

wan

New member
מזל טוב לאיש ממני והרבה שנים טובות

בריאות מאושרות ...
ונשיקה וחיבוק ממני. לשניכם וגם לשאר בני הבית.. ליטוף לשחור על ארבע...

נירהמ1

New member
היי מאקי'לה- מזל טוב לבן הזוג../images/Emo65.gif

מאחלת לו הרבה שנים של בריאות, אושר וזוגיות טובה ומאושרת.
כנראה שלא הייתי כאן זמן רב ולכן החמצתי את הסיפור של "ציפי" - גם אני רוצה לשמוע את סיפור "הציפורה הנחמדת" שלך.

wan

New member
הי נירה תודה על הקישור נראה דומה|4U

אולי זה אכן זה.. אך בפורום שם קראו לו אחרת..ראית? בכל אופן הוא צורח בבוקר השכם כמו תרנגול.. ולפנות ערב.. מזל..

נירהמ1

New member
לא ראיתי איך הם קראו לו - יש כמה

מינים של עורבנים. זה עוף מאוד חברותי שחי בלהקות גדולות. באנגלית קוראים לו "מָיינָה בֶּרְד". אגב, את זוכרת את הוורד המיוחד שהבאת לכאן פעם? זה שצילמת בבנגקוק? אני עדיין מחפשת איזה סוג ורד זה. מאוד אוהבת ורדים, וזה היה ממש יפהפה ומיוחד. שומרת אותו אצלי במחשב עם החתימה שלך. פשוט יפהפה. שומרת גם תמונה של מוכר ה"צ'אי מסאלה" - הגירסה המצויירת (לא זו של טאריף). מאוד אוהבת את שתי התמונות.
איך מתקדמות ההכנות ראש השנה הסיני? הוא בטח מעסיק אתכם ימים ולילות.

למעלה