בוקר טוב ושבת שלום לכולכם =)

ZiV GiLbOa

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולכם =)

הנה לפניכם בקובץ וורד הקטגוריות והמועמדים ל"טקס פרסי הטלוויזיה" מי שרוצה שיצביע ולשלוח כמסר אליי בחזרה. הכל כתוב בפנים. יש לציין שאני ערכתי וכתבתי הכל ואם יש שגיאות או בעיות דפוס אני לוקח את כל האחריות. איך בוחרים?! מסמנים באדום את המועמד שלכם וכמובן שומרים את השינויים. אני שוב מזכיר!! שולחים את הקובץ בחזרה אליי כמסר אישי ולא כתגובה. אני מזכיר- היום חוזר רק בישראל!! אז שתהיה לכולנו צפייה מהנה ובסוף השידור אני מקווה שאני אוכל להכנס לפה ולבקר את התוכנית!! שבת שלום ויום טוב לכולם

Dark Neko

New member
את לא משרשרת טוב, גבע.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

את צריכה להגיב לזיו, הוא פתח את השרשור.

ZiV GiLbOa

New member
הקפצה.

תודה למי שבחר עד עכשיו ואני עדיין מחכה להצבעות של השאר.

ZiV GiLbOa

New member
תבחרי מה שאת זוכרת

ואהבת. אם לא אהבת ואת לא זוכרת אל תצביעי באותה קטגוריה.

ZiV GiLbOa

New member
איפה אתם?

חסרים לי הצבעות.רק 3 חברי פורום הצביעו! קדימה!! ערב טוב!!

זיו ! אני ממש מתנצלת שלא הייתי כאן

להצטרף... פשוט אתמול נסעתי לכפר סבא וחתמתי על חוזה!!! אני ב - 1.1.2008 לא כאן !!!!!!!!!!

ZiV GiLbOa

New member
אוי איזה באסה..

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בבית החדש ובעיר החדשה!! נשמח שתישארי כאן!! בכל מקרה את עדיין מוזמנת לענות על הטקס.. אני צריך קולות ואין לי מספיק!! ושוב שיהיה לך המון הצלחה ושרק תהני!!

חייבים לעשות מפגש! O:

אנחנו חייבים לעשות מפגש לפני שאת עוזבת. הייתי רוצה גם להספיק להכיר אותך לפני שאת עוזבת.... אלי נארגן לך לפחות מסיבת פרידה? O: אני ובתאל הכנו שלט... ו...ו... הוא היה מאוד מושקע T.T וי לאב יו נתוש. וי רילי רילי לאב יו!

סבבה! D:

את במוצ"ש הקרוב- שבת ארגון שווה ביותר בשעה 18:20 (לא לאחר) בפיל, עושים צעדה לכיוון דקל וילנאי. בשעה 19:20- כינוס במגרש, דגלנות, עליית שבטים ודיברי מכובדים. (שזה אומר: בלה בלה בלה בלה בלה...) בשעה 20:20- ה-ה-ו-פ-ע-ו-ת-! אבל... אמ... איך נזהה אתכם? O: אני יודעת! אם תראו חבורת בנות (ובן) שמתחילים לצרוח צרחות פקאצה מזוויעות, ולהתחבק- זאת אני רעות ובתאל ומקווה שגם שאר המאפייה: רחלי, שני וכו' XD (וברק אני מקווה שגם יבוא. אני רוצה ממנו חיבוק T.T) אז תבואו אלינו ותשאלו אותנו: "אתם מהפורום?" או משו כזה.... או שזה סתם פאדיחות... ^^" יוהווווווווווווווווו! פגישת פורום ראשונה שלי!!!!!!!!! D::::::::

ZiV GiLbOa

New member
רבותי חסרים לי קולות!!

עד כה הצביעו 7אנשים כולל אותי!! אז קדימה, מי שעוד לא הצביע מוזמן להצביע. אני רוצה כבר לפרסם תוצאות!! חדשים ישנים ותיקים וזקנים כולם צריכים להצביע. הנה שוב הקובץ!

ZiV GiLbOa

New member
חייב במובן של-

אני מתחנן שתצביעו!!חחח זה לא יוצא שווה שיש לי רק 7 קולות.

למעלה