בוקר טוב ושבת שלום לכולם

yaely2

New member
מנהל
הגעגועים העירו אותי ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכולם, בוקר של שמחה, שיהיה יום מלא וגדוש עשייה חיובית, ושנהנה מעצמנו וממעשה ידינו אוהבת הרבה יעלי

ora11

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הולכת לעבודה כן גם ביום שישי עובדים יום טוב וסוף שבוע חמים ומהנה.

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif

כן אצלנו לא יורד כבר גשם, ופעם לפעם מציצה השמש. אולי יהיה אפשרי גם לתלות כביסה. המשך יום נעים לכולם

emmy5

New member
באיה אורה בוקר נהדר ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

גם לי יש כביסה

לייציק

New member
בקר טוב לכם פורום יקר שלי ../images/Emo141.gif

גם לי יש כביסה שדחיתי בגלל הגשם
בסוף אתלה במרפסת כי אין לי כבר ברירה, או שנלך ערומים ובלי מצעים ...
יום גשום ונעים לכולכם וגם לך מישו ... 007 = רשיון להרוג ! אז אולי תהרוג לי את כל ה-"וירוסים" האלה ששולחים לי כל כך הרבה דואר זבל ... כל יום אני צריכה למיין מתוך עשרות אי-מיילים, את אלה שחשובים לי ולמחוק את הזבל ... ממש עבודה בפני עצמה ...
יום נעים ושבת שלום

לייציק

New member
נ.ב. בקשר לשם מישו ... כשהתגוררתי

פעם בצפון, הכרנו נהג בשם מישו
האם זה במקרה אתה ?

yaely2

New member
מנהל
לייציק,רוצה את עדר העזים שלי?../images/Emo82.gif

בוקר טוב- אפשר קצת הומור על הבוקר?

משפטים פולניים למהדרין .. מהסוג שאף "אימא פולניה" (אפילו אם היא עירקית) לא שוכחת להגיד , לפחות שלושה מהם ביום... (
"את זה את לובשת ?" (שתיים וחצי ממחטות אף וסיכת בטחון שמחברת ביניהן .... לא , זה לא בגד ים ...) "את יודעת יפה מאד למה אני מתכוונת !!!" (ברור לי שלפקצה אין תכונות פאראפסיכולוגיות , אבל זה הזמן לפתח אותן...) צריך בשבילך סבלנות מברזל!!!" (ולי , אפילו מפלסטיק אין) "תחשבי פעמיים לפני שאת מבזבזת !" (הילדה עוד לא הפנימה את העובדה הטריויאלית ששם המשפחה שלנו איננו "רוטשילד" ...) "לא מכינים שיעורים על רגל אחת!!" (את זה דוקא הילדה הפנימה ... מאז , היא לא מכינה בכלל ...) "אם הראש שלך לא היה מחובר , היית מאבדת גם אותו!!!" (ברור שלא !!! על מה היא תנסה תסרוקות חדשות ?) "ממתקים - זה לא אוכל!!!" (זה כן , אבל את גומרת לאמא את כל הבמבה !!! ) "ממי ירשת את העקשנות שלך ?!" (אני יודעת טוב טוב ממי ! זו הסיבה שאת לא יכולה לנצח אותי בויכוח ... ) "בבית הזה - אני קובעת !!!!(שתינו יודעות שלא , אבל תני לי 10 דקות של אשליות , או קיי ?) "שלא תגיד שלא אמרתי לך !!" (בטח שתגידי - אז מה ?) "א י פ ה טעיתי ?! " (ברור שטעיתי איפשהו , הרי אחרת לא הייתי עומדת כאן ומנהלת את הדו שיח הדבילי הזה איתך ... הייתי בקריביים , שותה מרגריטה עם מטריה קטנה ...:) ) "תגידי , מה יהיה הסוף איתך ?" (כן , בטח ... היא יודעת מה יהיה איתה ....נסתפק בכך שתדע איפה איבדה את ספר המתמטיקה...) "אוי , איך שאת דומה לאבא שלך ...!" (משפט "בונוס" למשפחות חד - הוריות... לא מגיע לנו ? ) "חכי - חכי ! הילדים שלך יחזירו לך בדיוק מה שאת עושה לי !!" (וואלה , עובד ! עובדה ...) סופ"ש מחוייך ושליו לכולם

emmy5

New member
חלק מהם גם האמא הרומניה ..

טוב , אני יודעת שיש לי קצת דם פולני גם...

ora11

New member
חונה../images/Emo45.gif המשפטים האלה הם לכל

אמא יהודיה אם היא רומניה,מרוקאית או עירקית. וגם פולניה כמובן.

bimbo.

New member
זה מזכיר לי, שמכרה שלי אמרה

לי פעם, שאמא שלה פולניה ממרוקו...

maxima

New member
בוקר טוב יעלי, מיסו וכולם......./images/Emo42.gif

הבוקר מעט שמש ואני בין הסירים עם קפה של בוקר יום נהדר לכולם.......

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo187.gif

גשם בחוץ,לא מפסיק לרדת מאתמול. ואני בבית,מבשלת ומנקה לשבת.

emmy5

New member
בוקר טוב ,היום אני כבר יוצאת ...

אתמול הישוללתי יותר מדי , היום כבר צריך להתחיל את החיים הנורמלים ....ספר ,קניות.... יום נעים לכולם .. אתם כבר שותים את הקפה? גם אני רוצה ... שבת שלום מישו 007..נעים לראות אותך בבוקר בפורום .

yaely2

New member
מנהל
יוצאת? תגידי עם מי ../images/Emo35.gif../images/Emo150.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif?

emmy5

New member
יעלוש....עם ...סוד.... לא אספר

עם החבר של חונה לרגע ..אבל על תספרי לה...אני חייבת להיות יפה לקבלת שבת... את האף אני מכסה עם וילון כמו כלה כולם מוזמנים .... יעלוש , עוד סוד... בכל החיים שלי לא כתבתי כל כך הרבה עיברית...

emmy5

New member
שרהל'ה הכל בזכותכם ../images/Emo24.gif

את רואה שרהל'ה , בין הצעירות אני גם צעירה ...

למעלה