בוקר טוב ושבת שלום לכולם !

בוקר טוב ושבת שלום לכולם !

מה שלומכם? איך הולך? איך עוברת השבת? אצלי בחפיף... נחה לי במיטה עם המחשב החמוד שלי בצד אחד ובצד שני קפה שחור עם חאווייג' תימני אסלי. החיים יפים אה? מה אצלכם ?...

noa555555

New member
סוף סוף הצלחתי להשלים שינה

מהשבוע המעפן למדי הזה שעבר על כוחותינו המתדלדלים, הבית שקט באופן נדיר, ואפילו חיסלתי ערמת כלים ענקית וזוממת על כביסות והכנת מרק ענקי פולני למהדרין עם כל הירקות והעוף והבפנוכו של הטעמים. וסרטים וסדרות באתר הזה. וצריכה להשלים צפייה של עוד שבעה סרטים שיש לי לנצל עד ה 2 לדצמבר, כי ניתנו במתנה, אז...
מתנה לא זורקים ככה, נכון? יש המלצות על תפריט הדיוידי של יס ? שבת שלום לכווווווולם.

dornat

New member
קררררררר

הגענו לביקור הורים בירושלים וזה מה שיש לי להגיד קררררר כאאאאאאאאאאאאן את אוכלת חוואיג'? ועוד עם קפה? איזו מגניבה את. רגע בעלך תימני? גם אני חיסלתי כמה מכונות כביסה, ירדתי על ערימה של כלים, סידרתי את החדר שינה כך שאפשר לראות עכשיו את הריצפה... סופ"ש בסך הכל היה פרודוקטיבי יחסית לבדרך כלל, עוד מעט קופצים לחברים במרכז ואוכלים פיצה (רק יגדיל את רגשות האשם שיש לי שלא הלכתי לחדר כושר כבר 3 שבועות ואני משלמת יופי של מחיר לחודש .. אאוץ) בקיצור ממחר מתחילים ללכת ברצינות לחדר כושר! מה עוד.. מתי את אמורה ללדת?

cial 1

New member
../images/Emo82.gifשבוע טוב אריאלה הכי הכי ברכות על בפורום

וכמובן בבולג של המרשים עם הרבה תוכן- אז כך לשאלתי פה מבקת אם אפשרי תשתפי? אותי במה מדובר קשה לדפדף הכול יפה מבקשת ממך תגובה לגבי הדברים פה איך נעשים ומה הכוונה עושים שוק אשמח לתרום גם ממני וגם ממך וכמובן מכולם יחד לעולם הרחב שלך ובכלל-אבקר מחר בע"ה חני

cial 1

New member
אריאלה חומד שוב ברכות מנני הבנתי קצת../images/Emo20.gif

כך הבנתי הלוואי ויש לך גם עדקונים בצפון אני מהצפון גם ממני אתרום ואחך עם הזרם פה כאשר אבקר והרבה הקסמת אותי אריאלה פיקסלר אלון-עכשיו קבלי ממני עצה -לגבי הסוכרזית לקנות את השווצרית עם העטיפה הכחולה- אין בה טעם לווי ואני חוזרת כך ליטול -אותה ומה אני עושה בהתחלה כפית אחת וסוכרזית -1סוכר-1-סוכרזיצת הכוונה פה אחרי תקופה חצי כפית ותמיד יכולה גם -2 להוסיף ומהסוכר עד כפית או חצי- וגם אם נשארים להרבה שנים כך -כפית 1- וזוכרזית 1 זה בסדר וגם נשמר המשקל עם נסיון גדול שלי . אני מתחילה זאת אחרי הפסקה של שנתיים זה עוזר- לגבי השתייה מתוקה קלה הולכת עם השוופס החדש של ה-שנתיים האלה מאוד ממולץ- לאלה שלא שותים הרבה מים מעט מתיקות שם וגם מעט מוגז בכלל משקה ממולץ-טוב זו דעתי -והיא מהלב- שבוע טוב לך לכול באי הפורום לילה טוב

חניל'ה- מה השם של הסוכרזית השווייצרית?

האמת היא שאני עם סוכרת הריון ואמרו לי לעבור לממתיק מלאכותי והסוכרזית ממש דוחה אותי, אז אם תוכלי לתת לי את השם של זאת שאת אומרת שהיא טובה, אז אני מאוד אודה לך. תודה נשמה.

veredgy

New member
סוכרזית שוויצרית

שם הסוכרזית השוויצרית הוא: HERMESETAS אבל היא מאוד יקרה והטבליות גם מאוד קטנות ולא ממש ממתיקות למי שאוהב מתוק. לכן צריך לשים יות מ - 2 בכל אופן עדיף להשתמש ב סוויט טנד לואו זהב. אין לזה טעם לוואי והכל טוב. רגע, רגע, ברית ואולמות, מקובלים....נולד משהו? פספסתי? אם כן, מזל טוב ואם עדיין לא שיהיה במזל טוב. ורד

אגב ורד,זו סוכרזית שמבוססת

רובה, על סכרין... הטעם אולי טעים, אבל לא בריא... אולי תוכלי לומר מה הרכבה של הסוכרזית השוויצרית? כי בנט כתוב שברוב זה סאכרין- חומר די מסוכן לבריאותנו, במיוחד בהריון.. ערב נפלא אריאלה

veredgy

New member
אם זה סכרין- זה לא טוב

אני לא ממליצה בכלל על הטבליות. אם את יכולה בלי, אז בלי. תתאפקי עד אחרי הלידה. לאחר הלידה, אני הייתי משתמשת בסוויט אנד לואו גולד. אם את חוששת, הרי שהתשובה היא אחת- זה הכל כימיקלים. מלבד אולי (נזכרתי. נו הסניליות) הסטיבייה שעשויה מצמח תבלין במיוחד להמתקת משקאות. שמעתי שממתיק יופי, למרות שלא טרחתי לברר איפה ומה. נראה לי שזה הכי טבעי. אולי בחנויות למכירת מוצרי טבע. וליל שלישי נפלא גם לך. קראת כבר את מה שכתבתי לגבי טלפונים בחינם (אודטה)? ורד

ורד זו תשובה לאריאלה פיקסלר -אלון../images/Emo9.gif

אני אריאלה ארדיטי ונעים מאוד... יום נפלא אריאלה

noa555555

New member
זה מה שנקרא כמותג "סוכרלייט" נכון?

לדעתי גם טעם הלוואי שלו גרוע פחות. רק שהוא קצת יקר.

פנומן 72

New member
שווה כל גרוש

אני לא מכיר מותגים כי אני לא משתמש בזה. אני כן שותה מוצרים דיאטטיים אבל לא כאלה שבנויים על סכרין או אספרטיים, כי החיים שלי חשובים לי. מי שלא רוצה לחטוף איזה מחלת עצבים שיעבור לסוכרלוז - יעלה כמה שיעלה.

../images/Emo140.gifאריאלה,בשבילך ולתינוק בבטנך-רק סטיביה

ממתיק טבעי... כל השאר לא טוב להריון.... חיבוק אהבה אריאלה

kdr

New member
ממתיק "בריא"

התחלתי לכתוב הודעה והיא נעלמה. נפלאות דרכי התפוז. בקיצר, עד שתסיימי לז.. לי את המוח בטלפון, קוראים לזה "ספלנדה" ויש לזה שם ישראלי, אני אחפש פרטים ואפרסם כאן, אמרו לי שזה נמכר בבני ברק בשם המקורי.

חני ,גם אני מהצפון, ממתיקים וסוכרזית../images/Emo140.gif

אבל,אני דווקא בשתיה דיאט, מעדיפה- דיאט פטל של עסיס- בטעמים לימון+נענע או תפוזים . ואבקת סוכרזית, שהיא קצת יותר בריאה ( לא יודעת לגבי הממתיק שאת מדברת עליו) בשקיות ורודות: מכיל 97% דקסטרוזה ( סוכר ענבים) + 3% סכרין שממש לא טוב לבריאותנו, איני יודעת את מרכיבי הסוכרזית, אבל אם אני לא טועה יש שם כמות גדולה של סכרין בכל מקרה מבחינה בריאותית, יש צמח בשם סטיביה ממנו מכינים ממתיקים טבעיים, ושמעתי אף על אבקת סטיביה , לא בטוחה שיש בארץ, קראתי על מישהי שהביאה מחו"ל, וכדי לקבל פרופורציה עד כמה זה חשוב, מאמר על נושא הממתיקים למיניהם בקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2919699,00.html ועוד על תחליפי סוכר: http://www.tevalife.com/article.asp?id=809 בריאות טובה, ברוכה הנמצאת כבר אמרתי? ערב טוב אריאלה ארדיטי

חני מתוקה ברוכה הבאה אלינו !

אז ככה: פה זה פורום שמדברים בו על כל מה שאנחנו קונים בכסף. זאת אומרת: אם קנית לדוגמא איזה מכשיר חשמלי חדש, או מעדן חלב חדש, או שמפו ובא לך לספר לנו שאהבת - או לא אהבת ואם לדעתך כדאי לקנות או לא- זה המקום. פשוט תני לנו המלצה שלך על כל מה שמתחשק לך. אם היית באיזו מסעדה טובה, או קנית חולצה יפה במחיר טוב... זה המקום לשתף. גם אם קנית משהו לא טוב... את מבינה? הכל הולך. זה פורום שבו אנחנו משתפים האחד את השני במה כדאי ומה לא כדאי לקנות. אני בטוחה שתמצאי שכיף לך איתנו, כי את מותק של אישה וככה כל אנשי הפורום. אני שולחת לך חיבוק גדול וכל עזרה שתצטרכי- גם אני וגם המנהלת השנייה שהיא קסם של אישה- פה. בדיוק בשביל זה אנחנו פה. טוב? אני מחכה לך מאמי. חיבוק גדול ממני.

למעלה