בוקר טוב ושבת שלום לכולם

בוקר טוב ושבת שלום לכולם

שתהיה לנו שבת שקטה ורגועה אני רצה לקנות עיתון,בתקווה למצוא מעון. המלאך שלי בצניחה כרגע ואני נרגשת ביותר. פיצי עלתה לגמר בתחרות ספרים,והיום סוף סוף התחרות הגדולה . מחר תחרות נוספת בקרטה + בר מצווה לבן של אחי.. רק שמחות חיוכים לכולם.

yaeli4

New member
יונה שלי, בוקר טוב לך ולכולם

האור שלי סובלת מכאבי ראש חזקים מאתמול. אני חוששת שזה סינוסיטיס. היא כבר סבלה מזה בעבר. היא נשארת בבית הבוקר, ולא הולכת לבית הספר. קטנצ'יק בדרכו לגן ולי יש עבודות בית וסידורים. שבוע של שפיכות דמים עבר על הארץ הזו. קברים נכרו והורים וילדים מיררו בבכי. שיהיה השבוע הבא עלינו, רגוע יותר, שקט יותר ונעים יותר. אמן
יונה, בהצלחה למלאך ולפיצי. וגם מזל טוב לבר מצווה. נשיקות,

עלמה 3

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

ולי שלומות - מקווה להצליח ב -
יש לי מרוץ מטורף היום , אבל משתדלת ברוגע.......... ושוב שבת שלום בטוח ורגוע ושקט

avitalp

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולכם .... ../images/Emo20.gif

וסופשבוע נעים...
החלמה מהירה לאור של יעלי,
למלאך ולפיצי של יונה
ו
לבר המצווה...

*יערית

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

יונה-בטוחה שתמצאי את מבוקשך עם הרבה סבלנות וכוח..
בהצלחה לפיצי וואו הילדה נשמעת מדהימה מבחינת היכולות וההצלחות שלה
רפואה שלמה לאורצ'וק של יעלי
ולכל שאר האנשים המקסימים כאן...... שבת שלום ,שבת פרועה מבחינתי{אין ילדים
} הבישולים...אוף הבישולים ....הסירים מחכים אחד אחד לתורו להיצלות על ה-|אש|

תודה יערית../images/Emo24.gif

אכן הילדה מדהימה
בקשר לעיתון,מצאתי רק שתי דירות שיכולות להתאים אך לצערי לא עונים שם בטלפון.....איזה בעסה
.

*יערית

New member
סבלנות לא קונים בשום חנות../images/Emo24.gif

זה גם יבוא..לאט לאט..תתקשרי עד שתצליחי.. ואם לא....NEXT

כן כן את צודקת

אני יושבת על הטלפון עד שיענו,רק שלא יצא לי טלפון קטנציק....
אגב פיצי סיימה את התחרות ללא הצלחה מזעירה,ולפי לשונה היה כייף ומותח. כמובן שההסבר העיקרי היה שלא נתנו להם מספיק זמן לענות..... אני כמובן נישקתי חזק ואמרתי שהעיקר החוויה.... עכשיו מצפה שהמלאך ייתחשבי בי ויתקשר לדווח איך היה אצלו?

*יערית

New member
יונה../images/Emo124.gif

נו
המלאך התקשר
טוב עשית לגבי פיצי..זה בהחלט עבור החוויה{למרות התחרותיות} דירות.....הייתי עוזרת לך בכייף...אולי בכל זאת אוכל לחפש לך במקומון של הצפון באינטרטטנט
? תחפשי לא שומרי שבת...כך תוכלי לנג'ז גם בשבת
עלמהההההההההההההההההההההההההההההההה פאיין נתינה נאחובשק

עלמה 3

New member
נעביבאשק - אני כאן בלחץ נוראי

המורכב היה אמור לצאת מהבית ב14:00 , המשקיף הבריז לו , השתבשו לי התוכניות, מחפשרת תירוץ, להוציא אותו.............. הזמן מתקצר לי להתארגנות........... שימרי על ידייך, מהפלפל החריף ? לבנתיים שבת שלום לכולם............

blonda3

New member
יונתי......./images/Emo24.gif

אתן יכולות לבוא אליי... רק חבל שאנחנו גרים במרכז..... וברכות על ההשגים של הפיצי ועל הבר מצווה.

blonda3

New member
וואוו-הצניחה היום?../images/Emo178.gif../images/Emo175.gif../images/Emo127.gif

איזו התרגשות.... בטח כבר עבר... שתהיה באמת שבת שלום שבת טובה ושקטה עם הרבה מנוחה. ומי שרוצה לבוא לים שיכתוב לי במסרים..... אני אמסור היכן אנחנו נמצאות.

בלונד

שימרי על הקטנטונת מפני השמש, את כבר מתקלפת והעור רגיש ביותר, תעשי חיים ותשתו הרבה הרבה מים. תודה על ההזמנה,ועדיין לא שמעתי מהגדול מילה,והלב שלי מחסיר פעימה.

rolan

New member
לכל המשתזפים היכון../images/Emo70.gif

קודם כל
לאורצ'וק - מקווה שהיא מרגישה טוב יותר...
לפיצי ברכות על ההשתתתפות והמאמץ ובכלל על היותה הבת של יונה
לצנחן שלנו שאני מקווה שהגיע בשלום וכבר דיבר והרגיע את יונתנו
ל
ה להצלחה בבר המצווה ולשמור על המלאכית הקטנה של תישרף בשמש היוקדת... הבאתי לכן קרם הגנה - למרוח הרבה הרבה שבת שלום לכולם

יש, הצנחן בדרך הביתה

היתה לו אחלה צניחה,עבר בשלום,והוא בדרך הביתה.... הוא סיפר על חבר שנפל על הגב,והפציעה קלה,יחסית הם עברו הכל בשלום. אני בדרכי לאימון של פיצי לקראת מחר. תמשיכו להחזיק אצבעות,במשפחה המורכבת שלי אסור להפסיק לרגע. שלכם בהמון אהבה ט.

blonda3

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo45.gifיופיייייייי../images/Emo24.gif

תודה שעידכנת אותנו...... שיהיה בהצלחה במשך "הדילוגים"

למעלה