בוקר טוב ושבת שלום לכולנו !

בוקר טוב ושבת שלום לכולנו !

אז ככה... ראשית אני מתנצלת על היעדרותי בימים האחרונים ואני חשה צורך קצת לשתף במעבר... אז נתחיל בזה שחלקכם מכירים אותי וחלקכם טרם, אז אלו שמכירים יודעים שאני נמצאת בימים האחרונים של הריוני . זהו הריון לא פשוט שמלווה בטיפולים ואישפוזים חוזרים ונשנים, אז נכון שלפעמים אני לוקחת את המחשב הנייד שלי יחד איתי לאישפוז, אבל האינטרנט האלחוטי של "הדסה עין כרם" לא תמיד משתף עימי פעולה ונאות לעזור לי בעצם ההתחברות המיוחלת. כשאני חוזרת הביתה אני מוצאת עצמי במצב צבירה די פאייפני וכל מה שאני רוצה לעשות זה רק לישון. אז אני יודעת שזה רק הריון וזה אוטוטו מאחוריי, אבל בכל זאת אני שמחה לאללה לקטר לכם כאן .... אז אל תכעסו שאני לא פה כל יום, איי דו מיי בסט... (וגם אם הבסט שלי יוצא מעאפן- אז זה מה אפשרי לי לעכשיו...) אז באתי לעדכן אתכם קצת, לקטר לכם הרבה והכי חשוב: לאחל לכולכם שתהיה לכם אחלה שבת ! ומה שלומכם אתם ?....

noa555555

New member
איזה כיף לראות אותך אפילו לקצת../images/Emo24.gif

שלומנו כרגיל
יש איזה טיול פורום מחר, למקרה שלא ראית.

בוקר טוב בובה../images/Emo24.gif

כן, מלכי אמרה לי , הלוואי והייתי במצב צבירה קצת אחר... תהנו יפה שלי , גם בשבילי !!! אוהבתותך לאללה !

../images/Emo46.gifתגידי, לא דיברנו על זה כבר?

הפורום יש חלוקה ברורה - קיטורים והתנצלויות - זה אני מהממת ומדהימה - זו את תקפידי בבקשה על החלוקה. אין לי כח להיות מהממת

אוי אני מתה עליך אישה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

קמתי בכזה איכסה אחרי ליל ביעוטים מלא בעיטות והשתנקויות ולקרוא אותך זה פשוט להתמוגג. אני אוהבת אותך ודי !ראי הוזהרת... את ...כזאת את.... וכל כך תודה על זה שאת ככה..

noa555555

New member
תיזהרי מותק,

בפעם האחרונה שאמרתי את המילה הזו נפלתי קשה
הכוונה לאיי דו כמובן. יאללה , הכל בצחוקים. התרופות משפיעות עלי כנראה.

noa555555

New member
אצלי זה יתוקן,../images/Emo13.gif

אבל כנראה שייקח יותר זמן מהצפוי .. ואז גם אני ארקוד שם.

noa555555

New member
הפלת אותי לרצפה עם ה"ביעוטים" של הבעיטות שלו.

צריך לכתוב לך מחברת של הברקות כאלה. את מדהימה. הנה, בחיים לא הייתי חושבת להטות את המילה כך . ביעותי בעיטות . ביעוטים. מדהים. את רואה מאיזה שטויות אני מסוגלת להתלהב?

kdr

New member
מותק, הריון זה 9 חודשים, אפילו הגברים יודעים

אוטוטו יגמר התרוץ התורן, מה אז ? שתהיי בריאה וחזקה ותשתמשי באינטרנט רק מהבית או ממשרד.

אז זהו, שלא תמיד....

לגבי נשים אתה בוודאי צודק. תשעה חודשים בול ! אממה... אני כבר די מזמן עונה להגדרה :"פילה" וכידוע משך ההריון של פילות הוא קצת אחר... אז....

למעלה