בוקר טוב ושבת שלום לכלם רצית להמליץ

• פותח הנושא GIPSY
  • פורסם בתאריך

GIPSY

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכלם רצית להמליץ

בחום על 2 תוכניות רדיו משגעות כל שבוע בין בלילה שבין שישי לשבת: האחת היא עם מושיק טימור בה הוא מביא כל מיני סיפורים, כתובות מודעות ופירסמות מהעיתונת ומעלה אנשים עם סיפורים בה הוא הזכיר בין השאר את הארי בלפונטה מעניינים מן העבר לשידור. והשנייה היא "שירים לתוך הלילה" עם דן כנר מה שהיה פעם "צפיחית בדבש" העבירו זאת לילה בין השעות 2-6 בבוקר, שלמשל בשעת כתיתבתי שורות אלו מתנגן שירו של אדמו - "אמור פרדי" - "אהבה אבודה". אגב, אדאמו, הארי בלפונטה - זוכרים? - "DAY LGIHT COM AND WE WANT TO GO HOME", איצ´יקידנה ההודי, הגשש עם כלא 6 עם עוזי עוזי הוא לא נקי, בין עתלית לבין חיפה כלא 6 שם נמצא, אם תרצה לראות אותי, בכלא 6 תמצא אותי וואי לי, וואי לי, וואי לי, סיגריות מעשנים 5 זה חביבי כלא 6 ובכל זאת מעשנים 20 מטבק של מזרונים. וואי לי, וואי לי, וואי לי, או; יש לנו סגן משנה - ווללאה בן 16, יש לנו קצינת מיון וואללה על המשקל של המיון... המכונית המגויסת עם האוטו עם הבאפלה והפ´וזים-אשכוליות והשקימיסט ששתה אך לא שילם חצי, עם הפארודיה שלהם על הפרסומות כמו למשל; בוקר- טוב לך עקרת הבית, איך ישנת? התעמלת? ודרך אגב, התגלחת? - דעי לך שאלפי נשים מתגלחות מידי בוקר עם סכין הגילוח קוקסינל. וכאן באה ה""ג´ינגל"" לפי מהנגינה של "סה סה בון" וזה הולך ככה: קוקסינל - פוצ´י פוצ´י, קוקסינל הסכין - פוצ´י פוצ´י, לכל אישה גברית. ואו אותן ""פרסומות"" של הגשש ברוח מלחמת ששת הימים; "עשה חיים - סע בזחל"מים". ועוד ועוד.... אך איזה יופי כעת ברדיו אגב,GREEN FILDES המיתולוגי של ה-BROTHES ROUR, סרטים כמו ד"ר ז´יווגו עם עומר שריף החתיך שהזדקן אגב בצורה מחרידה עם הנעימה המדהימה שהפכה לקלאסיקה גבר ואישה שגם הנעימה היפה של סרט זה הפכה לקלאסיקה. ועוד ועוד היי אכן נוסטלגיה, נוסטלגיה ואפילו כעת ולא ידעתי שעדיין משמתשים עם זה - כדי להפוך את מסעי זה במנהרת הזמן הקסומה נישא באויר מבעד חלוני הפתוח ריח של לא פחות ולא יותר מאשר פליט - זוכרים את הפליט אם מרסס המשאבה? שאגב אם הפליט לא היה מחסל את היתושים אז תמיד היו ההטבעות והמריחות שלהם לתקירה בעזרת שמיכות וכרים שעברו הסבה לצורך כך משימושם המקורי לנשק קטלני ע"י הזנקם אל על, ועוד ועוד אך נוסטלגיה... נוסטלגיה... ואגב מגי, גן השיקמים זו ריקה זראי ואילו נערה ושמה כינרת (כינרת, כינרת), דבר אלי בפרחים ולשיר ילדה, לשיר זו גאולה גיל שמעניין לאן היא נעלמה. THE GOOD ALD DAYSֱֱֱ
אכן "צפיחית בדבש" ושיהיה לכולנו סוף שבוע מדהים ורגוע!!! ולהשמתע בהמשך.

ענבר.

New member
בוקר ושבת נהדרת

התוכנית של מושיק טימור - מעולה. משתדלת שלא לפספס אותה. וזה מזכיר לי, תוכנית נוספת שאני אוהבת להאזין לה, תוכנית ברשת ב´, "המדור לחיפוש קרובים", (בסביבות השעה ארבע וחצי אח"הצ ) הסיפורים של האנשים בתוכנית הזו מצמררים לפעמים.

magy

New member
ג´יפסי , היייייי

מקשיבה קבוע למושיק טימור, חתמתי גם על העצומה שביקשה להשאיר אותו. זה היה באיזה שישי בשיתוף עם "עניין אחר".. מקשיבה לו בקשב רב. שם , זה באמת נוסטלגיה.... מקשיבה גם לנתיבה, לאחרונה איבדתי את הסבלנות........אבל הקשבתי שנים. מקשיבה קבוע,,,,,שנים רבות רבות.........לתכנית בין שתיים לארבע בצהריים, של אולדיסססססססססססססססס. רגעי קסם???????? ויש לי אוסף תקליטים, בקליט........שלושים ושלושה סבובים בדקה.... עם פטיפון........עם כל האוספים.......ההם שקנינו פעם..... לא מוותרת עליהם..... גרועים בשמיעה....אבל......למי איכפת כמה שריטות כשברקע אדמו עם .... טומבה לה נז´ה.......? או .........ליידי אין בלו......של ג´ו דולן???????????

GIPSY

New member
היייייי, היייייי, מגי!!!

זה משהו אחר נכון???!!! גם אני כנ"ל וחוץ מזה גם אל תשכחי את המודי-בלוז עם לילות משי לבן, טקילה, עפיפונים, SADENLY YOU LOVE ME,............... ולחשוב שאת כל זאת שמענו על הטייפ סלילים סוני של אבי, ד"ר ז´יווגו, בית השמש העולה, אל תביני אותי שלא כהלכה - סנטנה, HEAT THE RODE JAK... מה אני אגיד לך מגי, תמיד טענתי שלא נולדתי בזמן הנכון (ילידת 63´ אגב, מה שקרוי דור האטום) אבל בכל אופן יחד עם כל זאת ובמחשבה שנייה אני לרגע לא מצטערת (ומה גם הרי שזה לא יעזור במיוחד) ולו רק מהסיבה הזו שהייתי מפקששת את המסיבה הראשונה שעשה אחי הבכור בביתנו כשהוא נעל אותי, את אחותי ואת הורי בחדר השינה שלהם והזהיר אותנו שלא נעיז אפילו לצייץ ובטח לא לחשוב אפילו חלילה על יציאה מהחדר ואת עצמי, בגיל 3-4 מוצאת פיתאום כסוכנת ביון במצוות ושליחת אחותי הסקרנית שאהבה תמיד להתגרות בו וששלחה אותי החוצה לבקש ממנו כביכול בייגלך או ליתר דיוק מקלות מלוחים או קיסמים כפי שאנו היינו קוראים להם של בייגל בייגל ומיד אחר כך שאחזור ואדווח להם... אכן היו ימים

בית השמש העולה , סנטנה-עכשיו

אני יכולה להתחבר לזכרונות הנכונים עבורי. כל האלביס והמתקתקים ההם,היו ישנים מדי עבורי גם אז נחשבו לא "IN" -אחד בוב דילן אחת קרול קינג, כמה סנטנה,דיפ פרפרל והביטלס בכל הגוונים הצורות והמוטציות זו מסיבה לעניין!!! אח"כ בשירים השקטים כיבינו את האורות הצצנו לאלו ש"הצמידו", וצחקקנו מול כוסות מיץ ממותק ומקלות מלוחים. ואני כל כך רציתי להיות פעם בין אלו ש"מבוקשות" לכל סלואו דביק וידעתי שעד שצורתי לא תהפוך ממקל דקיק(ולא מלוח) למשהו עם תפיחות ראויות, כנראה לא אהיה משאת נפשם של איציק היפה ואהוד השמן,שאחרי גלגולים רבים חזר בתשובה ובשאלה ותשובה.

גל-עמית

New member
"אולדי´ס"......

גם אני הקשבתי למושיק טימור.....ניסיתי כמה פעמים להכנס לשידור אבל אין צ´אנס....למשל, כשהזכירו 40 שנה למופע של "יוסי-חזקי-יונה"....הייתי במופע הזה, בקונוע "אורה" בחיפה....יש לי גם תקליט...ובכלל, אנחנו צריכים לעשות תערוכה של תקליטי "ויניל"...יש לי גם כאלה של מהירות 78 סיבובים לדקה.............להזכירכם, במחסן יש לי פטיפון "גארראד" נייד לתקליטים שעובד !!!! ה"מזוודונת" שהיינו לוקחים למסיבות (במכסה - הרמקול שלו...) יש לי גם 45" וגם 33" כמובן....איך היינו מחכים לקטנים כשיצאו לחנויות...ו"הצמדות".....עם ה"פלטר´ס" ופול אנקה, ניל סדקה....למדתי שה"בולבול" - זה לא רק כדי להשתין..........
... ו"סלואו-בלטה"....והתרגיל עם המלפפונים בשני הכיסים....
....

למעלה