בוקר טוב ושבת שלום
. זקוקה לעזרה בעיסת נייר.

dikla yoktan

New member
בוקר טוב ושבת שלום
. זקוקה לעזרה בעיסת נייר.

בוקר טוב. שמי דקלה. אני מכינה לזר פרחים מעיסת נייר עבור חברה שמארחת אותי. אני טסה אליה ביום רביעי הקרוב.
כדי לייצב את הפרחים שהכנתי העמדתי אותם בשלב ראשון בתוך כוסות.
העלים התייבשו אבל העיסה בחלק הפנימי שלהם, שאמורה להדביק אותם אחד לשני עדיין לחה (אחרי 3 ימים).
אין לי זמן להמתין. מנסיון אם העיסה לא יבשה לגמרי, זה השלב הכי מסוכן. הם עלולים להשבר לי.
ניסיתי לייבש עם פן. זה לא מספיק יעיל.
הבנתי שאפשר בתנור. הצלחתי בזהירות להוציא את הפרחים מהכוסות מבלי שהם יתפרקו. שמתי בתבנית.
1. לכמה זמן וכמה מעלות להכניס לתנור?
2. באיזה דרך נוספת ניתן להאיץ ייבוש של עיסה? השלב הבא הוא להעמיד אותם על ענפים שישמשו כגבעולים... ואני חוששת ששוב הייבוש יקח ימים רבים שאין לי....

inbary1

New member
DIKLA , איזה יפה! אני לא

הייתי שמה בתנור....

רק באוויר (רוח) ולחכות. אם אין לך זמן לחכות אז או שהיית צריכה להתחיל לפני שבוע או שתוותרי....

בעבודות עם דבקים וכו צריך זמן...אני עובדת עכשיו עם אמאייל קר, וגם אין לי לפעמים סבלנות וככה העבודות נידפקות לי.

dikla yoktan

New member
תודה רבה יקירתי. בחיים שלי לא ניסיתי לעבוד עם אמייל. מעניין.

inbary1

New member
ניראה כמו

זכוכית. יש כמה כללים לעבודה עם אמאייל ומלא סרטונים ברשת.

רחל 248

New member
לדעתי תארזי אותם בקופסה ותמשיכי את התהליך אצל החברה. נסיעה

טובה. הפרחים יפים מאד.
תהני עם החברה.

ורדה 1

New member
חבל שלא הייתי כאן בבוקר...
אני שמה חופשי בתנור - 60-70 מעלות, עד שזה יבש. לא יכולה להגיד כמה זמן כי זה תלוי גם בעובי העבודה וגם עד כמה היא הספיקה להתייבש לפני שנכנסה לתנור.
&nbsp
אגב, הפרחים נפלאים! יש בפנים קרטון? משהו אחר?

inbary1

New member
אבל ורדה1, אם

מכניסים לתנור עיסת נייר, זה לא נשרף?

זה קצת מפחיד....

adidit11

New member
לשים בתנור עד 80 מעלות, לא יותר.

להתיז על נייר אפיה מעט שמן, זה לא נשרף.זה יכול לקחת כמה שעות אבל לא להגביר את החום.

לא יודעת איפה את גרה ,אבל אצלנו יש היום שמש ממש חזקה ואפשר לשים בשמש לכמה שעות, זה לא נראה עבה.
בהצלחה הפרחים יפייפים

ורדה 1

New member
גם אני יודעת שזה עד 80 מעלות, אבל ליתר בטחון אני עושה פחות
יש תנורים שהטמפרטורות שלהם לא מדוייקות.

bimbo15

New member
אני לא מבינה כלום בעיסת נייר, אבל

הפרחים נפלאים

dikla yoktan

New member
תודה רבה!!! שמתי אותם אתמול בתנור. בהתחלה על 50 מעלות

וכשראיתי שלא קורה להם שום דבר העליתי ל70 ואח"כ ל80. השארתי אותם שם איזה 5 שעות.
בערב הוספתי להם גבעולים (ענפים מעץ). עכשיו, 24 שעות אחרי, באוויר הפתוח הפלא ופלא - הקטע עדיין קצת קריר (לח) אבל כבר די יציב. נראה לי שאני אספיק!!!!!! מחר צובעת בצבעי מים, צביעה שקופה לשמור על האוויריות. איזה כייף.
&nbsp
בנתיים עלה לי עוד רעיון להאצת הייבוש - לשם בתוך רכב שעומד השמש. יכול להצליח. אבל לשמחתי הסתדרתי גם ככה.
&nbsp
וכן. יש בפנים רשת יתושים.
ניסיתי בהתחלה בלי אבל לא הצלחתי לעצב את הצורה של העלים בלעדיה. לא יכולתי לכופף מבלי שהם ייסדקו ויישברו.

ורדה 1

New member
רשת יתושים? רעיון גאוני!
שברתי את הראש מה יכול להיות בפנים שאיפשר לך לעצב אותם כל כך יפה. כל הכבוד! ביצוע מושלם.

mirigold1

New member
בהחלט אפשר לייבש עיסת נייר בתנור בחום נמוך. אם זה ממש בוער
ואין זמן להמתין- אז אפשר. לא נשרף בחום נמוך להרבה זמן.
ה"פטנט" של לייבש עבודות מעיסת נייר בבגז' של הרכב עובד נפלא. או להשאיר בתוך הרכב. מהחום בפנים זה מתייבש יופי וגם לא תופס מקום בבית....
זה בדיוק מה שהצעתי אתמול לתלמידה שלחוצה עם ייבוש פרחים מקרטוני ביצים כמתנה לחתונה של הבת שלה- להשאיר ברכב ולייבש יותר מהר

מושית10

New member
פרחים נהדרים!

הרעיון של רשת יתושים - גדול!, ומאחר שכבר סיימת להכין, אפשר צילום שלהם?

למעלה