בוקר טוב ושבת שלום

bimbo.

New member
בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

חברים וחברות יקרים הלוואי ויהיה שקט, שלווה ובטחון ונוכל לעסוק בתחביבינו ובכל הדברים היפים שעושים לנו ולכולנו טוב על הנשמה אמן ואמן!!!

emmy5

New member
בוקר טוב בימבו...כל כך מוקדם?

לי זה לקח זמן לעשות את הקפה ,אבל אני כאן ..עם קפה...הרבה קפה לכולם

bimbo.

New member
זהו, שקמתי יותר מוקדם, רק עד ../images/Emo13.gif

שהתקלחתי ושתיתי
, עבר זמן. תגידי, אמי, יש לך באמת מכונת קפה? אני מאוד רוצה כזו, אבל לא בטוחה שהיא באמת משפרת את הקפה

emmy5

New member
חחחחחה ...אין לי

יש לי מתקן של מים קרים ו חמים על השייש ו החרה שלי עושים קפה לפי טעם של כל אחד א לוקים נתן לך במתנה אלוקים נתן לך במתנה אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב נתן לך שדות ירוקים פרחים ועצים מלבלבים נהרות, נחלים וימים שמים, ירח, כוכבים אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך חגים ושבתות ישראל ארץ האבות ידיים וראש להגשים חלומות נתן לך את כל הנפלאות נתן לך דברים כל-כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים, לראות צבעים הו, מה רבו מעשיך אלוקים אלוקים, תן לי רק עוד מתנה מתנה קטנה, אך נפלאה אלוקים, תן לי רק עוד מתנה את השלום על פני האדמה...

emmy5

New member
יש לי בובה חמודה ,והיא היום בת שנה

"והיא שלי" שאלת מה זה שלי? אלוהים נתן לי במתנה ...והיא החמודה בת שנה ואני הסבתא

yaely2

New member
מנהל
אמי יקרה, מוכנה להסביר לי ../images/Emo151.gif

אמי יקרה, מוכנה להסביר לי את מה שכתבת. " עוד ... ואני סבתא רבא"? יעלי

emmy5

New member
../images/Emo51.gif לכולם על האחולים

תודה לכולם ותודה לדודה ליס על ההסבר

bimbo.

New member
../images/Emo49.gif אמי ליומולדת ../images/Emo66.gif

הקטנה מקסימה. המון שמחה ואושר שיהיו לכם

princess lis

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

והתינוקת המקסימה גם "שלי"
מזל טוב emmy5

emmy5

New member
יעלי חמודה ,אני אוהבת לצחוק

יש עוד מזל טוב 13.9.03

emmy היקרה ../images/Emo24.gif

יום הולדת לנינה המקסימה הוא סיבה נהדרת לבוא לכאן בריצה
למתוקה הקטנה שגדלה בשנה ולסבתא רבה
על כל לחי הרבה בריאות ונחת מכולם

emmy5

New member
באתי בריצה את מקסימה ../images/Emo24.gif|נשי

אני מאחלת לך שנה טובה עם כל המשפחה,הרבה נחת שתגיעי להיות סבתא וסבתא רבא גם..

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifבעצם כבר כמעט צהריים

מ-6 אני על הרגליים,עובדת בגינה,שותלת מנכשת..
עשיתי סיבוב בצ'כונה ומצאתי אוצרות (שהם זבל של אחרים)כמה קקטוסים שמישהו זרק כולל עציץ גדול,סירים ישנים שאפשר לעשות מהם עציצים
,ושולחן נפלא עבודת יד,עם אריחים למעלה שרגל אחת נתלשה. הבאתי אותו אחר כבוד לגינה,שיפצתי את הרגל.(האח פטיש,מסמר,נדפוק מהר
) ושמתי עליו פסל שלי ושני עציצים.נפלא! וכל זה בזמן שכל בני ביתי עדיין חורפים.שששש... באיה אייך?(כנראה המחשב עדין מקולקל) תהנו לכם עם המשפחה או עם עצמכם,כי אתם החברים הכי טובים של עצמכם.

emmy5

New member
WOWשרה את חרוצה ממש

אני דבוקה לכיסה,כבר דברתי עם ניו זילנד וגם קצת עם בימבו והזמן שלי הלך...לא פתיש לא כלום רק קפה לא שחכתי שבת או לא שבת?

bimbo.

New member
שרה כיף לך ../images/Emo13.gif

אני מאוד מבינה את ההרגשה שלך. אלא שאני בשעות שכולם ישנים רק מציירת. כבר מזמן הפסקתי לעשות עבודות חוץ

maxima

New member
מזל טו לנכדה של אמי.......כל הכבוד

שרה על היצירתיות.

למעלה