בוקר טוב ושבת שלום

עדיLEE

New member
שבת שלום לפורום הכי נסרג פה../images/Emo140.gif

לכל מעלות התרשימים. הבעיה היא שזה בא על חשבון הסריגה.
רוצה עוד יומיים בשבוע!!
ו
לכולם עדי

שולי בוקר טוב.........

אני רוצה לסרוג שרוולון לילדה בת 6 את יכולה לתת לי גיזרה........ בחוט יסמין כמובן......... אני רוצה לעשות אותו במניפה של 5 עמודים......... תודה מראש

ספי בוקר טוב קודם כל איך את מרגישה

אני סורגת מצד לצד אבל את רוצה לסרוג במסרגה אחת אז תתחילי באמצע הגב וסרגי לכיוון פרק כף יד ואחר מעלה עיניים הוך מהאמצע לפרק כף יד השני .לא חייבת עד לשם את יכולה יותר קצר כאילו רק עד המרפק .יוצא לך מלבן. תופרת מאט בצורה שאת מקפלת לחצי את כל החתיכה ותופרת מאט נשאר לך פתח גדול אני סורגת מסביב במסרגה אחת סיומת עדינה של חצאי עמודים ושורה חוזה הפוך . וזה הכל כשלובשים את זה יש פתאום צווארן שאל יפה ומאחור מתקבל בלוזון יפה. כחי בחשבון שאת מתחילה עם אורך גב מלא מהמותן עד הצוואר כקני מידה אין לי פה חוברת שהגיד לך בסמאני חושבת שזה מובן עם לא תשאלי.עשיתי הרבה כאלה

עדיין יש חום גבוה - כל הזמן רוצה

לישון........... אני צריכה מידות כי אין לי את המידות של הילדה........ בשום חוברת אין מידות של שרוולון למידה כזו

ספי יש לך בחוברת סוודר או אפודה

לגיל הזה תסתכלי מהתחלה עד הכתף כמה סמ רשום הערך לחצי שמנה 40 סמ וזה את מתחילה הרי השרוולון מתקצר כשתופרים ויש צווארון

דניאל 116

New member
אורך שרוול לילדה בת 6..

הוא בין 40 ל-45 ס"מ, כך שכל מידה בטווח הזה תתאים. בהצלחה

haya53

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo39.gif

שבת שלום לכל החברים בפורום, אני לקחתי יום חופש מהסריגה ויוצאת לשוטט במרחבי השוק בעין המפרץ (למי מכן שלא יודעת עליו הוא נמצא בכניסה לעכו)לחפש מציאות. תמיד חוזרת עם הפתעות קטנות.

דניאל 116

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo39.gif

אולי מישהי יודעת איך מעתיקים תרשים מהפורום שיצא ברור מספיק בכדי לשמש דוגמה תודה

deah

New member
אני מעתיקה לword בדרך כלל זה ברו

ברור, קורה הרבה שצריך להגדיל ואז יוצא מתושתש זה תלוי בגודל המסמך המקורי

למעלה