בוקר טוב ושבת שלום

בוקר טוב ושבת שלום

בעוד כשבועיים אני מסיימת חוזה של עבודה זמנית זאת עבודה שאני תקועה בה כבר 5 שנים לא מצליחה להשתחרר מימנה השאלה היא האם אמצא עבודה חדשה ואני רוצה להתחיל ללמוד עיצוב אופנה האם מתאים לי ללכת על זה בכלל ?ועכשיו? או לחכות אם זה?האמת חיכיתי עד עכשיו ולא ברירתי בגלל העיניין של הכסף אשמח לעזרה בנושא

לא הבנתי האם השאלה היא אם להאריך

חוזה זמני לחוזה מתמשך..או האם לעזוב או מה הכיוון.. עיצוב אופנה הוא אכן כיוון שמתאים לך, את יצירתית ומוכשרת..ויש לך צד פקטי באישיותך שכיוון שיש בו שילוב של יצירה ומעשה יכול להיות טוב לך..יתכן שמשהו כמו עבודה עם ילדים ונוער..יהיה לך טוב..אולי לצד לימודייך.. ומה שאלת בדיוק על החוזה?

היי לאונרדו

לא שאלתי האם להאריך כי אי אפשר להאריך זאת עבודה זמנית שיש אותה בחורף חודשיים ובקיץ יש שלושה חודשים זה עבודה שמפטרים אותך בחזרה האחרי כל עונה ולקראת העונה אם את רוצה להמשיך מחדשים אותה אבן בין עונה לעונה אין עבודה אז או שאת מוצאת עבודה אחרת וממשיכה משם או שאת חוזרת במידה ואין לך עבודה שאלתי האם אמצא עבודה אחרת? תודה רבה על עזרתך

עוד משהו לאונרדו

אם כל זה שאני יודעת שאני רוצה לעסוק בזה משהו מבפנים לא נותן להתקדם או שאני לא מספיק מאמינה בעצמי או שלא יודעת הראש שלי לא מספיק בהיר אולי לא מוכן אני פשוט לא יודעת מה עובר עליי אני מרגישה תקועה כבר המון זמן אשמח אם תעזרי לי אם זה אפשרי כמובן

הי מלאכית מתוקה שלנו...

אכן מפתח של אמונה בעצמך..הוא מדוייק אבל זה סוג מפתח
שנועל את הכספת כשהדלת נפתחת כי, כשאת אומרת לעצמך, מה שכל דודה פולניה יודעת 'לטחון' בראש: 'את צריכה להאמין בעצמך!'.. בצד השני ננעל משהו..למה להאמין בעצמי?..כנראה שאני לא מספיק טובה שאחרים יאהבו אותי!..כנראה שפה וכנראה ששם.. תאמרי: אני מאמינה בעצמי! תאמרי אני אהובה! תאמרי אני מוכשרת עד מאוד..והיצירות שלי משווקות למילאנו ולונציה ומופיעות בפסטיבלים הכי מדליקים שיש בשוק.. בקיצור תכנסי לחנות ספרים ותחפשי "חשיבה חיובית" ותתחילי לתרגל זאת. לגבי עבודה בסתיו תמצאי אחת מעניינת ועד אז אני מטילה עלייך משימה- להרשם ללימודי אופנה ולמה שלא תעבדי במקום שעוסקים במה שמעניין אותך לשם שינוי..משהו כמו שרטוט או תכנון ...תקדמי מטרות גם אם זה לא יהיה הון תועפות..אל תדאגי אם תלכי בעקבות החלום שלך שתינו עוד נצחק על העבר....ונשתה אז את הקפה
שהצעתי לך בפורום רונים ז"ל....

ערב טוב לאונרדו

דבר ראשון ברצוני להודות לך על החיזוק,העידוד והעזרה הלוואי והייתי מצליחה לעשות זאת אני מרגישה בפנים מועקה נוראית שאני לא מצליחה להשתחרר מימנה אני מקווה שיהיה בסדר תודה לך על עזרתך אין כמוך!

מלאכית יקרה../images/Emo24.gif

ברגע שתתחילי ללמוד, כל הדרכים יפתחו לך. ואת כסטודנטית, אולי ממילא, תצטרכי מצוא משהו אחר. הפסיקי לחשוב על הכסף, הבורא יזמן לך כל מה שתצטרכי, בזמן הנכון. וכל שאר התשובות בידייך. בהצלחה אריאלה

למעלה