בוקר טוב ושבת שלום

בוקר טוב ושבת שלום

אני מבינה שעיקר הפעילות באתר בתקופה האחרונה היא בשעות הקטנות של הלילה......... (או שאולי שעות הפעילות שלי השתנו) אני מוצאת את עצמי מצליחה לשבת לכתב רק בשעות של אור ונורמליות...... ברגע שמגיע הלילה אני פשוט מתקפלת מעייפות ורוצה רק להתקרבל בשמיכה. אז שתהיה שבת נהדרת לכולם אורית

sure16

New member
הי אורית!שבת שלום../images/Emo42.gif

אני יחד איתך באותה סירה..(בתקוה שלא תטבע..)גם אני לפעמים נרדמת לפני שהראש נוגע בכרית . לפני 20 שנה (וקילו)הייתי מתעוררת לחיים אחרי חצות,כך שזה עינין של גיל (ותרגיל) אני מנסה נואשות להשתתף בחינגות של הצ´אט ואני לא עומדת בקצב!..המילים זורמות לי מול העיניים ...אז ניתן לצעירים לבלות ונפטפט ביחד בשעות סבירות.
שרה

רוייקו

New member
שעות הפעילות שלי בפורום השתנו

בחודשים האחרונים בגלל אופי העבודה שלי, האהבה וכו וכו.. גמני מעדיף לפעול פה בשעות היום, כשכולם מתעדכנים בשעות השפויות, יכולים לצ´וטט ועוד.. אני נכנס בכל מני שעות משוגעות ודי מבעס המצב הזה. אני מעדיף לכתוב בשעות הערב המוקדמות, במיוחד כשאין לי יותר בעיות חיבור: אני עם ADSL כשהיה לי אינטרנט אנאלוגי, יצא לי דווקא להכנס יותר בשעות היום.. ככה זה כשיש אז אין וכשאין אז יש..

1osnatv

New member
היי אורית שבת שלום גםלך

אני למשל לרוב בשעות הקטנות של הלילה מחוסר זמן מפני שאני עובדת ולאחר מכן הילדים תופסים איזה גלישה כך שלי לא נישאר אלא אם כן בלילה בשקט כך שאף אחד לא מפריע . לפעמים זה עח שעות שינה אבל ניחא שתהיה לךולכולם שבת שלום ובעצם שבוע טוב

למעלה