בוקר טוב ושוב חג שמח

blonda3

New member
צהריים טובים../images/Emo24.gif

אצלינו לא חוגגים חג שני אז אנחנו כנראה נהיה לבד... ככה אני חושבת בינתיים. אז זה כמו עוד יום שישי רגיל בבית. נראה...

עלמה 3

New member
אצלנו חוגגים חג שני........

היום מתארחים אצלי, התור שלי הגיע............ הבית יהיה מפוצץ, בני משפחה, שלי......... אחרי היומיים האלה של פיצוץ ואוכל ולינה ובלגן, לסיום יש מימונה. ואח"כ אנחנו ניסע לחו"ל ל- 4 ימים לנפוש........................... .......................................................
אז חג - שמח, מועדים לשמחה, ובארכה מסעודה (למימונה) ביי עלמה,

blonda3

New member
../images/Emo39.gifעלמה'לה בהצלחה היום../images/Emo45.gif

אנחנו אולי נהיה גם במימונה מחר. אז שיהיה טעים ומוצלח ובחופשה תחשבו קצת עלינו.

עלמה 3

New member
בלונדיק'ה - תודה

כל הזמן חושבת עליכם
לגבי החופשה זה.......... סתם
עלמה

שוב אני צריכה לקנא?!!!!!!!!

אני לא נוסעת לחו"ל. גם לא לדיוטי פרי. אצלנו יהיה שקט היום. הגדולים אצל שאר הוריהם. רק הקטנים אצלנו. ד"א . לכבוד החג אני נמנעת מלשאול שאלות קשות. כגון : אתמי לוקחים לחו"ל? את שלי שלו או שלנו? חג שמח!!!

סביבוש ../images/Emo24.gif

חג שמח עם הקטנטנים מזמן לא ראיתי אותך ולא שמעתי ממך.... באמת רצוי לא להזכיר בחגים שאלות של את מי לוקחים לחו"ל ומי נשאר בבית. אגב אני תמיד נשארת בבית.............(פחד טיסות)

עלמה 3

New member
אני פשוט הצטרפתי לנסיעה של..

חד ועין ...................
יונה בשביל אני יקטוף את הירח, כפרה מה את רוצה מה דיוטי..... ומסביב , שמחה לראות אותך כאן, היית חסרה, אצלנו מזמן שכחנו מחו"ל, זה רק בוירטאולי....... לפעמים השקט הוא כייף
ביי עלמה

הייתי בנופש

באילת. הרבה מנוחה לא הייתה לי (הקטנצ'יק החליט להפוך לחלק בלתי נפרד ממני)- אבל בכל זאת היה נחמד. הסדר היה נפלא. זהו עכשיו אני מרשה לעצמי להיות רטנונית ומרשעת לבעלי האהוב. מעניין מתי תיגמר לו הסבלנות. רק אחרי שאני מקבלת ריקושטים אנימתחילה להתנהג יפה.

blonda3

New member
חחח סביבית../images/Emo6.gif

"עכשיו אני מרשה לעצמי להיות רטנונית ומרשעת לבעלי האהוב" אהבתי.....

למעלה