בוקר טוב...... ושיהיה יום מקסים
S shelycat New member 12/11/02 #4 בוקר אפרורי משהו ......... שיהיה יום טוב לכולן. עושה רושם שיהיה אפילו קריר היום אני אוטוטו בדרכי לאוניברסיטה.
בוקר אפרורי משהו ......... שיהיה יום טוב לכולן. עושה רושם שיהיה אפילו קריר היום אני אוטוטו בדרכי לאוניברסיטה.
S shelycat New member 12/11/02 #7 ואולי סוף סוף יכבו את המזגנים באוני באוניברסיטה? אני מתפתה לקחת מעיל איתי היום.
א אתי@ New member 12/11/02 #8 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifבוקר טוב ../images/Emo42.gif
R rona25 New member 12/11/02 #12 בוקר טוב וגשום איזה כיף הגיע חורף!!! היום חנכתי את מכנס ההיריון החדש של אחרי ששום ג´ינס כבר לא עולה עלי... ואני מרגישה מוזר (כי אף אחד לא יודע)
בוקר טוב וגשום איזה כיף הגיע חורף!!! היום חנכתי את מכנס ההיריון החדש של אחרי ששום ג´ינס כבר לא עולה עלי... ואני מרגישה מוזר (כי אף אחד לא יודע)
א אתי@ New member 12/11/02 #15 ../images/Emo6.gif ואת חושבת שלא שמים לב../images/Emo35.gif באמת מעניין אם אנשים מנחשים.......
R rona25 New member 12/11/02 #17 הבנות מלחששות ובוהות בבטני האמת שלבשתי מכנס שחור די צמוד (עם מקום בבטנה לכרס התופחת) וסריג די גדול מעליו אז לא ממש רואים אני בחורה די רזה, אז זו בעיקר הבטן ולא שום דבר אחר וחוץ מזה - שירכלו, בכיף, גם ככה עוד מעט כולם ידעו - לא?????
הבנות מלחששות ובוהות בבטני האמת שלבשתי מכנס שחור די צמוד (עם מקום בבטנה לכרס התופחת) וסריג די גדול מעליו אז לא ממש רואים אני בחורה די רזה, אז זו בעיקר הבטן ולא שום דבר אחר וחוץ מזה - שירכלו, בכיף, גם ככה עוד מעט כולם ידעו - לא?????
D daldan New member 12/11/02 #16 בוקר טוב וגשום ../images/Emo183.gif כאן יורד גשם משעות הבוקר המוקדמות....