בוקר טוב ושיהיה יום מקסים

rona25

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif

היה לי חלום מפחיד בלילה.. לא רוצה להיזכר בו בכלל אחרת אתחלחל מחדש... שיהיה לכולנו יום מקסים!

bagal

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב ויום קסום לכולנו ../images/Emo23.gif

איזה כיף היה לי אתמול - ראיתי פעם ראשונה את קלטת הוידאו של החתונה. ו...התרגשתי
....

גלו´ש זה מרגש כל פעם מחדש.....

את שלנו ראינו אולי 3 פעמים וזה כיף כיף כל פעם ....... נראה לך שזה ימאס מתישהו ?

rona25

New member
תתפלאו - לי זה נמאס ../images/Emo10.gif

נראה לי שאני נורא לבד בקטע הזה אבל אחרי פעם אחת סרט החתונה די... המממ.. שיעמם אותי... ולא ראיתי אותו מאז יתכן שבעוד 10 שנים כשכולנו נזדקן וכל הילדים יהיו גדולים ואנחנו עם קמטים ושומן, זה יהיה משעשע ונוסטלגי.... יש לי חברה (לעומת זאת) ש"מכריחה" כל אחד שבא אליה היתה לראות את סרט החתונה מתחילתו עד סופו, וצופה בו שוב ושוב !!!!

bagal

New member
יכול להיות שעם הזמן - יירד המינון..

אבל אני יודעת שיש לנו קלטות של חתונות של אחיי הגדולים - והיום זה כיף לראותך חתונות שנערכו לפני 10 ו- 13 שנים. אפילו שלצערינו הרב - חלק נכבד מהאורחים שמצולמים בחתונה-אינם עמנו כבר. ככה שזה די מרגש לראות את זה...

אתי@

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif בטח תחשבו שאני משוגעת

אבל אף פעם לא ראיתי את הסרט במלואו, ראינו רק פעם אחת ובמהלכה הרצנו הרבה קטעים משעממים. את התקציר ראינו פעם אחת בדיוק.

Ronnie*

New member
את הסרט המלא גם אנחנו בקושי הצלחנו

לצלוח, אבל את התקציר דווקא די חרשנו (טוב, כל פעם שהראינו אותו למישהו). איזו המצאה גדולה זו, התקציר... איך הסתדרו פעם בלעדיו. והקליפ - בכלל...

גם אנחנו די השתעממנו כבר בסוף

הסרט. זה גם די טרי אז אנחנו זוכרים מה היה. החלקים של החופה ושל הסלואו היו יפים. בטח עוד כמה שנים זה יהיה נחמד לראות את זה שוב. מחכה לתקציר.

danonit

New member
ראינו ימבה פעמים..

בפעם הראשונה התרגשתי ובכיתי את כל הדמעות שלא יצאו בחתונה, ובפעמים אחרי זה היינו צריכים להראות את הסרט לבני משפחה וחברים שרצו לראות ועדיין זה היה כיף

בוקר טוב! גם אני משוגעת?!?

ניסינו לצפות בסרט לפני כמה ימים והשתעממנו נורא... הרצנו קדימה מהר ובסוף נשברנו ועברנו לטלויזיה.... רק החופה מרגשת.... אולי בעוד איזה 10 שנים...

kisses

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

אני אישית בשנה הראשונה חרשתי את הקלטת.

יעלי2

New member
../images/Emo168.gif

אני ראיתי את הוידאו לפחות כמספר האנשים שרצו לראותו (כ 10 פעמים). יש לנו גירסה קצרה של חצי עה ורובם עמדו בזה בכבוד. לקראת הפעם השלישית בעלי איבד את הסבלנות ושאל "מה עוד פעם"
מה שלא מנע בעדו להטריח את כולנו אל הצלם כדי לקבל ולצפות בגירסה הלא ערוכה והלא מצונזרת בת ה 4 שעות
אני מסתייגת מקטעים מסוימים מהוידאו ומתרפקת על קטעים מסוימים אחרים. בגדול כרגע הסרט ארוז טוף טוף בנפתלין ואיני יודעת מתי תהיה הפעם הבאה שנצפה בו (אולי כשתגיע משפחה מחו"ל). נ.ב. מהחתונה הוידאו שלנו התקלקל באורח מסתורי ואפילו כשהיו אצלינו חברים מארה"ב עמית טען בתוקף שהסרט יכול ללכת (להתקלקל) אם נצפה בו בוידאו המקולקל. אני מתחילה לחשוב שיש סיבה שהוידאו התקלקל. באמת כבר כמה שבועות חסר לי מברג עם ראש שמתאים לברגים של הוידאו

הילית*

New member
משפחה מחו"ל (או ספרי לי על זה...)

לכבוד בואו של דוד שלי ואשתו מחו"ל לחתונה משפחתית אמא שלי מזמינה השבוע את האחים שלה הביתה והיא הודיעה לי "לבוא עם הקלטת המקוצרת". בעלולי היה מזועזע ממנה "בשביל מה וכו´" והאמת גם לי נרא קצת דיבלי לאחר שנה אבל מה לא עושים כדי לשמח אם .... (מקווה שזה יעבור בשלום)

למעלה