בוקר טוב ושישבת נפלא

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ושישבת נפלא ../images/Emo42.gif ../images/Emo104.gif

בוקר טוב ונפלא לכל חבריי המקסימים בפורום,
הסתכלתי על התאריך ונוכחתי שהיום לפני מספר שנים עמדתי בחיל ורעדה בבקו"מ, עם מדים מקומטים (זה עתה ניתנו) וקיטבג דחום שאפילו מסטינג היה בו. את הלילה הראשון עשינו בביתנים בבקו"ם, ואני זוכרת שהיתה שם פקידה שגרה איזה 10 בנינים ממני בקושי שלום ברחוב, ואני התעלקתי עליה, כזו בדידות הרגשתי בלילה הראשון בלי אמא. המעגל נסגר כשבנותי היו בטירונות, ואני באתי לבקרן בבסיס טירונות ויכולתי להראות להן בבה"ד היכן היה הביתן והיכן היתה המיטה בה לנתי. מה אומר לכם? כתוב בספרות היהודית "החיים כצל עובר" ושואלים מה הכוונה? מהו צל עובר? צל של גורד שחקים? צל של בנין? צל של עץ? והתשובה: "כצל העוף הפורח" כל כך מהר עוברים החיים בדיוק באותה מהירות בה אתם רואים את צילו של עוף במעופו. אוהבת אתכם מאוד יעלי

bimbo.

New member
בוקר טוב יעלי וכולם ../images/Emo23.gif

כל כך התפעלתי מעבודתו של סבאאורי ואיך שהוא התאים אותה ליום ההולדת שלי, ששכחתי לברך אתכם בבוקר טוב
אז אני מאחלת לכולם יום מלא שמחה ופעילות. יעלי, קשה לנו לפעמים להאמין שהיינו כל כך צעירים, או בעצם, קשה לנו להאמין שהתבגרנו וילדינו עומדים במקום שלנו, ועוד מעט גם נכדינו. נכדתי חגגה לא מזמן 18, ואני זוכרת את יום הולדת 18 שלי ושל בתי כאילו היו אתמול. העיקר שנדע למצות את כל הטוב שבכל גיל

emmy5

New member
גוקר טוב,יעלי,בימבו......./images/Emo24.gif

מה עשיתם לי?כל כך רעה וכל כך טוב....פתאום אני לא אממי,אני הילדה עם שתי צמות....בבית הספר..בת 18. ארץ אחרת .האמת לא זוכרת בדיוק את היום הולדתי 18...כמה חדשים אחרי זה ...אני כבר בישראל ...כבר לא כל כך ילדה...חיים חדשים... שמיני לנובמבר...כן אני זוכרת את התאריך .היכרתי בחור צעיר , בחור יפיפה..שאל אותי האם אני חושבת ברצינות להתחתן...לו אין זמן וכסף,לבזבז, בחור בודד.. ..כל המשפחה שלו נהרגו באושוויץ.משפחה מאושרת. אבל כל זה היה אתמול ...נשארתי לאותם זמנים כל החיים שלי...השנים עברו... ואני נשארת הילדה הצעירה לחיות את הזמן הכי יפה בחיים שלי. הילדים גדלו..משפחה מקסימה...יעלוש מה עשית לי?יום שישי...נוסטלגיה ...לא מתאים לי ..אני חייבת ללכת לספר..לבשל ...ואני בוכה ..מתרגשת ...מזמן לא היתי בחזרה 18. גדלתי קצת..חחחחחחה אני בת עשרים!!!!!!

emmy5

New member
בוקר טוב ...טוב..../images/Emo6.gif עבר לי

שיהיה יום נפלא ..הדמעות היו משמחה,טוב לי להיות הבת עשרים..

מנורה

New member
בוקר טוב וסוף שבוע נפלא../images/Emo42.gif

הזכרונות הם חלק מאיתנו ואוותם אנחנו לקוחים לכל מקום.

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifלפני 30 שנה

התגייסתי. וזה נראה כל כך רחוק ,אבל מצד שני גם קרוב וכל תחושות הפחד והגאווה צצות.

bimbo.

New member
מנורה, בתמונה רואים את הגעגועים

בעיניים של הבחורה.... היא עוד צעירה, למה היא מתגעגעת?

באיה

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

אוי אוי אוי, מצאתם לכם זמן לנוסטלגיה. כמעט גם אני התחלתי לבכות. בדיוק עכשיו חזרתי מטיפול כירופרקטיקה, והוא היה מאוד כואב. ואתם מדברים על נעורים, גיל 18. אח אח אח....... בדיוק הגעתי לארץ לחום הקיץ הלוהט, לריקודי הורה וקומזיצים. אוי, היו זמנים. אוי כנרת שלי

חייםלוי

Member
מנהל
אם מדברים על גיל 18 הרי הרגע חזרתי

מטקס סיום קורס מכי"ם של הבן שלי. היה חם זוועה.

emmy5

New member
../images/Emo24.gifשיהיה בריא ושיצליח

הרבה נחת ממנו ,שבת שלום !!!!

emmy5

New member
יופי דני, אני מאחלת לך שתרגיש תמיד

תרגיש תמיד צעיר ויפה ...הרבה בריאות שבת שלום !!!! לחיים

למעלה