בוקר טוב ושנה אזרחית חדשה טובה ומוצלחת יותר

EK55

New member
בוקר טוב ושנה אזרחית חדשה טובה ומוצלחת יותר

מהשנה שעברה לכל חברי הפורום הנפלאים שלנו. שנה של הרבה אושר ובריאות ושנת שלום עם שכנינו בני דודנו. שהשנה הזו יהיו כל ישראל ערבים (בצירה) זה לזה. וגם כשמחיר החשמל יעלה ב-20%,לא נפסיק לשיר ולרקוד ריקודי עם ישראליים. שכולנו נהיה ארץ ישראל היפה ושנהיה סבלניים אחד לשני. ושנפרגן אחד לשני ונעזור אחד לשני ובמיוחד לחלשים, כמו הפתגם ואהבת לרעך כמוך. והכי חשוב שנפסיק לדאוג ,לכעוס ולהיות בעצב.

שבת שלום ובוקר טוב. מאמצת כל מילה שלך ומוסיפה

את המילה "אהבה" אהבה למי ומה שאנו ומכאן נוכל לאהוב את האחר

בוקר טוב ושבת מקסימה לנו

ואווו עם ברכה כזו מדהימה איך יכול להיות הבוקר לא בוקר מקסים?! אמן שנדע רק לאהוב

maxima

New member
אופס קפצה לי התשובה....רציתי לומר תודה 55

לכל הברכות מאחלת גם לך את כל הטוב

בוקר טוב עולם

איזו שבת נפלאה....... איזה יופי של אוויר בחוץ אחרי הגשם שהיה הלילה.......... מתאים בדיוק לסוף שנה אזרחית שיהיה קר, עם הרבה גשם נראה מה יהיה מחר בבוקר כאשר נצטרך להתחיל לרשום בכל מקום ואתר 2012 . תודה על הברכות.....

Sודית

New member
או, זה פוסט שתענוג לקרוא על, עזרא

יופי של ברכות, תענוג לקרוא הודעה כל כך אופטימית. הלוואי ונצליח לבצע חלק מהדברים, כבר יהיה הרבה יותר טוב.

טומי*

New member
שבת שלום !

אחרי פיספוס טיסה ושעות בשדות תעופה...של מדריד וברצלונה, הגענו אתמול ב 5 לפנות בוקר הביתה. היה אדיר הטיול הזה
מקווה שכולן/ם בסדר, תמונות יעלה בעוד כמה שעות. בהצלחה עם הפורום !!!

Sודית

New member
אהלן טומי, ברוך שובך לארץ, מחכה לראות תמונות

ולשמוע סיפורים.....מאמינה שנהנית..... אצלנו הכל בסדר ונקווה שימשיך כך.

טומי*

New member
הטיול לטנריף

מדובר במקום יפיפי, עשירי ספרד וגרמניה גרים שם פרט למקומיים. מדובר באי הגדול ביותר בקנארים, עם 750.000 תושבים. אנחנו גרנו בדרום, הצפון יפה יותר פי 1000

וואו, טומי. איזה יופי. החזרת אותי שנים אחורה.

הנוף נראה צפון. שם בטח גם נערכה התחרות. אין איזה הסברים ? איפה? טיילת למקומות אחרים בנוסף? שנה טובה... מעניין איפה אתה מצלם הלילה. שנטובה מלאת צילומים נהדרים.

טומי*

New member
אני לא מצלם הלילה

גרנו בדרום האי, יום אחד היינו בצפון. לא הייתה שום תחרות, אלה סתם גלישה יום יומית. היינו בכמה פארקים פארק המים הלורו פארק ועוד.

Sודית

New member
איזה תמונות משגעות טומי, כל הכבוד לך.....

ספר קצת איך היה..... החזרת אותי ל-25 שנה אחורה..... הייתי צעירה ושווה מאוהבת ומאושרת והיתה לנו שם חופשה מהממת.

למעלה