בוקר טוב ותודה לחברי הפורום

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ותודה לחברי הפורום ../images/Emo65.gif

בוקר טוב לחברים היקרים שלי, תודה לכם על המחמאות, זה נעים לקבל, אין ספק. רק דעו שזה שיודע להעריך ידע, שווה אותו. במשנה מסכת אבות כתוב בפרק ב, משנה ח' "... אם למדת תורה הרבה אל תחזיק טובה לעצמך כי לכך נוצרת". הידע (התורה) במקורות שלנו משול לכמה דברים. ואחד מהם שאהוב עלי מאוד הוא שהידע דומה לאש. כן אש, למה? כי רק האש מכל מה שאנחנו מכירים אינה חסרה כשלוקחים ממנה. אם נקרב נר כבוי לנר דולק, הנר הדולק יישאר דולק ולא יחסר מאישו כלום, ואילו הנר הכבוי גם הוא יידלק. כך אומרים זה יידע – אדם מלמד את השני הידע של המלמד נשאר ואילו האדם שקיבל את הידע יודע יותר. אל תגידו שהחכמים שלנו לא היו חכמים! אוהבת באמת יעלי נ.ב האייקונים לא עובדים פה

maxima

New member
בוקר טוב יעלי וכולם......./images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

יעלי נהדר כל הידע שלך ותודה שאת מעניקה לנו ממנו בוקר טוב ישראל....... עוד יום שמש נהדר לפנינו

נֵנָה

New member
בקר טוב ../images/Emo42.gif יעלי ../images/Emo25.gif וכווולם

תמיד אהבתי ללמוד ולצטט פתגמים ודברי חכמים, היה לנו עוד בביה"ס העממי, מורה שהיה משוגע לדבר ולכל דבר היה לו מענה בפתגם עם מוסר השכל או מדברי חכמים ... והשלים אותו המורה החכם והשנון לתלמוד - אלישע, בתיכון, שהצליח לקרב אותנו אל התלמוד וחכמיו אף על פי שהייתי רחוקה מהם כמו מזרח ממערב ... הוא אחד המורים הבודדדים מהתיכון שאני זוכרת את שמו ...
כמו זיו המחנך המקסים, ומייזלר המנהל החתיך ...
דברי חכמה תמיד נעים לשמוע
לך יעלי המתוקה

נֵנָה

New member
ואיך שכחתי את המורה המצויין ../images/Emo132.gif

למתמטיקה והנדסה פַּת החייכן הקרח, ציני וחריף מח עם "המזוודות" הנעלמות שלו...

נֵנָה

New member
יוצאת עכשיו ל"סיורי שטח" ../images/Emo8.gif

לעשות קצת גישושים ובירורים ... בינתיים, שלא תברחו לי
להתראוווווות

מנורה

New member
בוקר טוב חברי היקרים../images/Emo42.gif ליעלי

כמה נעים לפתוח את הבוקר היפה עם דברי תורה כמו שהאש גם מחממת ומדליקה ומביאה לנו את האור היא גם שורפת ומזיקה כך גם אבן נועדה לבניה וליצירה אבל גם הרס וחורבן הכל תלוי בהסתכלות ומה רוצים להשיג ולהפיק . תודה יעלי על תרגום המכתב כל כך אמריקאי מזכיר לי את השיר "המרקיז, הכל בסדר וחוץ מזה אין שום חדש בביצוע אסתר ריכשטט רדרד,יש לך את השיר? יום מלא אור ושמחה

emmy5

New member
בוקר טוב ידידי,

עכשיו אני מבינה את האנשים שיושבים מסביב לרבי,כל מילה ,פנינה... בוקר טוב ושקט ,בוקר טוב נפלא .

נֵנָה

New member
מנורתי היקרה ../images/Emo24.gif זה מה שאומרים

שמכל דבר רע יכול גם לצאת משהו טוב ובכל משהו טוב עלול להתגלות גם משהו רע ... כמו שאמרת, תלוי מה רואים, מה מחפשים ומה רוצים להשיג
כן|| מזכיר קצת את סיפור חצי הכוס המלאה

ora11

New member
צהריים טובים לכם חברים../images/Emo23.gif

נתראה בערב

../images/Emo45.gif תודה יעלי, אהבתי את מה שכתבת

על האש....מעשיר מאוד. את הבוקר ביליתי ען חברה לעבודה לשעבר בקניון ארנה בהרצליה פיתוח, המקום יפיפה מאוד מומלץ, טיילנו בקניון בדקנו בגדים ומחירים, אכלנו ארוחת בוקר טובה כמו בז'נדאן, טיילנו במרינה, ראינו שם את "אילונה" היאכטה הענקית של המיליארדר היהודי האוסטרלי פרנק לואי (יש צילום שלה בידיעות של היום), משהו ע-נ-קי....מוערכת ב-80 מיליון$..... סכום לא נתפס בעליל... ערב טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
שלום חונה שלום כולם ../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

שוב שלום, יש הצעה לערוך את מפגש חברי הפורום בקניון הזה. מה דעתכם?????? יעלי המשק סיים אז האייקונים שלי התחילו בשביתה

bimbo.

New member
יעלי, ראשית, ../images/Emo51.gif על ההארה../images/Emo42.gif

מדברי חכמים מדי בוקר.... לומדים ממך דברים מאוד מעניינים ומחכימים. שנית, מצדי נחמד יהיה להפגש בקניון ארנה
זהו, אני מתחילה כבר לצפות... ערב טוב, פורום יקר שלי אני אוהבת אתכם

ora11

New member
ערב טוב פורום יקר../images/Emo24.gif

מכל מלמדי הישכלתי תמיד טוב ללמוד אף פעם לא מאטחר. בימבו יקרה איפה נמצא קביון ארנה?

קניון ארנה נמצא במרינה של הרצליה

פיתוח. אזור קניות ובלויים נהדר. נחמד לראות אותך שוב פה אורה - ברוך רופא מחשב... יעלי - אפשר לתכנן שם מםגש ובכיף

ora11

New member
לילה טוב חונה ותודה../images/Emo24.gif

שמעתי על הקניון במרינה ובאמת אומרים שהוא יפהפה הבניה מיוחדת רק לא ידעתי שהשם הוא קניון ארנה.

למעלה