בוקר טוב ותודה על ההתיחסות

IRISSOF

New member
בוקר טוב ותודה על ההתיחסות

כידוע לך שמ איריס ושם בעלי אילן(אלן)המחשבה שלנו היא אכן לעבור לבן-עמי אך התחלטי לדאוג לאחר שאמרת שאולי יהיה קשה לבני . שמו נועם נולד בתאריך:04.06.2001 אודה לך מאוד עם תשיבי יום קסום

הי איריס

נועם בנך, הוא מעט 'עירוני' ..ולכן המעבר לא יחווה על ידו בטבעיות.. אך לא מיד..אלא לאחר כמה חודשים יכיר חבר מאוד קרוב..ובהמשך כשיגדליהיה יותר נינוח..מה לעשות שגל המרד יורד מ11 ל8-9..והילדים מתבגרים מהר..שזה לא יהווה שיקול רציני... תראי בנומרולוגיה מחשבים את שם הרחוב ומספר הבית וכך מאשרים מעבר דירה ומגורים..למעשה יש שיטה מקבילה באסטרולוגיה סינית..בפאנג שואי ...לחשב התאמה של מגורים..על סמך מספרי בתים...אני לא בקיאה בשניהם אך כשטיהרתי את הבית שלי טיהור אנרגטי..וחיזוק אנרגטי..חברה עשתה למעני את החישוב..בין הדיירים לבית.. אולי זה מה שאת צריכה...
....ואז יש פורום בתפוז לפאנג שוואי... ונומרלוגיה נדמה לי שיש בוואלה... תנסי לבדוק..התאמות. או שאולי תפני במסר אישי להעין השלישית..פה...

IRISSOF

New member
לאונרדו האחת תודה על...

התייחסותך לשאלותיי. מקווה לעדכן בבשורות טובות. לילה טוב, איריס.

העין3

New member
מעבר דירה.

למרות ששלחת לי מסר אני אשיב לך כאן בראשותך. ברור שאת זאת שמושכת בחוטים... ולכן אילן הולך לעבור מין סוג של משברון קצר ומהיר... תשתדלי לתת לו מרחב מחיה ואויר בחודש הראשון. אני אורה שינוי שמתאים לכם ואחרי תקופה קצרה אילן הוא זה שירגיש בכן המקום שנולד שם. שימי לב לדבר חשוב אצל אילן. הוא הולך הצעדים גדולים ולא מביט לאחור ברוב המקרים... הוא אדם אינטיליגנט שהבריאות אוהבות להיות בחברתו... ולכן הוא ימצא שם מהר מאוד חברה ושכנים טובים. לגביך את כמו חתול ... תמיד נופלת על הרגליים !!! עם הילדים אני לא רואנ בעיות בכלל... נסי למצוא בית עם נוף לא ציבעוני מידי... אתם אוהבים רוגע... אזהרה קטנה ... אדם (גבר או אישה) בשם מיקי מיכל מיכאל וכל הקרוב לשם ... שמרו מרחק אבל בצורה נעימה. בהצלחה.

IRISSOF

New member
בוקר אור

תודה על תגובתך המפורטת! לא הבנתי את אזהרתך. האם זה בנושא הבית? בתור שכנים? מה לגבי העבודה שלי? האם אתה רואה קידום?

IRISSOF

New member
לעין השלישית.

ותודה רבה על כל התייחסות שלך. יום טוב, איריס.

איריס יקרה ,ולא מתקשור

אענה לך את תחושותי, וגם את ניסיוני... אנחנו גרים במושב, יש לנו 2 בנות שנולדו כאן, בתקופת גיל הילדות, נולדו בטבעיות בכפר , גדלו מהגן עם חברים. הן כבר כמעט אחרי צבא, ואחת עוברת לת"א, לשנת שרות. הן מחכות לרגע שאפשר לצאת לבני הזוג שלהן בגלל שממש משעמם לצעירים. אני מעט חולקת על חברי כאן, הפתרון לעבור למקום קטן, ומנסיון, השכנים חיים לך בתוך הבית, והקנאה וצרות העין, הרבה יותר גדולה מהעיר. מעבר לזה שבמקומות קטנים תמיד יש וועד, שמחליטים עבורך, איך מתנהל היישוב, אם את מתכננת לעבור כדאי שתבדקי כמה ילדים יש בגיל הילד, היכן לומדים, סיור קטן בבית ספר . והכרת השכנים בבית עליו את מדברת. אגב בעיר את יכולה לעבור ממקום למקום מתי שתרצי, קחי בחשבון ,שבכפר, יש חוקים, למי את מוכרת את הבית, ועדת קבלה ...ואפשר להתקע . וזה לפני שהתחלתי לבדוק באם אכן מצבך ישתפר עם המעבר, מה שלא ממש מרגיש לי. בהצלחה ואהבה אריאלה

למעלה