בוקר טוב ו..הזמנות של השטרודלים

J-סיקה

New member
איזה עדין כמה יפה

אני בכלל מכורה לבורדו ואדומים עם פרחים וניר אורז ואת כישרון עולה אתי@ לא ידעתי שאת מתחתנת בלוונדר גם אחי מתחתן שם חודש הבא .. כלכבוד לך

J-סיקה

New member
הפרחים???

המעטפה??? עד לאן התדרדרתי??? רואה בורדו בהכל???

אתי@

New member
קצת סדר ../images/Emo13.gif

העלים על נייר האורז, המעטפות, והכתב (הפונטים) - כולם בכתום חמרה (כמו חלודה שכזה. זה ממש לא מזכיר ברדו - sorry... ומזל טוב לאחיך (ג´סיקה), לפי דעתי הוא לא יתאכזב מבלוודר. מי שמוותר על היתרונות של גן מרויח שם בגדול!!! תודה על כל המחמאות
אתי@

אתי@

New member
מצטערת, אמרתי משהו לא בסדר???

מצטערת אם העלבתי אותך בדרך כלשהי...

J-סיקה

New member
לא לא אני כנראה שכתבתי בצורה

משתמעת לשתי פנים מעליב שזה לא בורדו לא שאמרת משהו חלילה את .. את נשמה לא יכולה לפגוע ב
אני סתם קטנונית

הילית*

New member
תוחזר שיר מקפריסין...

נראית לי הזמנה מקסימה אבל קצת קשה לי לראות את כל ההזמנה בצורה מלאה... אשמח לראות אותה שוב בפרופורציה נכונה (אם אפשר...)

אינצה

New member
אמנם אני לא שיר

אבל ניסיתי לכווץ קצת את התמונות וגם שמתי את כולן בקובץ אחד. אתי@ סליחה שככה הדבקתי את כל התמונות ביחד, אם זה מפריע לך אפשר לבקש מאתי שתמחק את ההודעה. אהבתי מאוד את ההזמנות, ועוד לחשוב שעשיתם הכל לבד הופך אותן לעוד יותר מקסימות בעיני. אני מבינה לליבך בענין הלחץ, אבל נראה לי שזה באמת יעבור ממש בקרוב (אמאל´ה) בי שרון

אתי@

New member
מה פתאום??? המון תודה ../images/Emo24.gif

עכשיו אפשר לראות את ההזמנה כמו שצריך!!!

dorlim

New member
מקסים ../images/Emo45.gif ../images/Emo28.gif

היה שווה ללות את התהליך ולחכות לתוצאה הסופית. אני ממש אוהבת !!!! כל הכבוד

אתי@

New member
אז ככה - ההזמנה עשויה משתי שכבות

הכריכה מנייר אורז בז´ עם עלים כתומים הבפנוכו מנייר פרגמנט שעליו מודפס בצבע כתום חמרה - בפונט שהורדתי מאתר מיוחד לפונטים. המעטפה - שוב בכתום חמרה.

שירי71

New member
אתי@ זה מקסים!

אהבתי את הסגנון את הצבעים את ההתאמה ואת הפונטים! אפילו המדבקה של הפרח יפה ומאד משתלבת יפה, כל הכבוד (ממישהי שמה זה מעריכה את זה שעשיתם הכל לבד). מקסים לאללה.

למעלה