בוקר טוב זהירות משפעת

emmy5

New member
MISU007 שיהיה לך יום טוב ...../images/Emo96.gif

קפה מיוחד בשבילך וחיבוק ,אולי תבוא יותר אלינו ....תרגיש כמו בבית ... קאן זה חם ולא יורד גשם LOL

emmy5

New member
ראיתם ששמתי קוביה סוכר על הצלחת

נוסטלגיה ...זה אכל לי את השניים כשהיתי קטנה

סבאאורי

New member
בוקר טוב עם חיוך

יענקלה חזר מטיול באיטליה וביקר גם בונציה שואל אותו יוסי: איך היה בוונציה? עונה יענקלה:זוועה,הייתי שם רק כמה שעות. כל המקום מוצף מים... ברכות

emmy5

New member
סבאאורי,מעניין גם שאנחנו הינו היה

מוצף מים ....חחחחחחחה אהבתי ... בוקר טוב צהוריים טובים

לייציק

New member
שלום פורום יקר ../images/Emo24.gif מה קורה פה?

מעניין... גם כשאני ביקרתי בונציה היא היתה מוצפת מים
אבל אנחנו התחכמנו...
עברנו על גזרים ושטנו בספינה
הו, אתם משהו משהו
אממי, השעור הבנת הנקרא באנגלית, מה זה מגניב
לדגדג ומישו החדשים, שמחה לראותכם כאן וגם אורה, יופי שחזרת אלינו בתשובות
כיף וחמים כאן אתכם ושבחוץ ימשיך הגשם עוד ועוד ...
כמה נחמד ונעים לפתוח את המחשב ולהתחיל ישר עם הצחוקים והחיוכים
אוהבת את כווולכם ...

לייציק

New member
אוּוּוּוּייי איזה מותק ../images/Emo6.gif

קוראים לזה "החתמה" ... דאגו לכך שהברווזונים יבקעו מן הביצים כאשר היצור הראשון שהם רואים זה הכלב ... ואז הכלב מצטייר בעיניהם כאמא שלהם לכל דבר ויעקבו אחריו לכל מקום ... ממש מקסים

סבאאורי

New member
צהרים טובים עם חיוך קטן...

גברים הופכים הרבה פעמים את נשותיהם לשקרניות... כשהם שואלים:"איפה היית,?" אב לששה ילדים שבע רצון יותר מאחד שיש לו ששה מיליון דולר... כי זה שיש לו ששה מליון דולר - רוצה עוד... קמצן - הוא אדם החי בעוני כדי שיוכל למות בעושר. ברכות

לייציק

New member
מה שהקמצנים לא מבינים ... ../images/Emo132.gif

שבתכריכים אין כיסים ... אבי הטוב והחכם ז"ל היא אומר ... תהיה כבשה ואל תהיה חזיר ... מכבשה נהנים גם כאשר היא חיה (נותנת לנו חלב וצמר) וגם אחרי מותה יש לנו את בשרה ... אבל... חזיר ? ממנו נהנים רק אחרי שהוא מת ...

emmy5

New member
חחחחחחה ,לייציק ..ידעת....

שחכיתי לך כל היום ....גם אני ...אבל מי לא?

dani 123

New member
ערב טוב לכולם

מה קרה שכתבתם כל כך הרבה?? האם הגשם אשם???

לייציק

New member
דנוש, יש לך מזל... גם אני הייתי

כותבת יותר, אם לא היו מגיעים אלי כמה מיילים בבת-אחת שדרשו קריאה והתייחסות ...
(גם שם לא הספקתי עוד לקרוא את הכל ...). חוץ מזה עסקתי בכתיבת מייל ארוך לבן המקסים והאהוב שלי בתאילנד
- איזה שני דפים מלאים ... על חדשות ... על מה שקורה... על העבודה ...
על החברים שלי
ב"קיצור"
כשאני מתחילה כבר לכתוב, אני לא יכולה לסיים וכותבת עוד ועוד ועוד ... אבל, הוא מאד אוהב את זה, כי ככה הוא מרגיש שהוא בעניינים ... ותאמינו לי שעוד לא כתבתי לו הכל ... פשוט לא היה לי כח יותר לכתוב ...
אחחחח, איזה המצאה נהדרת היא האינטרנט ... בשנים האחרונות כמעט הפסקנו לכתוב מכתבים כי את הכל דיסקסנו בטלפון, והיום ... יש אינטרנט ויש הרבה חברים חדשים ונפלאים
ושוב חזרנו להתכתב... כמה נפלא
ואני כאן אתכם

לייציק

New member
והנה משהו חשוב !!! שקיבלתי עכשיו

במייל מבן-דודי הנחמד
חשוב מאד בעיקר לנשים ... וזהו הנוסח: " מידע חשוב מאוד – לקרוא בתשומת-לב רבה !!!! אזהרה בנוגע לגרימת סרטן שד !!!! את האינפורמציה הבאה קיבלתי מאיילת (שאני עובדת אצלה) והיא קיבלה אותה מחברה שעובדת עם האגודה למלחמה בסרטן. אני מתרגמת עבורכם/ן את הכתוב מאנגלית. אני שולחת מידע זה לכל מי שאני מכירה כיוון שזה נשמע מאוד הגיוני. בבקשה שילחו זאת לכל מי שאתם מכירים ... בעיקר לכל הנשים, מידע זה אולי יכול להציל חיים !!! הסיבה העיקרית לגרימת סרטן השד אצל נשים היא השימוש בדאורדורנט שכתוב עליו אנטי-פרספירנט שפירושו "נגד זיעה". איך זה קורה ? ריכוז של טוקסין (רעלן) גורם למוטציה של התאים וכך נוצר סרטן A.K.A . כן, כן, אנטי-פרספירנט (ANTI-PERSPIRANT) !!! רוב המוצרים הנמכרים כיום הם שילוב של דאורדורנט ואנטי-פרספירנט – אז לכו מייד ובידקו את המוצר בו אתם משתמשות/ים. דאורדורנט – זה בסדר. אנטי-פרספירנט – זה לא בסדר. גם דאורדורנט המכיל אלומיניום זה מסוכן. והנה הסיבה : לגוף שלנו יש מס' איזורים המשמשים לטיהור הטוקסין מהגוף: החלק האחורי של הברכיים, מאחורי האוזניים, איזור המפשעה ומתחת לבית השחי. הגוף מנקה את עצמו מהטוקסין בעזרת הזיעה. אנטי-פרספירנט, כשמו כן הוא (נגד זיעה), מונע מהגוף להזיע ע"י כך שהוא עוצר את הגוף מלהתנקות מהטוקסין באיזור שמתחת לבית השחי. הטוקסין אינו יכול פשוט להעלם באופן פילאי, וכיוון שהגוף אינו מסוגל לפלוט אותו החוצה, הטוקסין נאגר בבלוטת הלימפה שמתחת לאיזור בית השחי. ואכן, כמעט כל הגידולים של סרטן השד נוצרים באיזור הממוקם ברבע החיצוני העליון של השד שזהו בדיוק המקום בו נמצאת בלוטת הלימפה. לגבי גברים, הסבירות לחלות בסרטן באיזור החזה בעקבות שימוש באנטי-פרספירנט, כנראה קטנה יותר אך עדיין לא נשללת האפשרות הזאת לגמרי. כיוון שרוב המוצרים האנטי-פרספירנט נאחזים בשיער ולא ישירות על העור. נשים המשתמשות באנטי-פרספירנט מיד אחרי גילוח בית השחי אף מעלות עוד יותר את הסיכון למחלה, כיוון שבזמן הגילוח נוצרים בעור חתכים וסדקים בלתי נראים לעין, דבר זה מאפשר לחומרים הכימיקליים לחדור לגוף דרך איזור בית השחי. אנא, העבר/י מסר זה לכל מי שאת/ה רק מכיר/ה. סרטן השד הפך להיות שכיח בצורה מפחידה. המודעות לעניין זה יכולה להציל חיים. אם יש לך עדיין ספקות לגבי הכתוב, את/ה מוזמנ/ת לבצע בדיקה נוספת ולחפש אחר מידע נוסף, את/ה עלול/ה להגיע בסופו של דבר לאותם המסקנות. " ושתהיו לי בריאים

באיה

New member
וואו לייצ'יק, הפחדת אותי ../images/Emo12.gif

אני כל החיים משתמשת עם טיאודרנט אנטיפרספירנט. מה יהיה. אני לא אוהבת עם ריחות וכדו..... אז מה קונים, איזה טאודורנט לא מסוכן?

לייציק

New member
גם אני משתמש בדיאודורנט כזה ../images/Emo5.gif

הרבה שנים ... וגם אני די נחרדתי... קודם הדגים, עכשיו זה ... שלא לדבר לפני כן "הפרה המשוגעת" (ההיא מאנגליה, לא זאת של נתניהו ...
) כל פעם מגלים משהו חדש... מסתבר שגם האוויר שאנחנו נושמים מזיק לבריאותנו בגלל חלקיקי הפיח מהמכוניות ומארובות חב' החשמל ועוד ועוד מרעין בישין ...
בקיצור, המסקנה ... מסוכן לנשום... ומסוכן לחיות... כל החיים הם סכנה גדולה אחת ... לא פלא שאף אחד לא יוצא מהם חי
אז חבר'ה, אני רק יכולה לאמר לכם ... אכול ושתה כי מחר נמות ... לחיות את היום לחיות את הרגע ולא לחשוב יותר מדי על המחר ... לשנות רק את מה שבידינו לשנות ועל היתר לא לחשוב כי זה ממילא לא יעזור ...

למעלה