בוקר טוב - זה יהיה נורא אם אסרוג

בוקר טוב - זה יהיה נורא אם אסרוג

שמיכה משאריות בכל מיני עוביים? אני רוצה לעשות אותה ממלבן אחד ענק..............

זה יהיה בסדר גמור . זה מה שאני עושה

עם הכיסוי שלי מחלקים. הצמרים בעוביים שונים ולא מרגישים בסוף. בטוחה שיצא לך מדהים.

חלקים בגדלים שונים? או רק בעוביים

שונים...............כי אז הריבוע נגיד יוצא גדול יותר בצמר עבה........כבר הסתבכתי...........

ספי כשאת סורגת ריבועים ריבועים

את חייבת שיצא באותם רוחב הצלעות כדאי שתוכלי לתפור אז לפעמים עם החוט דק תצתרכי לעשות עוד סיבוב ולפעמים גם תצטרכי לשנות עובי המסרגה ויכול לצאת נהדר ואת רוצה עוד שאריות יש בשפע

88hentai88

New member
אני במקומך עושה אותה ב...

שתי מסרגות, מכינה כדורים ענקיים של חוטים, נומר כל חוט שתי מטר ומתחילה לסרוג ימין במסרגות לא ממש גדולות כדי שיצא טוב, את הקשרים משאירה בצד אחד של השמיכה ואחר כך בסוף תופרת פליז רך ונעים בצד אחד... שאריות זה משו מאוד יעיל אחרי הכל...

כמה עיניים אני אצטרך לשתי מסרגות?

זה דיי קשה יהיה .........הכובד.......... חשבתי לעשות את השמיכה ב- בסריגה של חוט אלכסון כזה......... זה קצת מחורר ...........

88hentai88

New member
בשביל כבוד צריך לעבוד...

וזה לא נורא אם השמיכה קצת כבדה מניחים אותה על משו, מה גם שאפשר לסגור ולהמשיך בחדש ואחר כך לחבר... זה גם יוסיף לעיניין. בקשר לעיניים... משו כמו 300? לשמיכה גדולה ואת צריכה מסרגה עגולה כמובן

88hentai88

New member
במסרגה אחת זה

יקח יור זמן וחוט, ובשתי מסרגות הכל ימין כמובן וילך מהר יותר ולדעתי יפה יותר.

88hentai88

New member
אני מעדיפה לא ללכת על שורות אלא על

אורך קבוע של חוט, נומר כל 2 או 3 מטר להחליף חוט.

פרפרית 4

New member
שום דבר לא נורא אם הדבר מוצא חן

בעינייך. עוביים שונים יוצרים ריבועים בעובי ובגודל שונים. צריך רק לסדר אותם כך שבסוף יצא מלבן מושלם. ולדעתי גם אם לא נורא. לדעתי זה יפה ומעניים לראות מרקמים שונים בשמיכה אחת. בהצלחה ובסבלנות

כן, אני אתחיל את השמיכה ואעשה

אותה בהמשכים......... כדיי שלא ימאס לי אני אעשה בין לבין דברים אחרים סרוגים.........

iris3111

New member
ספי תתחילי ואחרי המבול אה... החיבור

ואחר כך אפשרי לימצוא דרך לחבר. זה מה שטוב בעבודות האלה ימצא הפיתרון. רק קחי בחשבון צריך קופסא גדולה לאחסן הכל שלא יסתובב.

כן אפשרי ריבוע או מלבן עם 4 פינות

אבל כחי בחשבון שזה גדל זה כבד מאוד וכל שורה זה שורה אבל חייב לצאת משגע

פרפרית 4

New member
תתחילי בקיץ כי בשתגיעי למלבן גדול

זה יהיה כבד וחם, ואת החלק הזה תסרגי כבר בחורף. בהצלחה, רוצה לראות בסוף צילום.

למעלה