בוקר טוב זיו, ההדלפות...

the buty

New member
בוקר טוב זיו, ההדלפות...../images/Emo105.gif

בוקר טוב זיו , לטעמי , ההדלפות שלך שבאות ממקור לא ידוע הן פרובוקטיביות במיוחד ובאות לשרת רק את מתנגדיו של בני ככלי ניגוח ולא את הציבור . נכון , זכות הציבור לדעת , אך השאלה היא האם הסקר הזה או מי נפגש עם מי ...זה עניין ציבורי .. חוץ מזה אפשר לפרש את הסקר הזה דווקא לטובת בני רגב . בכל אופן , הפרסומים האלה לא מוסיפים כבוד לעיר ולתושביה . זה מזכיר לי את כל השפנים והצפרדעים שמועמדים מזן מסוים נוהגים לשלוף בתקופת בחירות . משהו בסגנון של מודעות האבל על מקסים לוי ז"ל שתלה גבי אסרף בבחירות הקודמות. ראה את מקרה שרון . בדיוק לפני הבחירות ניסו בכל דרך להכפיש אותו , ומה יצא ? הציבור הביע שאט נפש והצביע הפוך .אז ככה שההכפשות ברמה כזו יכולות להיות גם בומרנג . לתשומת ליבך .וחוץ מזה שיהיה לך יום טוב..!

למה לקחת את ה../images/Emo105.gif שלי??

הזכויות שמורות לי.. ובקשר למה שכתבת- זכות הציבור לדעת את האמת!! וזו עובדה שהציבור התייאש ממר גרב אפילו בתקופה קצרה כזו.. קודם שייסגר על עצמו מטעם איזו מפלגה הוא מתמודד (איש עבודה מובהק שמתמודד מטעם הליכוד). אופס, שכחתי שיש לו בעיה עם קבלת החלטות, טוב, נזמין לו עוד יועץ!! אין לי דעה לגבי מי כן מתאים, אבל מי לא- זה ברור! בני- לא!!! אה... כמעט שכחתי, יום טוב!

zivsb

New member
הסימפטית../images/Emo105.gifצודקת

ל the buty היה הנשיקה אני זוכר אם זה שונה ואין יותר נשיקות אז תפתרו את המחלוקת לא כמשפט שלמה

the buty

New member
לא אוהבת צפרדעים ,

שלום לסימפטית הנחמדה קחי את הצפרדע בחזרה
ותני לו
אולי הוא יהפוך לנסיך... וחוץ מזה שבני רגב אמנם הא ממפלגת העבודה בעברו הרחוק , אולם כמו רב עם ישראל ,הוא הפך לליכודניק והיום עם קבלות . עובדה , בני רגב מוביל את הליכוד בעיר. עובדה : רב אנשיו של מקסים לוי תומכים בבני רגב ומאמינים ביכולתו להוביל את העיר קדימה. זה נכון שלבני יועצים , ידידים ואנשים הקרובים אליו , כמו לכל מועמד . ראי את חג'ג' שלא זז לשום מקום בלי אסקטלן. מה הוא לא יודע להחליט ? בוודאי שכן . וגם גבי אסרף , מה הוא הולך לבד ? סוליקו ?

עכשיו הצחקת אותי ../images/Emo105.gif

תשאלי את אחיו של מקסים לוי במי הוא תומך? (באסרף)!!! הנסיון שלך לעשות פה תעמולה נחמד אבל חבל על האנרגיות.. "בני רגב מוביל את הליכוד בעיר"... זה הכי מצחיק!! אם היית בכנס של אסרף בטח היית פוגשת כמה (הרבה) פרצופים מוכרים שהיו תומכים נלהבים של הליכוד.. וחוץ מזה, קודם שהליכוד יתמכו ברגב אחר כך שיציג מועמדות מטעמם.. הליצן עושה מעצמו צחוק!! ואולי כדאי שיתחיל ללמוד, מאוחר כבר לא?

zivsb

New member
רוב רוב הליכוד נגד רגב עובדה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

אבלהוא הטוב ביותר שהליכוד יכול לרכוש ולהציע ותרשמו לפניכם האלה שבעד והאלה שנגד הפעם הליכוד בלוד מפסיד בבחירות לכנסת הלכוד קיבל 10681 קולות בלודמתוך 29442 מצביעים העבודה קיבלה1736 ש"ס 2659 בבחירות האלה הליכוד ב ס כ נ ה
ואני אוהב את the buty

the buty

New member
מאכילים אותכם../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

משפחת לוי בהרכבה המלא תומכת בבני רגב לראשות העיר . לאחיו יש את הזכות לחשוב אחרת ולתמוך משיקולים שלו בגבי אסרף.אבל מפה ועד לנפנף בזה כאילו שמשפחת לוי תומכת באסרף , המרחק הוא גדול מאד !!! כל הליכודניקים שהצטרפו לאסרף , נמצאים אצלו לאחר שלא הצליחו לשריין מקום / מעמד במחנה הליכוד . חבל שהמרמור הרחיק אותם ממפלגת הבית. ודבר אחרון ,
בני מייצג את הליכוד בלוד בגדווווול !!תרצו או לא , בני רגב לקח את ראשות הסניף ב 91 %!!! למרות עזרתם של אסרף וחג'ג' לאילוז ...

מני05

New member
ל-the buty המגונן

בני רגב מאוד רצה לנצח בפרימריס ב-91% . לא להאמין עד כמה רגב הביס את בני. שלא יגידו שבני לא יכול על רגב אני בימקומם היתי מפרסם 100% ניצחון. כפי הידוע בני היתמודד לבד, ספר את הפתקים לבד, בחר לבד, והביס את רגב. כל הכבוד

zivsb

New member
נכון 91% כמה קולות זה? מתוך

2900 חברים כמה הצביעו כמה חברי מרכז מתוך 28 היו בישיבה האחרונה כמה חברי ליכוד תומכים בו בסקר של הליכוד אבלthe buty זה היפה בדמוקרטיה בסוף סופרים את הקולות לא שוקלים אותם סופרים ולמי שיש יותר הוא המנצח ה
מלווה אותך

the buty

New member
עייפתי , נתראה בקלפי...

כל דבר מקבל אצלכם פרשנות אחרת .נראה שב"ויכוחים" האלה אנחנו טוחנים מים... , אחזור לאתר ב28/10 ונראה... ואם תראו מישהי נחמדה אומרת לכם יפה שלום ברחוב , תדעו שזאת buty . שיהיה טוב לעיר לוד ולתושביה , אמן כן יהי רצון. ביי . נ.ב המון
לגיא ולזיו וגם לצפרדע הסימפטית ולכווולם .

the buty יקירתי

"ויכוחים" זה דבר לגיטימי וגם דבר חיובי אוקי הפרשנות לא לטעמך בסדר גמור כל אחד אומר את מה שהוא חושב זה זכותו . וחסר לך שאני לא יראה כאן את פרצוףך היפה בגלל "ויכוחים"את לא תעזבי את הפורום עד 28/10/2003 חסר לך אני מבטיח שאני ידע איך להחזיר אותך לכאן כבר מחר בבוקר אני רוצה לראות את הבוקר טוב שלך בפורום תודה על הנשיקות
וזיו על תדחף....

zivsb

New member
זכויותיו של מנהל כל../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif|ל

zivsb

New member
the buty ../images/Emo22.gif

זה לא הדלפות וזו לא רכילות זה מידע והמסקנה כי כולם לא מקובלים על הציבור וכי יש מקום למועמד רביעי אינה הכפשה ולא מודעת אבל ואם זה תורם לבני אליבא דה מסקנתך מה לכם כי תלינו המידע היה ידוע ונגנז הלעיטו אותי בסיפורי "פוגי" ואם זו בחירתך לי לא נותר אלה לאחל לך הצלחה למרות המחלוקת יש
ויש
ויש

למעלה