בוקר טוב! זקוקה לעזרה דחוף!

אפרסקה

New member
בוקר טוב! זקוקה לעזרה דחוף! ../images/Emo140.gif

בוקר טוב ויום טוב לכל המנסות והמנוסות, העובדות, המנקות (פויה
) וכל השאר.... היום יש לי תור לרופאה בצהריים, אשמח לטיפים על מה כדאי לשאול ולברר. להזכירכן, מצבי כרגע הוא: מחזורים לא סדירים. מנסה כמעט חצי שנה. מעקב זקיקים החודש הראה מהיום ה-20 והלאה זקיק ש"נתקע" בגודל 12-13, רירית טובה (10 תרתי משמע) ובלי נוזל (נכון ליום ה'). הרופאה שעשתה את הזקיקים האחרון אמרה שיש סבירות שהחודש לא יתקיים מחזור. כשאני חושבת על מה לשאול היום עולות לי מילות המפתח הבאות: שחלות פוליציסטיות איקקלומין בלוטת תריס (בעבר הייתה קצת בעייתית אולם לפני חצי שנה בדקנו והייתה בסדר). אשמח מאוד להכוונות מניסיונכן, לגבי הנושאים שהעלתי ובכלל- מה כדאי לשאול? על אלו נקודות כדאי להתעכב? וכדו'. אז הנה לכן אתגר על הבוקר. אני זמינה לאינטרנט עד 12:30 בצהריים בערך. תודה!

אפרסקה

New member
טעות לא התכוונתי להגיד שלא יהיה מחז

מחזור אלא שלא יהיה ביוץ!

אפרסקה

New member
אין נוזל כרגע. מחזור בד"כ לא סדיר,

מאז הפסקת הגלולות עוד יותר מבולגן, 38, 36, 61, 38

פּוֹנְג

New member
איך באים ילדים לעולם ../images/Emo8.gif

רק שהיא תתחיל לספר לך על החסידה והכרוב. לא ברצינות. קודם כל זה רעיון מצויין שתבואי אליה מצויידת בכל רשימת השאלות ולא תצאי משם עד שיהיו לך את כל התשובות. מה שאת צריכה לשאול אותה זה מה צריך לעשות על מנת לסדר לך את המחזורים. מה צריך לעשות במצב של זקיק "נתקע" כמה זמן היא מקציבה למה שהיא תציע ומתי ממשיכים הלאה (או לחדר לידה או להמשך נסיונות) להציג לה את הנתונים של בלוטת התריס ולשאול על ההשפעה. להציג לה את נושא המשקל. לשאול האם את מוגדרת כבעלת שחלות פוליצסטיות. ואם כן מה עושים עם זה. לשאול איך יהיה המעקב אחרי ההתפתחות. ובטח יהיו עוד רעיונות של אחרות. בהצלחה. ותרשמי לך את כל התשובות. שיהיה לך מתועד.

אפרסקה

New member
תודה לשתיכן! הכל נרשם ואני עושה רשי

רשימת שאלות ומתכוונת לבוא מצוידת בעט וניירות...

התאכזבתי מתשובתך...

מה זה יש עבודה???? זה הרי הדבר הכי חשוב לנוווווווו אז לדעתי כדאי להמשיך מעקב וכמובן לשאול שאלות ואולי לבקש בדיקות (כמו שאני קיבלתי) בדיקות הורמונליות. והכי חשוב ללכת בראש מורם ובידיעה שאם קרוב או קצת יותר רחוק את הולכת להיות אמא ולא משנה מה!!!!!!

m i c h a l y

New member
צ'יואו דארמה

איזה מילים.... אפילו אני הצלחתי להתעודד (ולי נראה כבר עכשיו שאני כא אשאר לפחות עוד חודש....) יום מצוין לך, מיכל.

m i c h a l y

New member
אפרסקה, בוקר טוב לנו../images/Emo42.gif

רק רציתי לאחל בהצלחה. נראה לי שצויידת בכל השאלות, אני גם הייתי ממליצה קודם כל לתת לה לדבר. להראות לה את המעקבים ולהניח לה לעשות את עבודתה. אחרי שתגיד מה דעתה (ובהתאם לכך, כמובן) שאלי את שאלותייך. חשוב שלא תתקיפי אותה עם השאלות כדי שלא תרגיש מאוימת. בקשר לשחלות הפוליציסטיות כדאי לומר שזו היתה הצעה של הרופאה מהמעקב (כדי שלא תחשוב שבמשך כל הלילה חיפשת את כל התופעות הרפואיות העונות על הבעייה שלך....) בכל אופן נראה לי שתסתדרי, אז באמת בהצלחה, מיכל
.

אפרסקה

New member
תודה על העידוד, מיכל ודארמה. אבל דא

דארמה, אני לא יודעת אם שאלתך הייתה רצינית או צינית, בכל מקרה כן, יש בעייתיות בזה שצריך לצאת מהעבודה. הרי אם אני רוצה ילד, אני גם רוצה כסף כדי לפרנס אותו בכבוד. אני יודעת שיש זכויות בעניין טיפולי פוריות אבל עדיין, לא רוצה להעדר יותר מידי מהעבודה. אבל בעיקר התכוונתי לזה שזה מאוד מעסיק, גורם לי לחשוב על זה כל הזמן, וזה קצת לא בריא. בשבועיים של המעקב ממש השתגעתי מהאובססיה בנושא ומאוד לא הייתי רוצה לראות את חיי כך מכאן והלאה.

m i c h a l y

New member
אני מסכימה איתך

שאם עושים מעקב זיקוקין (
) צריך עצבים מברזל. לא, המטרה אינה הוצאתך משפיותך, לכן צריך לראות מה אפשר לעשות.... אני, אישית, יודעת שיכול להיות שמשהו לא עובד אצלי, ולכן מנסה לשמור על שפיות תוך כדי המעקב כי נורא חשוב לי לדעת אם הכל בסדר. בכל אופן, המשך יום מצוין, מיכל.

6ליהי

New member
בוקר טוב!

אין לי מה להוסיף על קודמותיי. אם זו רופאה המומחית לפוריות, אם תראי לה את המעקבים ותפרטי את המצב אני בטוחה שהיא תנחה אותך כראוי. המון המון
ותעדכני אותנו!

גורבי

New member
'כנסי, 'כנסי לפה שניה

אין לי הרבה מה להוסיף על דבריהן של דארמה ומיכלי. רק שבאמת אל תתביישי לשאול את כל השאלות שלך - הזמן אצל הרופאה הוא שלך ורק שלך (טוב, אני אולי הייתי לוקחת איתי את הבנזוג לתמיכה נפשית...). אז תני לה לדבר, אבל אל תחששי להזכיר לה דברים או לחזור עליהם אם את רואה שהיא לא שמה לב - גם רופאים הם בני אדם
. ולמרבה התסכול, אני לא מצליחה להיכנס לתיבת המסרים שלי. את רוצה שאני אצרף לך את הקובץ שדיברנו עליו כאן, בהודעה אחרת?
בבדיקה, ותעדכני אותנו מה קורה
.

אפרסקה

New member
היי גורבי, אם את יכולה לצרף את הקוב

הקובץ על גבי הודעה רגילה אז אני אשמח! שלחתי לך מסר הבוקר אבל אני מבינה שיש לך בעייה עם התיבה אז... אח"כ תקראי. תודה!

למעלה