בוקר טוב זקוקה רעיון

noomitz

New member
בוקר טוב זקוקה רעיון ../images/Emo20.gif

בן זוגי קצת נלחץ מעניין הילדים - זה דבר שאתן בטח מכירות, אני צריכה רעיון לעידוד הנושא אצלו אשמח לקבל רעיונות תודה יום טוב

אמאסיס

New member
היי, הנה דעתי בנושא

בן זוג לא 'נלחץ' סתם כך באוויר, בעלמא. משהו הרי עומד מאחורי ההילחצות שלו. אני מבינה שהוא אומר שהוא לא רוצה ילדים עכשיו. אני לא יודעת כמה דיברתם על הנושא בפתיחות, אבל אם דיברתם, אילו נימוקים הוא נתן להתנגדות שלו? הוא חושש שלא תעמדו בזה כלכלית? או שהוא נרתע מאחריות נוספת, מחסר בשעות שינה? או שהוא לא כל כך רגיל לחברת ילדים, וחושש שלא יידע להסתדר עם ילד? וכו' וכו'. יש סיבות שונות אפשריות, וקשה להגיב על משהו כשלא יודעים את הרקע. בכל אופן, אני חושבת שכדאי לזכור שכשבן זוג אחד רוצה משהו, ובן הזוג השני רוצה משהו אחר, אין כאן מצב שאחד מכם צודק והשני לא צודק, ואין מצב שהרצון של אחד מכם נעלה מוסרית על הרצון של השני. יש פשוט רצונות שונים. השאלה כמה כל אחד מוכן להקשיב לשני, כמה זה חשוב לכל צד וכמה כל צד מוכן להתפשר על הרצון שלו. העצה היחידה שאני חושבת שאני יכולה לתת, זה: להיות גלויה איתו, ולומר לו (מתוך כבוד) את הסיבות האמיתיות והברורות למה את רוצה ילדים, למה זה חשוב לך כל כך, ולמה את לא רוצה לחכות יותר. מקווה שעזרתי במשהו

למעלה