בוקר טוב, חבלים, זה הנושא..

STIVENZ 426

New member
בוקר טוב, חבלים, זה הנושא..

בעצם חבל. הסיפור הוא כזה, האחיין הקטן (5) החל בחוג התעמלות, מאד אוהב, וכיף לראות. ליומולדת שלו, הזאטוט ביקש ממני לארגן לו חבל, כמו שיש להם בחוג, לטיפוס, שיוכל להתאמן בבית. השאלה היא איפה אני מוצא חבל כזה? חיפשתי בחנויות לחמרי בניין, וכלי עבודה, אף אחד לא ידע על מה אני מדבר בכלל..
אני בעסקי הים, וחבלי התקשרות סינתטיים מניילון (לסירות ואוניות) אני יכול להביא ללא בעיה, השאלה היא האם זה מתאים? אני רוצה למצוא לו משהו קרוב ככל שאפשר למקור, וזה למיטב הבנתי חבל פשתן? באיזה עובי? אז.. השאלה היא בעצם מה אני צריך לחפש בשביל למצוא חבל העונה לתיאור הנ"ל? (אני זקוק ל 4 מטר ממנו לערך.. ) ואם אפשר לכוון אותי למקום המוכר כאלה, אהיה אסיר תודה לעד. (אנחנו נמצאים באיזור אשקלון, אבל אסע בשביל הזאטוט עד קרית שמונה אם צריך. ) תבורכו. משה

אמא לה3

New member
יש לי! יש לי!

אז ככה, בנתניה יש חנות בשם אינטר ספורט (יש להם גם אתר באינטרנט), החנות נמצאת ברח' שד' ניצה (לא זוכרת מס'..) הם מוכרים חבל כזה שאפשר לחבר בכל מקום (עם וו) בערך 60 ש"ח. אני רכשתי כזה לאולם בו אני עובדת. בהצלחה... שווה לבקר באתר שלהם (תבדוק בגוגל) ולהתקשר קודם לראות אם יש להם כרגע. בהצלחה

למעלה