בוקר טוב חברותיים

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר טוב חברותיים ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

מה שלומכם הבוקר? R66 איך הסתדרת בסוף עם הביביליס? את יודעת בשנות השישים ..אנ יזוכרת את כל הבנות היותר בוגרות...בשכנתותנו.. משתמשות בבירה לבנה על השיער..כדי לעצבו. חחח להבא לעיצוב עם בייביליס..הרטיבי את השיער בבירה אך משובחת...
יום נפלא לכולם

מאקי

New member
בקר טוב בקר אור

יום חמישי היום... שיהיה יום נעים וסופש מדהים... לכולנו

וואן בוקר טוב

רק שתדעי העתקים של המסרים שלך ושל זיוי האחת ושל פוקוסי עוברים בין כול החברים של הפורום אל תסמכי על אפאחד גם על עצמך אל תסמכי

Rebeccan

New member
../images/Emo12.gif חדירה לפרטיות

אסור לפרסם תוכנם של מסרים זו חדירה לפרטיות ואפשר לתבוע אדם על העברת העתק של המסר, ללא קבלת אישור של מי שכתב את המסר רק לתשומת
חוץ מזה - יום קסום לכולם פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

מאקי

New member
שתדעי שהתלןננתי עליך

להנהלת הפורמים לטל ולפנינה הנהלת הפורמים כידוע לא עושה כלום.. אלא משאירה למנהלות אז עכשיו נראה מתי הן ימחקו אותי אותך או יגיבו להתבטאות הפוגענית שלך תוך רצון ליצור פרובוקציה שיהיה לך ערב ראוי ורווי ממך אני

pimpf

New member
מאקי,

ועוד אני קיבלתי מסר ממישהי, שאני "מעכירה אווירה"... (ולטרולים לא אומרים כאן דבר...)

מאקי

New member
לא רק את

אני התרעמתי ותוך שניה נמחק... אבל זה בסדר יש לי העתק . אני חושבת שיופי של עוגה נהית ממעמד מיוחד פה בחוגים מסוימים אחרת איך נמחק התרעומת שלי תוך שניה ... והעקיצות שלה מהבקר כאן ובמתכונים לא נמחקו.. האם מישהו רוצה לגרש את זיוי ואת WAN?....?????????. האם הסיבה שמאפשרים ליופי של עוגה להשתלח בהן למרות התלונות היא כי זהו ניק שלוח או תחת חסוי של מישהו שלא רוצה את זיוי ואת WAN כאן?? או לצורך הענין מכנה אותי אותך ובכלל..... אני מקווה שמחר בבקר זה לא יהיה....

pimpf

New member
אה שטויות...

שוחחנו ואותה אחת התנצלה, אבל הרגשה רעה עדיין נשארה לי מכל הסיפור. אבל שטויות, היה- נגמר.

סימונה 5

New member
pimpf יקרה, את לא קיבלת ממני "מסר"

אני כתבתי לך בפורום בשרשור שנמחק שאת מוסיפה שמן למדורה ואחר כך אומרת שלא נעים לך בפורום כשפנית אלי במסר אכן התנצלתי אם הבנתי אותך לא נכון אבל לצערי אני חושבת שצדקתי והנה ההוכחה את שוב פותחת עניינים שנסגרו וגם לא מדייקת בעובדות וחבל

מאקי

New member
סימונה .. חייבת לומר לך שבזמן האחרו

ן המון דברים נמחקים נעלמים כל מיני ניקים שאני לא מכירה תוקפים ואחרי כמה ימים זה נעלם מהארכיון.. נורא מעניין גם ההעלמות גם הניקים וגם המעלים.. חשבתי שאת ביקשת שימחקו את החילופים בינך לבינה ועכשיו את אומרת שזה לא ככה??????????? נשגב..

למעלה