בוקר טוב חבריה.

latino1302

New member
בוקר טוב חבריה.../images/Emo42.gif

היי ,אני ככה כותב בתפוז מזמן אבל כאן אני סדירניק! חיפשתי ע"י מנועי חיפוש בפורום זה הודעות בקשר למיכללת john bryce.ולא מצאתי שום דבר. למרות שזה פורום על מדעי המחשב אולי מישהו יכול לתת לי קצת פרטים. אני רוצה להתחיל ללמוד הCCNA של סיסקו, אבל לא יודע איפו כדי ללכת?? אתמול הייתי במבחני "אתמה" בג'יון ברייס ת"א כדי לדעת אם אני "כשיר לזה" ובכל זאת אני חייב לדעת מי מכיר\שמע עליהם? הרי הקורס מתחיל ה25 לחודש ואני מפחד להשקיע סכום מכובד ,+למכור את האוטו מחוזר המצאים כדי להשקיע ואני לא הייתי רוצה ליפול באיזה מוסד רשלני מחופשת במיכללת אקדמאית. ועוד משהו:הם טוענים שלאחר מכן ועברתי את המבחן התעודת מקבלים אותה מסיסקו בארה"ב בדואר.. חיפשתי מידע על יחס בין ג'ון ברייס ולסיסקו עולמי ולא מצאתי כלום..:C( המצב הזה די מאדיג אותי.. תודה על עזרתכם אנשים.. יונתן.

vinney

Well-known member
כמה דברים

א. כדאי לך לשאול בפורום מובטלי הייטק או בפורום שמתעסק ברשתות, שם ידעו יותר על מה שווה התעודה הזאת. ב. אין שום קשר בין ג'ון ברייס לסיסקו, כמו שגם אין שום קשר בין ג'ון ברייס לנובל או ג'ון ברייס ומייקרוסופט, ושאר חברות שמעניקות תעודות, וג'ון ברייס מכינים למבחנים שלהם. ג. אם אתה לא כבר עובד בתחום או בעל נסיון, הקורס הזה זה לא מה שיקנה לך עבודה. שוב, תתיעץ בפורום מובטלי הייטק, אני בטוח שיש שם אנשים שיוכלו להגיד לך מנסיונם. וד. הקשר בין השאלה שלך לפורום הזה מקרי בהחלט.

למעלה