בוקר טוב..חברים/ות

טאKילה

New member
בוקר טוב..חברים/ות../images/Emo96.gif

התעוררתי,מסתכלת על דף הפורום ,והעיניים מתמלאות דמעות. אין לי עוד מילים,רק בוקר טוב, וכן נמשיך לכתוב כי צריכים להמשיך.

היי טאקי, היי אנשים, שיפול עלינו

בקר טוב אחרי המהומה שנוצרה פה אתמול... אבל, ויש אבל גדול: אם הדברים שנאמרו פה ובמסרים נכונים, תדעו שאני אוקיע ובקול רם! אני לא אהייה בת יענה, ואני לא אתן גיבוי לאף אחד בשם "האהבה והרגישות"...... (ואני ממש לא מתייחסת לעובדה שטאי אישה, זה ממש לא משנה לי)! אני מחכה ומצפה ממי שנעשה לו עוול שיקום ויגיד את דברו! באופן נחרץ, ורק עובדות ורק אמת!!!!!!!!! משהו נשבר בי אתמול, איבדתי אמון במדיה הזו. אכן עולם וירטואלי... אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!!!!!!!!!!!!!

מישהו מוכן להסביר לי משהו?

כל הבלאגן הזה ואני לא מבינה מקורה פה: אם טאי זו בעצם היא ולא הוא, אז מה זה התמונה של "הוא" שיש בגלריה של הפורום? ואיך זה שרועי ה"שוטרחוזר" אומר שהוא דיבר "איתו" בפלפון? והאם חוצנית ידעה, או לא ידעה, שטאי זה היא ולא הוא? ומי זו גילי שאיזה חרוז או משהו נורא עצבני עליה, ושוטרחוזר אומר שהיא לא אשמה? ומה זה קשור לכסף? בקיצור, אפשר לקבל תרגום לעולים חדשים???? מישהו?

Mוניk

New member
טאקי בוקר אור ובוקר טוב לכולם../images/Emo23.gif

אני עוררתי עכסיו והמסך הזה יתאושש בעזרת החברים פה את תראי עוד כמה ימים הכל יסתדר הפורום הזה כמו בחיים גם לו יש נפילות קשות ואנו החברים פה צרכים להרתם ולעזור לו לקום להעמיד אותו על הרגליים אם לא נרים ידיים זה יצליח ובגדול
יום טוב טאקי
מוניק

למעלה