בוקר טוב חברים יקרים

HAVA159

New member
חברים!

ערב טוב חברים! אני כבר מתגעגת למסרים מכם היום מסרתי לידיד טוב מעמותה את האתר שלכם וזה תפס אותו יהיה לנו חבר חדש בחור מקסים. שיהיה לכם לילה טוב חברים חוה.

bimbo.

New member
בוקר טוב חברים יקרים../images/Emo141.gif

אתם נחים בוודאי משמחות החג ומחוויותיו. והנה, שבת לפנינו. מתי נעשה משהו, אם כל הזמן חגים ושבתות?

HAVA159

New member
תודה!

מילה קטנה! רציתי לומר מילה קטנה, מילה שאומרת המון ועטופה כל כך באהבה, מילה שמעלה חיוך על הפנים וגורמת טוב בלב להרבה שנים, מילה בבעלת 4 אותיות, שעל הלב חורטת..... מילה אחרת מכל המילים, מילה שונה, שאומרת- תודה!

emmy5

New member
בוקר טוב ,בימבו ...אין יותר חגים .

עד ראש השנה ...בוקר טוב לכולם . מנורה ,כאן כולנו עסוקים ..אבל כולם מחכים לקרוא על הטיול שלך ..איזה מקומות בקרת ?אמריקה כה גדולה .
חם לכולם ,קצת עוגה עוד נשארה ...

yaely12

New member
לקבועים, לאורחים ולמציצים../images/Emo28.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב כולם שיהיה יום שמח ומאושר
בימבו, מי אמר שצריך לעשות? צריך לשבת רגל על רגל לקרוא ולכתוב בשישים פלוס, בכיף. ואת זה אפשר גם בשבתות ובחגים. חג הביקורים נגמר, אז אפשר לבקר גם באופן לא רשמי
שיהיו לנו רק ימים טובים יעלי האוהבת

emmy5

New member
האם ידעתם?

IRAQ - VERY INTERESTING - DID YOU KNOW? 1. The garden of Eden was in Iraq. 2. Mesopotamia, which is now Iraq, was the cradle of civilization! 3. Noah built the ark in Iraq. 4. The Tower of Babel was in Iraq. 5. Abraham was from Ur, which is in Southern Iraq! 6. Isaac's wife Rebekah is from Nahor, which is in Iraq. 7. Jacob met Rachel in Iraq. 8. Jonah preached in Nineveh - which is in Iraq. 9. Assyria, which is in Iraq, conquered the ten tribes of Israel. 10. Amos cried out in Iraq! 11. Babylon, which is in Iraq, destroyed Jerusalem. 12. Daniel was in the lion's den in Iraq! 13. The three Hebrew children were in the fire in Iraq (Jesus had been in Iraq also as the fourth person in the fiery furnace!) 14. Belshazzar, the King of Babylon saw the "writing on the wall" in Iraq. 15. Nebuchadnezzar, King of Babylon, carried the Jews captive into Iraq. 16. Ezekiel preached in Iraq. 17. The wise men were from Iraq. 18. Peter preached in Iraq. 19. The "Empire of Man" described in Revelation is called Babylon, which was a city in Iraq! And you have probably seen this one. Israel is the nation most often mentioned in the Bible. But do you know which nation is second? It is Iraq! However, that is not the name that is used in the Bible. The names used in the Bible are Babylon, Land of Shinar, and Mesopotamia. The word Mesopotamia means between the two rivers, more exactly between the Tigris and Euphrates Rivers. The name Iraq, means country with deep roots. Indeed Iraq is a country with deep roots and is a very significant country in the Bible. Here's why! * Eden was in Iraq - Genesis 2:10-14 * Adam & Eve were created in Iraq - Genesis 2:7-8 * Satan made his first recorded appearance in Iraq - Genesis 3:1-6 * Nimrod established Babylon & The Tower of Babel was built in Iraq * Genesis 10:8-97; 11:1-4 * The confusion of the languages took place in Iraq - Genesis 11:5-11 * Abraham came from a city in Iraq - Genesis 11:31; Acts 7:2-4 * Isaac's bride came from Iraq - Genesis 24:3-4; 10 * Jacob spent 20 years in Iraq - Genesis 27:42-45; 31:38 * The first world Empire was in Iraq - Daniel 1:1-2;2:36-38 * The greatest revival in history was in a city in Iraq - Jonah 3 * The events of the book of Esther took place in Iraq - Esther * The book of Nahum was a prophecy against a city in Iraq - Nahum ---------------------------------------------------- This message has been processed by Firetrust Benign.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo47.gifלזיגי מאתמול. אנו אכן איכותיים

r i n a t s c

New member
אז ישבתם אתמול בפקקים?

אני לא. כל החבורה שלי שאנו מכירים מגיל 9, בטפינו ובזקננו, יצאנו ליומיים בשבת האחרונה. התחלנו בניווט בגן השלושה, שהתאים גם לעיורים ופיסחים עם הילדים והנכדים. אחרי שחיה בסחנה המשכנו לעין שוקק, מעין מאחורי הסחנה בשדות קיבוץ ניר דוד. פינת חמד רק חבל שמלאה אשפה. ומשם, דרך הקיבוץ היפהפה למסעדת נעורה בתחנת הדלק (ליד עין חרוד) מומלץ ביותר. משם, בכבישים הצדדים למגדל שלחוף הכנרת שם תפסנו שורה של חדרים בכפר הנופש הוואי. מחירי טרום עונה עד סוף יוני לינה וארוחת בוקר 150 שח. למבוגר. עדיין אין טלביזיה בחדר אבל יש בריכת שחיה. בבוקר או בעצם בצהריים, לאחר השחיה המשכנו להר תבור ומשם הביתה לטבריה, אשדוד, נתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין, ק. אונו, ראשון. ככה התפזרנו בארץ ובטיולים וערבי ששי שומרים על קשר. וכמובן בלי פקקים, ובמזג אויר נהדר שלפני חום הקיץ.

yaely12

New member
רינת, נשמע מה זה כייפי../images/Emo73.gif../images/Emo65.gif

שלום לכולם,
קיבלתי פניני לשון במייל (דואל) ורציתי שגם אתם תהנו. איזה צבע יודע לנבוח? צהבהב
מה עושה יגאל שילון בחדר כושר? מתיחות
אם פרס הוא שמאל אז מה שרון? אקסטרא-לארג'
מה אתיופיות עושות ביום כיפור? צמות
איש אחד בא לרבי ואומר לו: "רבי רבי!" אז הרבי ירה בו.
למה יגוסלבים לא משחקים טניס? כי יש להם בעיות עם הסרבים.
איש אחד נכנס לבית מרקחת עם חוט ניגש לרוקח ושואל אותו: סלח לי, אפשר אולי לקבל קרם לחוט (קרם לחות...)
איך קוראים למכונית של רוסים? קאק-דילאק
אין קוראים למכונית של סאדם חוסיין? סקאד-ילאק
) בחור יוצא מביתו עם בטטה על הראש. שואלים אותו :בוא'נה מה יש לך הראש? הוא עונה: זה בטטה קרה שלי [בתת הכרה שלי]
איך קוראים למקום שאוכלים בו? מסעדה. איך קוראים לאדם שאוכל שם? סועד. איך קוראים לזה ששוטף את הכלים? סעיד.
יעלי

סבאאורי

New member
בוקר טוב חברים וחברות

במקרה במקרה לגמרי במקרה הצליחו להוציא אותי הבוקר מהמיטה כל כך מוקדם... א. ברכות לחווה הבאה ב. ברכות למנורה השבה ג. אממי - sorry - לא קורא אנגלית (לידיעת דני) ד.מניח שלא יהיה משעמם בחודש הקרוב שיבוא עלינו לטובה וברכה, תראו כמה ימי הולדת יהיו לנו..... ברכות לכולם סבאאורי

emmy5

New member
../images/Emo24.gifסבאאורי,רק בשמחות ..

חבל ,המאמר מאוד מעניין ואני לא יודעת לכתוב יותר מדי עיברית ,כדי לתרגם ...בקשר לימי הולדת ,שיהיו בריאים כולם ומזל טוב לכולם ..תודה על הלוח ..אני אשים אותו ,כדי שאוכל לראות את כל הימי הולדת ..

misu0071

New member
צהריים טובים סבא אורי יפה מאד ../images/Emo35.gif

סבא אורי היומן מאד יפה אבל אני בתאריך 27 ולא 25 יום טוב

dani 123

New member
סבא אורי לא מאוחר ללמוד

האמן לי תהנה מהבדיחות באנגלית

l112

New member
בוקר טוב

בלילה נעשה משהו..... ואיך אתם בליתם את חג השבועות?

yaely2

New member
מנהל
משוט בארץ ומהתהלך בה באתי../images/Emo73.gif

שלום כולם
ואני רואה: בבוקר שמח, פורח, ואפילו אורח ומהצהריים הכל ריק וגונח. אם אפשר לנו לשמוח ולצהול בואו נעשה את הכל שתמיד יהי כאן עליז מאתמול כי לשמח כל גולש יכול אז קדימה שיהיה פה תמיד שמח כי לעשות כיף, בידינו המפתח

jacobf2

New member
ערב טוב.היום יש כאן הרכב חסר.

בחור נכנס למסעדה היוקרתית החביבה עליו, מתיישב בשולחן הרגיל שלו, מסתכל סביב ‏וקולט בשולחן ליד בחורה מהממת !!! ‏הוא קורא למלצר ומבקש ממנו לשלוח לשולחנה של הבחורה את היין היקר ביותר ‏במסעדה ‏הוא יודע שאם היא תסכים לקבל את היין היא שלו ... ‏המלצר מביא את הבקבוק היקר ביותר לשולחנה של הבחורה ואומר שהבקבוק נשלח אליה ‏ע"י הג`נטלמן. ‏הבחורה חושבת לרגע ומחליטה להחזיר פתק, ובו כתוב: ‏בכדי שאני אקבל את הבקבוק הזה צריך שיהיו לך מרצדס בחנייה שלך, מליון דולר ‏בחשבון הבנק שלך ו-22 ס"מ במכנסיים שלך .. ‏הבחור קורא את הפתק ומחליט להשיב לה: ‏רק בשביל שתדעי: יש לי בחנייה פרארי, ב.מ.ו. ומרצדס. בחשבון הבנק יש לי 20 ‏מליון דולר, אבל אפילו בשביל בחורה יפה כמוך אני לא מוכן לחתוך 5 ס"מ. נא להחזיר את בקבוק היין מיד !!!"

למעלה