בוקר טוב חברים יקרים

emmy5

New member
בוקר טוב חברים יקרים

אני לומדת כל כך הרבה דברים על אנשים,אני גם לומדת על עצמי... הפעם למדתי דברים שהם שונים מכל היתר ...החינוך הדתי,האמונה... מעניין.מה אתם חושבים על זה?

בוקר טוב אמי ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

לענין האמונה - אשריהם, הם מקדמים כל רעה כגזירה כ"משמיים"- משל - כך רוצה בורא עולם.... ולא שואלים שאלות של למה מגיע לי ולא מלינים על גורלם...כולי פליאה..... ומשהו על שרון .. ראש הממשלה שרון מבקר בבית ספר, כדי להגביר את הפופולריות שלו. לאחר ההרצאה הוא מזמין את התלמידים לשאול שאלות. יוסי מרים את היד. "יש לי שלוש שאלות, אדוני ראש הממשלה. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרתה על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון?" באותו הרגע מצלצל הפעמון להפסקה וכולם יוצאים. כאשר חוזרים, שואל שרון: "עוד מישהו רוצה לשאול שאלות?" קובי מצביע. "אדוני ראש הממשלה, יש לי חמש שאלות. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרתה על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון? שאלה רביעית, מדוע הפעמון להפסקה צלצל עשר דקות לפני הזמן? שאלה חמישית, איפה יוסי?"
בוקר טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחבריי היקרים בפורום

בוקר טוב ושיהיה כבר טוב.
חונה את עשר, עשית לי מצב רוח על הבוקר. היום אני נוסעת מחוץ לעיר אינני יודעת לאן ושוב אני מבקשת אם מישהו היה כאן שיזכיר מקומות כי מלבד ביתה של אנה פרנק רק שוטטתי ברחובות, רוצה כמה מקומות שמצאו חן בעיניכם. ממש ממש מתגעגעת יעלי

יעלי, אני מאוד ממליצה על האג

קחי את הרכבת מהתחנה המרכזית של אמסטרדם וסעי לבקר בעיר. עיר יפיפיה. ואם את כבר שם אז לכי לפנורמת מזדאך mesdach שיחזור של חוף נוסטלגיה המתפרש כפנורמה...מאוד מאוד מרשים, כל כך מרשים שביקרנו בפנורמה בשני הביקורים שלנו בהאג. בהאג יש גם מגדל תצפית יפיפה והנוף המתגלה משם תאווה לעיניים כל כך הרבה פרחים וירוק בעיניים שזה ממש אמחייה.... כמובן שצריך לבקר במוזיאונים שבאמסטרדם לא לפספס!!!!!!! גם במוזיאון של האומנות המודרנית, יש שם יצירות של קנדינסקי שלא תראי בשום מקום אחר!!! תהני...אגב, ציפור גן עדן חברתנו מפורום 50+ נמצאת גם הא כעת באמסטרדם, חבל שלא תאמתן ביניכן. ועה"ח סופ"ש נעים שיהיה לך תעשי חיים!!!!!

המלצה

א.חונה שכחת להמליץ גם על ה"מדורודאם" בהאג( הדגם ) וחוץ מזה המסעדה האינדונזית הידועה באמסטרדם ב.מניח שקיבלת את תגובתי לשאלתך אתמול ברכות לכולם

או המדורודאם...לשם כולם הולכים

והייתי בטוחה שיעל תבקר שם אם תגיע להאג. אבל על פנורמה מזדאך לא כולם יודעים והמקום ייחודי. כן, קיבלתי את המסר
על ההתייחסות.

bimbo.

New member
שני, מכיוון שאתה משתוקק

להתעלל בעבודות שלי,
הריני שולחת לך אחת ואני סקרנית לראות מה תעשה ממנה

bimbo.

New member
וערב טוב אמרתי כבר? ../images/Emo65.gif

אז שיהיה לכולנו ערב טוב, נעים רגוע ו...קריר

בימבו, אוהבת את העבודות שלך

סטייל אנטיק... האם הדבקת הפרחים העשית כמו הדבקת המפיות על כלי הזכוכית? שבת שלום

bimbo.

New member
חונה יקרה, ה-כ-ל ציור נטו. ../images/Emo142.gif

לא הדבקה ולא בטיח. עבודת ציור קשה ומאומצת

bimbo.

New member
לא סתם אומרים "אשרי המאמין"

לפעמים אני ממש מקנאה במאמינים. הם מקבלים אסונות כמשהו שנגזר משמים וזה מקל קצת על שברון הלב. מה שמקומם אותי במקרה האסון האחרון, זו העובדה שהם חושבים שזה קרה להם משום שהם היו לא בסדר, והם צריכים לשפר את התנהגותם. כלומר, לא הרוצחים אשמים אלא הם. בכך הם נותנים לגיטימציה לרציחות.

yaely2

New member
מנהל
זה לא בדיוק ככה ../images/Emo28.gif

שלום לכם, החברה החרדית ולעיתים הדתית יש לה אכן קודי התנהגות משלה, אך בין זה לבין לאמר שהם רואים את האשמה רק בעצמם המרחק גדול. יש פסוק האומר "מגלגלין זכות על ידי זכאי ומחייבין חובה על ידי חייב" זה אומר שאם אכן מישהו צריך לקבל גמול מאלוהים תמיד המבצע יהיה אדם טוב, וכשצריך להעניש בן אדם, תמיד זה יעשה על ידי בן עוולה. הנה אנו רואים שלא יכולה להיות התייחסות רק למקרה, אלא גם למבצע. גם בעולם החרדי יש פקפוקים ושאלות, אלא מה? החברה החרדית זו חברה תומכת איש ברעהו, נפגשים יום יום בבית הכנסת ובשבת בפורום מלא, מספיק שעוברת בשבת שמועה שמישהו זקוק לעזרה ומייד מתגייסים כולם. לנו החילוניים אין את זה, וחבל. רק אסכם, גם החרדי מפקפק, החברה האמפטית שסביבו מקלה עליו את הפקפוק ואני אומרת שגם כך עדיין קשה מאוד להתמודד. יעלי אוהבת

emmy5

New member
במה ילד בן 11 חדשים ..הוא אשם

חכו,עוד יגידו שאנחנו אשמים ...אבל הם(החרדים) משלמים בשבילנו כל כך הרבה אפשר להגיד...ה" איפה אתה , איפה הצדק?

yaely2

New member
מנהל
באמת שאין כמותכם ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שלום לכולם, כמה טוב ששאלתי. על האג לא חשבתי ובאמת אלך גם למדורודם. איזה בידור אמי עכשיו חזרתי מטיול מחוץ לעיר ביקרנו בהרבה מקומות וכשחזרתי ראיתי שאת ממליצה על וולנדאם עיירה ממש מקסימה, בדיוק עכשיו חזרתי משם. אני ממש ממש מודה לכם בהמון תודה מכל הלב יעלי

למעלה