בוקר טוב חברים! נא להתנהג בהתאם!!!

karoleking

New member
בוקר טוב חברים! נא להתנהג בהתאם!!!../images/Emo9.gif

אני אומנם לא שרופת תוכניות ראליטי, אבל לא יכולתי להשאר אדישה למראה נופר מור המנקה את המרפסת שלה לצלילי "אהוב העם".
מתברר שהבחורה המדליקה הזו, היא חברה טובה מאוד של ערן חיון וכפי ששמתם לב, חולה על שלומי. נחזיק לה אצבעות ונקווה שבזכות האנרגיות הטובות של שלומי, היא תנצח את כולם!

אי אפשר היה לפספס את הפרט החשוב הזה

רק בגלל זה מגיע לה לזכות....
נצפה ונעקוב אם תדביק את שאר דיירי הבית באהבה לשלומי שיהיה המשך יום מקסים לכולם וב"ה נפגש במוצ"ש ברידינג.. (סופרת כבר את הדקות והשניות)

לא רק נחזיק לה אצבעות גם נבחר בה..

משתי סיבות חשובות...מתוקף היותה ידידתו של ג'וניור חיון
וכמובן מהסיבה שיש לה טעם מוסיקלי משובח להפליא
עכשיו נשאר שתעדכנו מתי מצביעים כי טלויזיה ממני והלאה..... וחוץ מזה התגעגעתי מממממממ ממממממממשששששש!! "היידה" פנינו למוצ"ש
נראה לי מספיק חיבוקים להיום....שבת טובה!

ואולי.....

כמו שהביאו בעונה הראשונה את ליאור פרחי לבובליל אז ההפקה תביא לנו העונה הזאת את שלומי לבית האח הגדול בע"ה.....

לזה אנו מצפים ומייחלים ../images/Emo13.gif

ערן מספר שבצילום הפרומו ובכלל הזכירה את אהבתה לשלמה
והבטיחה להראות זאת ....בואו ונחזיק לה אצבעות ן..הצבעות היא משלנו ...תודה לרותם על הרעיון וההמלצה ...שבת שלום ולהתראות ברידנגגג
3 חיבוקים זה מספיק ..נכון גללל

חיון חבר יקר וכל הפורום היקר

מחכה לרידינג, הכסאות מחכים לנו יותר נכון . תודה לרותם בעצם על הכל .מתגעגעת אליכם . אני מקווה שעד מחר אני ירגיש יותר טוב ואני יגיע להופעה אני בהתקפה חזקה מאוד ביומיים האחרונים אז אלוהים בבקשה תן לי להרגיש עד מחר טוב אפילו 60% זה מספיק עבורי אני מגיעה השאר יבוא מכם ומשלמה .

ריקי ישראלי עוד לא "הפנמת" יקירה ואהובה

שהופעה טובה וז הופעה שכל החברים היקרים נמצאים בה-אז אין סיכוי שמוותרים עליך!!!!!מחזיקים לך אצבעות מתפללים חזק חזק חזק!![ ומחר את בחדווה ובעדינות תפרקי אתנו את הרידנג....
לילט חברה רפואה שלמה!

חיים-מספיק לצורך העניין...כן התלהבתי אך

רציתי שתבינו שאני מתגעגעת מאוד!
הפעם קצת פחות

osnat51

New member
../images/Emo23.gifאפילו התלמידים שלי שמו-לב לזה,

ואתמול הם שאלו אותי אם ראיתי שבאח הגדול יש מישהי שמעריצה את שלומי שבת? הם כאלה מצחיקים. אבל, אני מתה עליהם.

למעלה