בוקר טוב חברים נפלאים

חיה 35

New member
בוקר טוב חברים נפלאים../images/Emo24.gif

מאתמול 3 פעמים כתבתי כאן מכתבים, שהוציאו הרבה רגש, אבל באיזה שהוא מקום עצרתי ומחקתי! מה עושים ? יש לי כל כך הרבה להוציא ולספר!! אני מרגישה חנוקה! תתנו עצה! אוהבת אותכם

אסור למחוק!!!!!!!

אל תמחקי תמכתבים שאת כותבת!!!! תכתבי את כל מה שאת מרגישה.. תוציאי הכל החוצה!!! כן.. אנחנו מקבלים את המכתבים שלך!!!

בוקר טוב גם לך ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

לדעתי את צריכה להירגע קצת... יש לך את כל הזמן שבעולם!

lost in dreams

New member
../images/Emo24.gif חיה... ../images/Emo24.gif

העיצה היחידה שלי בשבילך היא שלא תעזי למחוק!!! אני אישית יודעת שמאז שאני זוכרת את עצמי הכתיבה תמיד הקלה עלי... הורידה לי אבן ענקית מהלב... אבל אף פעם לא יכולתי להראות לאחרים מה שכתבתי... זה היה אישי מדי... ואז גיליתי את הפורום הנפלא הזה!!! היתרון של הפורום המדהים הזה הוא שאת יכולה לכתוב מה שעולה על דעתך!!! בלי לפחד מביקורת, בלי לפחד מחשיפה... תכתבי יקרה שלי!!! תשפכי מה שיש לך בלב... אם לא תרצי שנגיב- לא נגיב. אבל אני בטוחה שזה יעזור לך... אל תתני לעצמך למחוק... זה כמו למחוק חלק מעצמך...

De-Panther

New member
אם הייתה כאן אפשרות לאורח הייתי....

מפרסם דברים שאני כתבתי פשוט כשיש את השם שלי זה יכול להרוס לכל כך הרבה אנשים ולפגוע בהם ואני לא רוצה את זה אולי תוסיפו פונקציה של אורח בפורום

ה מוזה

New member
אופצית אורח - נשקלה אולם עקב

שיקולים אחרים וחשובים .. לא תתווסף לפורום הרגיש הזה . עצתי לך על מנת לרשום פה בצורה חסויה ומשוחררת , תעלה את מכתביך לפורום בכינוי אחר .. וכך אף אחד לא ייפגע ואתה תזכה לשחרר ממגירות ליבך מעט מהעצור ואצור בהן ברוך הבא

De-Panther

New member
זה קצת בעיה אבל אני ינסה יש לי כמה.

בעיות עם המחשב בקשר לזה

חיה 35

New member
ואלה נתת לנו רעיון!!

אחד הדברים שגם אני לא כותבת זה שאנשים מכירים אותי באופן אישי מפורומים אחרים! אוקיי נגייס את רעיונך!! טוב שאת כאן

אופה3

New member
חיה בשום אופן אל תמחקי את מה שכתבת

גם אם את לא רוצה לפרסם את זה, את חייבת לכתוב ולהמשיך לכתוב, זה עוזר משחרר, מרגיע את הנפש , ועוזר לפרוק מתחים. חנוקה, זה ישתחרר אם תמשיכי לכתוב יש אפשרות גם בפורום לכתוב בעוד שם נוסף, את יכולה להרשם כמשתמש חדש, רק על תשכחי את הסיסמא של חיה, ולא את הסיסמה החדשה. ואת יכולה לכתוב הכל בשם בדוי גם. כל טוב האופה

למעלה