בוקר טוב חברים שלי, רוצה לספר לכם

shkedud

New member
בוקר טוב חברים שלי, רוצה לספר לכם

שישנתי טוב, ואני מרגישה הרבה יותר טוב. "חבר טוב הוא אחד שלידו אני רוצה להיות יותר טוב, אבל חבר אמיתי הוא כזה שלידו אני כבר יותר טוב." הרב ש. קרליבך כאן,בפורום הזה, אני מרגישה נהדר!!! שיהיה לכם אחלה יום, בריאות ואהבה כל הזמן.

מנורה

New member
שקדוד זה הדדדי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מי שיודע לגלות ולקבל נדיבות יהיה ידיד טוב מכל נכס (סופוקלס (496-405 פנה"ס) זאת הרגשתי

boaz31

New member
השימוש בפתגם-בנות-נותן עצמה למילים

פתגם הוא השימוש הנכון במילים, כך שיקראו אותו פעמיים

odo13z

New member
מצטרף בשמחה שקדוד.../images/Emo140.gif

טוב - מעורר טוב שמח לשמוע ששופר מצבך מאתמול. יום נהדר לכל הגמלצי"מ !!!

י מ י ת 2

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo24.gifבקר טוב

על הבקר כל כך נמרץ פה כבר עשיתם את התעמלות הבקר שלכם? אני לא. נכדי החיל חוגג היום יום הולדת עשרים. ולכבודו מיד אגש לאפות לו עוגת שוקולד ואגוזים טעימה שכל בני המשפחה אוהבים. העיקר שיהיה בריא ויחזור בשלום ממשמרתו. באמת קשה להגיב על כל השירשורים שנפתחו כאן על הבקר. אני רק רוצה להגיב על השירשור שאנימו פתחה הרופאים בבתי חולים. איש איש ונסיונו האישי. ולצערנו לכל אחד מאתנו יש נסיון בשטח זה. אני דוקא רוצה לשבח רופאים מסוימים בבית חולים אסף הרופא וגם בתל-השומר. היה לי גם נסיון בבית חולים גדול בארה"ב. שם הגישה לחולה ולמשפחה אחר לגמרי. כנראה שזה תלוי בסוג הביטוח הרפואי. בכל אופן שאלתי פעם רופא עיניים של קופ"ח . דוקא רופא טוב , הרי מרבית הרופאים שלנו השתלמו בצורה זו או אחרת בארה"ב. מדוע אינם יכולים לתת שרות כמו בארה"ב. אמר לי אותו רופא שהתנאים מסביב שהשרות שהרופא מקבל בתוך המערכת, היא אחרת לגמרי. בארה"ב הרופא פנוי רק לטיפול בחולה, הוא אינו עסוק בלוגיסטיקה ובביורוקרטיה בכלל. אולי כאן קבור הכלב. שנהיה בריאים ויום טוב-

maxima

New member
בוקר טוב כולם...ימית ברוכה הבאה

החלמה לחולים ובריאות לכולם יומופלא לכולם הלכתי ל...ס.......מתוך ה-ס.ק.ס....

י מ י ת 2

New member
../images/Emo51.gifלכל מברכי. ריגשתם אותי

החגיגה עצמה תתרחש בליל שבת עם חבריו של הנכד. חתני יעשה על אש, אני אתרום את העוגה ואת... המתנה ויהיה שמח. אבל כמובן העיקר הבריאות ושיבוא כבר השלום הנכסף.

למעלה