בוקר טוב חברים שלי

yaeli4

New member
בוקר טוב חברים שלי

יש לי יום עמוס בעבודה כך שאכנס מעט, אבל חייבת לפתוח לפחות את היום ולברך את כולם ביום נפלא, שקט, ושליו. ללא התרעות חמות על פיגועים למרות שהרדיו מדווח כך כל הזמן. שיתחיל שבוע חדש, אולי בדרך לשלום, אולי יקרה משהו מה"הודנה" הזו, למראות שאני סקפטית. סליחה שהכנסתי משהו שקשור לחיי היומיום בארץ, אבל כמו כולנו, בעיקר הורים לילדים וגם לחיילים, רוצה שהשקט כבר יחזור לשרור כאן, הכי מהר שאפשר. ושוב, טוב לי כל כך על המפגש שהיה אתמול. גיליתי אנשים מקסימים. יום של שמש ואור,

עלמה 3

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

שבוע טוב וקסום.... מלא פוריות ושיגשוג...... ואהבה

*יערית

New member
בוקר טוב ..עם או בלי תריסים../images/Emo42.gif

אחחחחחחחחחחח כואב לי הגרון העין לא מרפה מאתמול הגוף זועק שכואב לו למזלי הנשמה שבתוכי נאבקת בגוף שמקטר לו כל הזמן
יעלי עבודה נעימה וכך גם לכולם בתקווה לשבוע שקט אחרי סופ"ש של תאונות דרכים והרבה הרוגים בכבישים, עכשיו.....עוד קפה בבקשה{פשטידה היתה עוזרת כאן} ולנוח|חושך| יום מקסים

עלמה 3

New member
יעריקה - אני בעד התריסים הפתוחים

ואם מתבשל לך משהו בגרון והגוף כואב... להלן גוגל מוגל נוסח עלמה: בכוס תה - 1/2 לימון סחוט , 2 כפיות דבש , ולגרר מעט זנגביל טרי... לבריאות

*יערית

New member
תודה עלמה../images/Emo140.gif|

אגכן הולכת לנסות..הכי הרבה תשמעו על אישה הגיל 32 שנחנקה ממרשם גוגל מוגל אינטרנטי עלמתי
{למזלי אין שם ביצים אז נראה לי שזה יעבור חלק במורד הגרון} הולכת לחפש זנגזביל
עבורך עלמה
רק בבקשה אני שונאת שמש לכן אצלי..רק מעט פתוח...על פי הרעיון הפאנג שואי
מאוורת לא לדאוג

rolan

New member
בוקר טוב/צהריים טובים

חברים שלי!!! נפלה עלי קצת לאות לא מוסברת מן הרגשה לא טובה כזאת שמרחפת מעל ראשי מהבוקר מצב רוח נפול משהו... זה היום, זה עכשיו עוד מעט ואולי יקח קצת זמן יעבור אוהבת אתכם על באמת מאחלת לכולם יום נעים וטוב

*יערית

New member
רולן../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

יכול להיות שככה זה בתחילת שבוע..... האנרגיות ניגמרות בשבת... {אולי נחזור בתשובה כך נצבור כוחות לתחילת השבוע? עגבניות דרושות בקטע הזה אך בבקשה שלמות}

rolan

New member
דווקא בשבת הזו

קיבלתי הרבה אנרגיות חיוביות אבל כשבאתי למשרד בבוקר.... ווואוווו לא נורא, יעבור לי ולמה עגבניות? בדיחה שאני לא מכירה? אל תצחקו עלי, אם זה משהו מוכר... תסבירי לי לאט, אני מבינה מהר...

עלמה 3

New member
רולן, יערית כרגע מתחבא , אין תגובה

היא חוששת שלא תזרקי עליה עגבניות, טוב תנסיעגבניות ירוקות או שרי טוףףףףףףףףףף
ולגבי מצבך, לא נורא ... מחר יום חדש מלא אופטימיות

maof

New member
אולי בגלל העיפות........

אולי בגלל.....שלא עולה נושא מענין ...להיתווכח עליו???
אוקי !!!!!!!!! אז מה דעתכם על גידול חסה בשטחים
מעוף

עלמה 3

New member
דעתי ../images/Emo12.gif מאד נוחה לגידול חסה

בשטחים... אולי יעזבו אותנו בשקט....התעסקו בחסה במקום לחפס אותנו עם פצצות מתקתקות....

למעלה