בוקר טוב חברים

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב חברים

בוקר טוב חברים,
רובינו אנשים חיוביים ולא רוצים לפגוע בזולת. הנה דוגמה.
משפחה בת 7 נפשות טיילה ברחוב כשלפתע אחד הילדים היה צריך לשירותים דחוף. חיפשו חיפשו וכשלא מצאו החליטו להיכנס לאן שיימצא. בפתח אחת המסעדות עמדה נערה צעירה וכשאבי המשפחה שאל אותה לרשות להשתמש בשירותים אמרה לו "בבקשה". כשסיימו עמד מולם בעל המקום ואמר: "אדוני, איך אינך מתבייש, מה זה כאן בית שימוש ציבורי? זו מסעדת יוקרה! מי נתן לך רשות להיכנס לרשות הפרט? ועוד ועוד. אבי המשפחה השיב לו: "אדוני סליחה, אנחנו התכוונו להיכנס למסעדה, אך תבין שקודם היינו צריכים ללכת לשירותים. "בואו" אמר לאשתו ולחמשת ילדיו נשב לאכול. פתחו שולחן מכול טוב האישה הייתה נבוכה כבר שנים לא ראתה מסעדה מבפנים, הילדים, זו פעם ראשונה בשבילם. אכלו לשובע וסיימו.
בזמן החשבון מגיע בעל המסעדה ואומר: "הפעם זה על חשבון הבית ותמיד בעתיד כשתבוא לכאן אגבה ממך רק חצי מחיר" פערו בני המשפחה את פיותיהם ובעל הבית המשיך. "שעה שאכלתם ראיתי את הנערה המלצרית חיוורת כסיד שאלתי מה קרה, היא השיבה ברעד
שהיא הייתה זו שהרשית לכם להיכנס. לאחר שכעסתי פחדה שאפטר אותה או שאצעק עליה, גם ראיתי בהתנהגותכם שלא התכוונתם כלל לאכול פה. הבנתי שכול הכניסה למסעדה שלי הייתה כדי לא לגרום צער ומבוכה לאותה בחורה. "יישר כוח"

יעלי

יום טוב

אפרת10511

New member
בוקר טוב לכם חבריי היקרים-

הגשמים אליהם התפללנו, באו והותירו חותמם במקומות
רבים בדמותן של הצפות ושיטפונות ושפע נזקים.
נקווה כי יתמלאו כל המאגרים, תתמלא הכינרת ומפלס המים בה
יעלה, שתירווה האדמה ותיתן יבולה בשפע.
אמצע דצמבר,חודש חורפי וקר, ומן הראוי, שגם אנחנו נדע טעמו של חורף.
ואצלנו, הולכים לבחירות שלישיות והסיבה,הליכתו של
נהנתניהו למשפט, נושא החסינות שלו והעובדה שכל מהלך
אפשרי טורפד על ידו וכך, נותרה הברירה האחת והיא הליכה
לבחירות.
היה ויתפכח האיש ויוותר על חסינותו, יקרה הנס ותקום ממשלת אחדות.
האומנם?
או שזה חלום באספמיה?...
ימים מורטי עצבים המניעים את הציבור כמו לוליינים על חבל
דק כשכל צעד נוסף יפיל אותם או בצד זה או במשנהו..
נתפלל ונקווה לבשורות טובות.
נשמור על חיוך ומחשבה אופטימית, נקווה כי תיפול הכרעה נכונה וטובה, נבקש את הנכון והטוב ביותר כי זו העת וזה הרגע לממש את האמירה "כל אחד
הוא אור קטן, וכולנו אור איתן"...הבה נצית את האור שבתוכנו
לשלהבת גדולה של אחדות ואהבה למען כולנו.

טובי1952

New member
צהריים טובים

שלום כולם,
אני פה רק חודשיים ומרגישה חדשה כאילו רק שלושה ימים, אינני מבינה כול כך הכול.
אבל אני מבינה מצויין שצריך לתת כתף לכתיבה ולעשייה יפים ואני כולי תומכת אשתדל גם אני להביא דברים יפים. מצאה חן בעיני הכתיבה של אפרת, שתהיי בריאה, מצא חן בעיני הסיפור של יעלי. זה פוקח עינים למי שקורא איך אפשר לעשות דברים בצורה יותר טובה. אנחנו מגדלים נכדים וכאן אפשר ללמד אותם להיות רגיש לזולת, לא משנה אם זה קרה באמת, או שזה רק סיפור של סופר.

בדיחה:
כומר אהוב וצדיק היה אומר על כול דבר "יכול היה להיות יותר גרוע" כול מקרה זה היה המשפט : "יכול היה להיות יותר גרוע"
יום אחד באו וספרו לו שג'ון הקדים לחזור מן העבודה ומצא את טד במיטה יחד עם אשתו. שלף ג'ון את האקדח ועכשיו טד הרוג.
אמרו לכומר "נו, יכול היה להיות יותר גרוע?"
כן אמר הכומר. לו ג'ון היה מקדים ביום .... אני הייתי שם באותה מיטה"

שלום לכולם

yaely2

New member
מנהל
יום שלישי פעמיים כי טוב

היום חברה ואני הלכנו לראות סרט בקניון פ"ת. בחרנו בסרט "השקרן הטוב" וזה היה טוב ואפילו מצוין. כול כך מעניין שהעיניים לא עזבו את המסך אפילו לשנייה. ממליצה בחום. אינני מבינה מבחינה אמנותית, (לדעתי הצנועה גם זה היה טוב.) אך במתח ועניין הוא גדול.

תודה לך טובי, צחקתי ונהניתי מאוד מהבדיחה על הצדיק הכומר הלוואי ונמשיך בצחוק ושמחה כול הזמן. אני בטוחה שאנחנו כאן נלך מחיל
אל חיל.

גם אני מוסיפה חיוך.
לגברים יש שתי נשים.
לאנגלי יש אישה ויש מאהבת אוהב את אשתו
הצרפתי אוהב את המאהבת
והיהודי אוהב את אמא שלו

לילה טוב

יעלי

למעלה