בוקר טוב חברים..

בוקר טוב חברים..../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif

מה זה חורף? כבר שכחתי חחח תגידו מה עושים בסוף שבוע חורפי
 
אבל אני צריכה לברוח מהאוכל והעוגות../images/Emo7.gif../images/Emo45.gif

אני לא יכולה להרשות לעצמי להשמין
אל תדברו איתי על עוגות אתמול היה כאן ערב פיצות ועוגת שוקולד משהווו אז כבר פשעתי אתמול חחחח איזה ספר את ממליצה
ושבת שלום
 
אישה, ספרים? מלכים ג' - יוכי ברנדס,

עולם ללא קץ - קן פולט, בת בולין האחרת - פיליפה גרגורי, וספר ישן מאד, שרכשתי ב-20 שקלים בחנות לספרים משומשים - אחדים באו במרוצה - ג'יימס גו'נס .
 

kdr

New member
מי שטרח בערב שבת, יצפה בשבת

המתכון שלי ליום סוער: כירבולית, קנקן תה, סרטים בטלויזיה, נישנושים. ביום ראשון - דיאטה.
 
הלואי ויכולתי להנות מנישנושים כמו פעם../images/Emo45.gif

עם הגיל זה אסור וזה משמין אוףףף
איזה סרט
רק לא סרט אקשן
 
אישה, גם יס וגם הוט משדרים בסוף השבוע

סרטים שזכו באוסקר - כדאי לעקוב. אני גם מקליטה כמה מהם. אליזבט - קיית וינסלט, לדוגמה. ג'רי לואיס בפרופסור המטורף, ועוד כל מיני....
 
יש מצב ../images/Emo45.gif

חשבתי ללכת למיקי קם בחולון....כתוב הופעה חדשה ואני כבר ראיתי את הקודמת שלה... מי הלך למיקי קם לאחרונה? ומחר תכננתי על האש ולא נראה לי שזה יתאפשר בכלל עוד הצעות
 
זה חורף זה? ../images/Emo186.gif

כשדני חרופ עומד מול כל אמצעי הפירוטכניקה הצבעוניים ומבשר על הסערות החורפיות העומדות להתרחש לא עלינו , אני לוקחת את דבריו בערבון מוגבל! במיוחד השנה ,רוב התחזיות שלו אכזבו , ועובדה, החורף עושה בימים אלו שרירים אחרונים וסוחט את מעט הגשם שנותר אצלו. אז אל תשקעי באשליית "חורף" ותסתגרי בבית כפי שהציעו כאן כמה חברי מועדון המחפשים תרוצים
בחורף אפשר לטייל אל שלולית החורף הגדולה בנתניה מול שמורת האירוסים שכבר פורחת
או לטייל בתוך המכונית הסגורה בשבילי יער פורחים כגון בכרמל, בעלייה למוחרקה, או ביער הזורע . ואפשר לנסוע ולהחנות מול חוף הים הסוער , ביפו, בחוף מכמורת, וחיפה. האוטו חם , עם מוזיקה ותרמוס קפה אין רומנטי מזה
ואם מאד קר להכנס לחניון תת קרקעי באחד הקניונים ולהכנס לצפות בסרט או לשבת באחד מבתי הקפה/מסעדות המציעים גם הופעה מוזיקלית . וקמובן תמיד נשארת ברירת המחדל להכין סיר חמין גדול ולהזמין חברים ומשפוחה להתפננות משותפת. שבת שלום
 
בואי נוריד את ענין האוכל ונלך לטייל../images/Emo25.gif

רק אל תציעו לי סרט כמו ההוא בומביי ....הייתי בשוק החיים שלי...מה זה הדכאון הזה? סיפור מאוד עצוב... בקיצור נוסעת אחרייך
שבת שלום
 
../images/Emo91.gifלבילויים בבית שלא משמינים../images/Emo6.gif

סרט-בכבלים תמיד אפשר לזפזפ בערוצים שינה לארח חברים אינטרנט- משחקי מחשב לשחק עם הילדים משחקי קופסא-מנופול, קלפים,טאקי, רמי ומה שיש בבית. לאפות, לבשל-אוכל בריא, מרק חם, משקאות חורף מפנקים אמבטיה מפנקת וטיפול לגוף ואם ממש משעמם אפשר להתחיל לסדר ארונות, מגירות להכנס לבוידם ולכל המקומות שתמיד אנחנו לא סובלים לסדר שם. לטפל קצת בעציצים-במידה ויש לכם. לעשות תרגילי ספורט על השטיח בבית
 

TALf2007

New member
אני יותר בעניין של לבדוק את איכות ה../images/Emo182.gif

ללכת לטייל בגשם - בלי
כל היתר מיותר... מאוד מחכה כבר לסערה הקרבה
שבת שלום טל
 
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gifיין יחמם לבב אנוש,מומלץ!

בחורף כיף להיכנס למטבח ולחמם את הידיים מול סיר יין חמים, ולשובב את הנפש המיוסרת במשקאות חורפיים חמים על בסיס יין ואלכוהול. לא על היין לבדו החורף הישראלי הוא שעתו היפה של היין האדום. הרבה יותר נעים להתענג עליו מאשר על יין לבן צונן. כולם כבר יודעים שהחלוקה הדידקטית והמיושנת בהתאמת אוכל ליין (לבן לגבינות ולדגים ואדום לבשרים) אינה תקפה, ואפשר להתאים יין אדום כמעט לכל מנה. יין אדום מאוחסן ומוגש בטמפרטורת החדר, וחדר קריר ואפל בחורף ישראלי עונה על דרישה זו. בעונה זו מומלץ להצטייד ביין אדום כליווי לאוכל וכמשקה עצמאי מניח דעת, מערסל מחשבה, משכיח צרות קודמות ומשמן עצמות דאובות. אפשר לחמם את היין כמו שהוא או בתוספת מקל קינמון, מסמרי ציפורן, תרמילי הל וכדומה. יש להוסיף את התבלינים לכוס המלאה, לאחר שיוצקים לתוכה את המשקה החם. בחימום יין ומשקאות אלכוהוליים אחרים חשוב להקפיד על שני כללים: לא להביא את היין לרתיחה, אחרת האלכוהול מתנדף, ולא לחממו בכלים מאלומיניום. כמו כן, אם מוזגים את המשקה החם לגביעי יין, מומלץ להשתמש בטריק הישן ולהניח כפית בגביע לפני המזיגה. קוקטיילים חמים כמו פונץ' וסיידר הם דרך נעימה להעביר ערב נינוח בחברת חברים, אבל כיוון שמדובר על צירוף טעים ומפתה של סוגי משקאות שונים, מתכון בטוח להשתכרות מהירה ופתאומית, הקפידו לשתות ממנו לאט ובמתינות. אפשרויות צירופי המשקאות, התבלינים והתוספות הן אינסופיות ותוכלו לבחור את המשקאות והתוספות החביבים עליכם. פונץ' וקוקטיילים כאלה הם דרך חסכונית ומוצלחת להשתמש במשקאות אלכוהוליים לא יקרים. במקרה שאתם מחליטים לתת דרור לדמיון היצירתי שלכם בערבוב משקאות, מומלץ לעשות זאת תחילה בכמות קטנה כדי לבחון ולשפר את התוצאה במידת הצורך. דרך מהירה ופשוטה ליהנות ממשקה כזה היא פשוט להוסיף לקפה או לתה שלכם מעט ליקר בטעמים שונים. לקפה אפשר להוסיף גם שמנת מתוקה. פונץ' בסיסי החומרים לארבע-שש מנות: 1 בקבוק יין אדום 1 תפוז מקולף, חתוך לקוביות 1 תפוח ירוק, חתוך לקוביות 3-2 מקלות קינמון קורט אגוז מוסקט אופן ההכנה: שמים בסיר את כל החומרים, פרט למקלות הקינמון ולאגוז המוסקט ומחממים על אש נמוכה. כשהפירות רכים מוסיפים את מקלות הקינמון ואת האגוז המוסקט, מערבבים ומסירים מהאש. סיידר תפוחים החומרים לארבע-שש מנות: 1 כוס שנפס תפוחים או 1/2 כוס שנפס תפוחים ו-1/2 כוס מיץ תפוחים 1 כוס רום בהיר 1/4 כוס ליקר תפוזים 2 תפוחים ירוקים, חתוכים לקוביות 1/4 כוס סוכר 3-2 מקלות קינמון 6-4 מסמרי ציפורן אופן ההכנה: שמים בסיר את כל החומרים, פרט לתבלינים ולסוכר, ומחממים על אש נמוכה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד להמסתו. כשהנוזל מגיע לסף רתיחה מוסיפים את מקלות הקינמון ואת מסמרי הציפורן, מערבבים ומסירים מהאש. יין חם מתובל (1) החומרים לארבע-שש מנות: 1 בקבוק יין אדום, רצוי מסוג מרלו 3 תרמילי אניס 1 מקל קינמון 4 גרגירים שלמים של פלפל אנגלי 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס מיץ פסיפלורה לקישוט: 5 פלחי תפוז, חצויים לרוחב אופן ההכנה: שמים בסיר את היין, האניס, מקל הקינמון והפלפל האנגלי ומחממים על אש בינונית כחמש דקות. מכסים את הסיר ומסירים מהאש. מניחים בצד למשך כ-20 דקות כדי לאפשר ליין לספוג היטב את כל הטעמים. מערבבים את הסוכר עם מיץ הפסיפלורה עד להמסתו. סמוך להגשה, מחממים את התערובת, שמים כמה חתיכות תפוז בכוס ויוצקים את היין. יין חם מתובל (2) החומרים לארבע-שש מנות: 2 כוסות מים 1/2 כוס סוכר 10 מסמרי ציפורן 2 מקלות קינמון גרידת לימון מלימון שלם 1 בקבוק יין אדום 1/4 כוס ברנדי אופן ההכנה: שמים בסיר את המים, הסוכר, מסמרי הציפורן, מקלות הקינמון וגרידת הלימון ומחממים על אש נמוכה כ- 10 דקות. מוסיפים את היין, מערבבים וכשהנוזל מגיע לסף הרתיחה, מוסיפים את הברנדי. מערבבים ומסירים מהאש. (מתוך אתר ifeel)
 
למעלה