בוקר טוב חברים

פתי בו

New member
בוקר טוב חברים ../images/Emo24.gif

מה שלומכם? קראתי את ההודעות של כולם. כול כך רוצה להגיב אבל אין לי זמן. מקווה חהיכנס בערב ולהגיב. מה שעוד,השבוע הייתי בעשייה ואני ממש רוצה לספר לכם...
מקקוה להגיע בערב. לבינתיים שיהיה לכם אחלה יום. ייש יופי של שמש בחוץ
צאו לטייל

כן, איזה יופי של מזג אוויר היום

לצערי אני עדיין חולה, שזה נורא לא כיף. לפחות מקיפים אותי אנשים כייפים, שזה ממש כיף. יום יפה.

איזה יום מקסים היה לי היום

כבר בבוקר שראיתי את ה-
מבצבצת ידעתי שיהיה אחלה יום. רשמתי לי רשימת מטלות ויצאתי לדרך. אחרי תקופה ארוכה שלא צילמתי , הצטיידתי במהלך הסידורים במצלמה ראיתי וצילמתי כמה תמונות יפות של צמחים וגינות מעניינות. אני רוצה כבר זמן רב להכין הרצאה עם שקופיות ( ומחפשת לקנות מקרן שקופיות ) אם מישהו מכיר יודע אז אני מבקשת לעדכן אותי תודה . כמו כן אני רוצה להתעסק ביצירה ויש לי בראש איזה רעיון אמנותי . בעבר מכרתי כל מיני דברים יפים מהבית ואני רוצה לחזור לזה . מתאים לי לעבוד באמנות. אני צריכה לקנות את החומרים ולהתחיל לעבוד על זה . מאוד מקווה שמה שיש לי בראש אכן יהיה יפה גם במציאות. אז המשך יום נעים איילת

Gali112

New member
נשמע נהדר

לגבי המקרן אולי כדאי לך לבדוק אפשרות להשאיל תמורת תשלום

ניאו30

New member
אחר הצהריים טובים ../images/Emo140.gif

ואני מתאושש לאט לאט מהמחלה שהיתה לי בשבוע שעבר.היום יש קצת זמן לעצמי אחרי העבודה,מחר בערב חונכות עם הילד ורביעי-חמישי אני מתחיל ללמוד,בשבוע איחור...בגלל המחלה...אבל אני מתרגש לחזור ולפגוש את הח'ברה...בטח גם היצרתיות שלי, שקיבלה חופש בחופש,תחזור לה מחדש...וזה בטח גם יעשה לי טוב...ואין טוב בלי לא טוב,אז ביום שישי יש לי טיפול שורש,אבל גם זה טוב כי יש לי כאב שיניים די חזק(שהתפתח במקביל למחלה ואולי קשור קצת) שמוקל על ידי כדורים,אבל זה לטווח קצר...אז טוב לי לטפל בזה כמה שיותר מהר ובתקווה להיפטר גם מהכאב...וחוזרים לטוב...יום שישי,את יודעת,יש בעיר מסיבה...חוזר לצאת אחרי שבועיים בבית בגלל המחלה...אוףףףףף,הספיק לי,בא לי לרקוד...שישי,שישי... באופן כללי אני מרגיש ממש טוב,עם או בלי סיבה
לכו להצביע!(אה,סליחה...צאו לטייל...
...)

כבר לילה טוב

אז אחרי תקופה של חולשה פיזית אני מתחילה לחזור לעצמי, היום היפה שהיה כנראה סימן גם עבורי, כי שוב הייתי ביומיים האחרונים בהמון פעילות ועשייה אתמול הלכתי למעסה, וכנראה שהעיסוי החזיר לי קצת מהכוחות שנעלמו בזמן האחרון

למעלה