בוקר טוב חברים!

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב חברים!

מאיר? חזרת מכרתים?
הערכה במערכת הפוליטית: נתניהו בלחץ בגלל הסקרים??
"גם אם נתניהו מצא את האצבע ה-61 באמצעות ח"כ שערק, עדיין אין רוב לביטול הבחירות"... איזה 61?? דרושים 80 לביטול הבחירות, לא?
חוק יסוד: הכנסת קובע מפורשות כי "הכנסת לא תאריך את תקופת כהונתה אלא בחוק שנתקבל ברוב של שמונים חברי הכנסת, ואם נתקיימו נסיבות מיוחדות המונעות עריכת בחירות בעתן; תקופת ההארכה לא תעלה על הזמן המתחייב מהנסיבות האמורות; בחוק כאמור ייקבע מועד הבחירות".

מינהר

New member
יוליקה, אני מתפעלת מן הבקיאות שלך

בחוקי הבחירות.
בעניין הההשתמטות--- בוודאי שכמות החרדים המשתמטים עולה בהרבה על אלה שאינם חרדים ומביאים פתק מן הרופא, שלא לשרת. חלק גדול מהם עושים זאת בדיוק בגלל זה שהחרדים לא מתגייסים, והם לא רוצים להיות הפראירים של החרדים. אני חושבת שאם הייתי צריכה להתגייס היום-- הייתי מודיעה שעד שהחרדים לא מתגייסים, גם אני לא. הדם שלהם לא יותר כחול משלי. מזל שכשאני התגייסתי, כמות החרדים המשתמטים היתה זעומה. אז לא היתה לי דילמה. רק רוה"מ בגין המרחף אפשר להם להשתמט בהמוניהם.

הדסהש1

New member
יום טוב.אצלי הבוקר מתחיל מוקדם מאוד

לכן אצלי כבר עבר חצי יום.שומעת את הספק אם יהיו בחירות חדשות או לא.ממש עושים צחוק מהאזרחים.ראש הממשלה עדיין לא חושב מה לעשות.?זה לא משחק זה גורל
המדינה.כך לא מתנהלים.כל כמה שעות יוצא פוסט שיש מגעים עם כחול לבן אבל בלי לפיד גנץ עונה שזה שקר.אז למי להאמין.גם בין הימין הקיצוני יש סדקים.מה יהיה בסוף לאלוהים הפתרונות.מתנהלים כמו ילדים קטנים.

נימה3

New member
נדמה לי שכל חברי הכנסת של הליכוד הצביעו בעד ביטול

הבחירות וגם נדמה לי שמי שהעלה את רעיון היה יו"ר הכנסת וזה כבר ברור לי ולא רק נדמה לי שאדלשטיין גם הוא כבר נכנע לביבי ונהיה הסמרטוט שלו אולי הוא הבטיח לו את הנשיאות. אין גבול לעיוותים שקורים פה בחוקי המדינה. אין גבול לשחצנות, להתנשאות לצחוק שעושים מאזרחי המדינה. רק בשביל זה מגיע שלא יבחרו בהם. והכל בשביל מה? בשביל להציל את ראשו של ראש הממשלה מעבותות המשפט.

מינהר

New member
נימה, אז מי יהיו שותפי הליכוד בקואליציה

החדשה? המפלגות הערביות?

בגין גם אימץ את האספסוף אחרי נאום ,"הצ'צ'חים",...

ההבדל הוא אם היית מסרבת ללכת לצבא היית הולכת לבית סוהר והם לא כי הם משתמטים כחוק.
והאספסוף ממשיך לתמוך במי שמאפשר להם זאת, כיוון שרבים מהם משתמטים גם הם.

מינהר

New member
לא, שפירא. אני לא נאיבית עד כדי כך.

אבי התפלל בבית הכנסת השכונתי, וסבי היה הגבאי שם. הרב אמר שיתן לו אישור שאני מבית דתי. לא הסכמתי. היום ככל הנראה הייתי מסכימה.

למעלה