בוקר טוב חברי פורום בלאק אייד פיז

g a l 9 4

New member
בוקר טוב חברי פורום בלאק אייד פיז../images/Emo124.gif

הפורום מת כליל, ת.נ.צ.ב.ק.ט.א.ב.ה. צריך להחיות אותו! אנא, אני מבקש מכם, התחילו להתנדב לפינות! והפינות המוצעות ומספרי החירום להלהן:
סיכום שבועי- תפוס ע"י נעם. (אבל פינה זה לא חבר, וחבר זה לא קיר, אז שמישהו לעזאזל יצא מהקטע של לבנות כאן בית.)
הקורבן השבועי
(אני אוהב להתעלל באנשים, אללה סאדו נעם
)- פנוי
שאלון השבוע\משחק (מישהו יגנוב מפורום סקרים ושאלונים, כי הרי אנחנו מפונקים ועצלנים מדי לכתוב יותר מארבע שורות לבדנו, בכל זאת, כמות מוגבלת של IQ יש לפורום הזה)- פנוי
דיבוב תמונות (פעם בשבוע מישהו מעלה תמונה וחברי הפורום צריכים לדובב אותה, מומלץ תמונות עירום של פרג)-פנוי
(רעיון שניתן לפיתוח) ציטוטים!- (אנחנו כיודע פורום שפעיל מאוד ברמה המסנג'רית\ועידות\צ'אטים ואנחנו 90% מהזמן מחוקים לחלוטין ואנחנו מוציאים משפטים שפשוט צריך לחרוט על הקיר בשירותי נשים בתחנה המרכזית, לכן, צריך לנדב מישהו(האמ האמ האמ האמ רמזזזזזז) שיכתוב את כל הציטוטים ויפתח שרשור שבועי להם.)
בחיית קומקום! תציעו עוד פינות!
השעה עכשיו לפני שבע בבוקר, אני ער מ12 בצהריים אתמול, תעשו טובה אל תעצבנו אותי ותתנדבו\תציעו עוד פינות, או שאני אדאג לעונש מספק ~מחפש את מחבט העור והניטים שלי~

g a l 9 4

New member
פעם בשבוע תביא שאלון\משחק.

אני ממליץ על פורום "סקרים ושאלונים" תחפש אחד נחמד, ואל תביא אחד עם 10257569 שאלות, אחד פשוט, ואם מישהו ראה שאלון שהוא ממש אהב הוא יכול לשים אותו בתנאי שאין שאלון באותו שבוע, או אם הפורום מת.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אממ אממ יש גם עוד מלא

קחו דוגמא מפורום 30סטמ ופורום לוסטפ !!~ אפשר לפתוח "דבר טוב דבר רע", שאתם רושמים בהודעה נגיד "
אני ושמוליק התנשקשנו DDD:
הצב של שמוליק מת :((((((
שמוליק כל כך חעמוד !!!!!!11 יצאנו לדייט והיה מושי מושלם DD:
אמא החליטה שאני לא עושה פירסינג בדגדגן בסוף ))))))))=" וכו' וכו' ויש גם תכנון שבועי .. שנגיד פותחים את השרשור בשישי או משהו ועושים תכנון לשבוע .. נגיד "
יום ראשון - לראות סרטי פורנו עם כל החברההההה
יום שני - מסיבת פיג'מות אצל שמוליקקקק !%#%#$
יום שלישי - אמממממ לא יודעתתתתת להגיב נאצה אצל יואבוש בבלוגגגג
יום רביעי - אגרוף תאילנדייייי [=====
יום חמישי - ללכת לקניון ולקנות הרבה ורוד ונצנצים =]]]]]]]]]]
יום שישי - מסיבה אצל אח של חברה שלייייי [=== יהיה ליצןןןןןןן (((((=
יום שבת - לישוןןןן אעאעאעעא" וכו' וכו' ויש עוד מלללללללללא רעיונות ..

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אה כן, ויש גם את

זיהוי שיר על פי תמונות .. שנגיד עושים למיי האמפס אז שמים 3 תמונות, נגיד את התמונה שלי עושה וורקוורק D:, הרבה כסף והרבה תכשיטים או משהו
אני לא זוכרת את הקליפ חח ואת התשובות שולחים במסר למי שייקח על עצמו את הפינה הזו וכל שבוע שיר אחר

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אני לא אטרח לענות על זה

~______________________________________________________________________~

West Doll

New member
סתיו שמרי על שפה../images/Emo11.gif

יש פה גם קטינים
כאילו קטינים תמימים. לא כמוך

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif איך אפשר להיות חצי ? אני רוצה