בוקר טוב חברי פורום, מה שלומכם?

בוקר טוב חברי פורום, מה שלומכם?

מחכה הערב למשדר המרכזי, שיהיה בהצלחה לרוחי המדהימה ואצילת הנפש שלנו, יש לי הרגשה שרוחי מגיעה לגמר,למרות שאני לא יודעת בכלל כמה זמרים נשארים בגמר , מאוד מפתיע שעוד שבוע התכונית מסתיימת, וההפקה לא מודיעה מה יהיה בגמר, כמה יהיו בגמר, מישהו מכם יודע?

מייקל הרפז ישיר

את השיר "לו יהי"בלחן של השיר ledit be של הביטלס.

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gifשבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gifחולה../images/Emo178.gif../images/Emo193.gif

שיהיה שבוע שמח ומלא מוסיקה טובה ,נוכחותי מוגבלת בימים האחרונים עקב מחלה מעצבנת . בריאות לכולם

/tapuzforum/images/Emo101.gif/tapuzforum/images/Emo27.gifסיוע בדרך אלייך

אל דאגה.תנוחי ותצברי כוחות. לימים בריאים יותר

הנה הבאתי לך מרק../images/Emo259.gifו../images/Emo48.gif תרגישי טוב../images/Emo140.gif

מקווה ,לצורך העניין,שאת לא צמחונית
תבריאי מהר,אין לי זמןןןןןןןןןןןןןן

רגע רק רגע

Active member
רב הנסתר על הגלוי ../images/Emo4.gif

זה מרגיש שהכל מיקרי בהפקה הזו. כאילו הם אומרים לעצמם- "בוא נראה מה יהיה ומשם כבר נתקדם" מה שבטוח, בתכנית החדשה בערוץ 10... ההסתרה- לא תהיה מנת חלקם

נגוש בוקר בוקר/tapuzforum/images/Emo176.gif/tapuzforum/images/Emo70.gif

אם אני אשמע עוד פעם אחת את יוקנת שרה את אבינו מלכנו אני עולה לגג לקפוץ.מרגיש לי שכל השהות שלה בבית היא חרשה עליו /tapuzforum/images/Emo9.gif

/tapuzforum/images/Emo180.gif/tapuzforum/images/Emo175.gifרואים תסוף

קודם כל מבאס שזה מסתיים.אחרי שהתחברנו לזמרים פתאום מפסיקים לנו את זה בבום.אוף אף פעם לא הייתי טובה בפרידות.אולי הם ידיחו מתישהו כמה ביחד.ומה עם החתונה של סיני שרק לא יצנזרו אותה

/tapuzforum/images/Emo106.gif/tapuzforum/images/Emo57.gifאין לבנג`ו מתחרים

הוא פשוט נמצא כמה ליגות מעל כולם.הוא חותך את האויר עם הקול הנדיר שלו.הלב שלי מתרסק כשהוא שר.אלוף האלופים

רגע רק רגע

Active member
יחי ההבדל../images/Emo70.gif

גם השיר של רוחמה וגם השיר של בני... הם תפילות/תחינות. בעוד שאצל רוחמה "אבינו מלכנו" כנראה ומסנן אותה (פשוט, היא חזרה על השיר כל-כך הרבה פעמים... שזו המסקנה המתבקשת
), אצל בני קיימות העוצמות שאי-אפשר להתעלם מהן. תענוג לשמוע אותו שר.

שמים וארץ /tapuzforum/images/Emo36.gif

אני כל שיר של בני נפעמת מחדש כאילו זאת הפעם ה1 שאני שומעת אותו.הוא מצליח להשאיר אותי מסוקרנת עד לשיר הבא שישיר. היופי הגדול שהוא יודע להתאים את עצמו לסגנונות רבים מלבד למזרחית ובכל זאת לא ליפול ברמתו הגבוהה מהביצועיו המזרחיים.רוב הזמרים בכלל ובהיכל בפרט כשמוציאים אותם מהסגנון האישי שלהם הם הולכים לאיבוד ומגיעים לתוצאה לא טובה

abigl

New member
נכונה השמועה שהחתונה הערב אחרי ביטר?

הם כל הזמן מפמפמים שיש הדחה, את ביטר והפתעה. אם כן - אריק בטח ילבש את החליפה הכתומה...

didush100

New member
נראה לי שביטר זו ההפתעה

או שאריק חלש בסמסים אז הם רוצים להספיק לחתן אותו כבר הלילה חחח

למעלה