נוגה וכולם
יהיה נחמד אם תתני מתכון מדוייק לבישול של השעועית עם השורשים והפטריות,
לי יש מתכון מנצח והרי הוא לפניך ולפני כל מי שמעוניינ/ת,
במחבת גדולה, אני שמה טיפה שמן, קנולה או חמניות, שליש חבילה, שעועית ירוקה
חתוכה מוקפאת, שליש חבילה שעועית צהובה חתוכה מוקפאת ורבע חבילה
גזר גמדי מוקפא, זה כמובן לא בדיוק, אלא בערך, לפי טביעת עין, מוסיפה לזה,
חצי תיבלית שום ופטרוזיליה של קנור, מדליקה את האש,ישר על אש קטנה
ומכסה, עם מכסה מזכוכית שיש בו חור להוצאת אדים, מבשלת את זה כחצי
שעה ומידי פעם בוחשת, כשזה מבושל כמעט לגמרי, קצת נשאר קריספי,
מוסיפה חצי קופסה פטריות שמפניון חתוכות וכף רוטב שום של אוסם,
בוחשת, מכבה את האש ומשאירה לכמה דקות על הגז, זה יוצא מאד
טעים,בטח יהיו הערות לגבי התיבולית, אז זה הטעם שלי, כל אחד יכול
לתבל לפי טעמו.
המשך יום נעים