בוקר טוב חדר ..נעים לי להצטרף

דג ערום

New member
בוקר טוב חדר ..נעים לי להצטרף

אמנם לא משורר אני ואהבתי היחידה ב20 שנה האחרונות היא רק אשתי ילדיי והאופנוע ויוסי סייס הוא לא הכוס תה שלי ודמעות יש לי רק שמקלף בצל והתכנית האהובה עלי בטלווזיה היא נשיונל גאוגרפיק והיסטורי ונונקונפרמיזם זו דרך חיי וגם סתם בא לי לפעמים(שאני לא בחו``ל) לכתוב בפורום אז אני פה חדר...בינתיים

וככה אנו רוצים אותך.

לא משורר. אוהב את זוגתך. מרדן. יופי שבאת, שמחה לקראתך. תכתוב הרבה כמו שאתה יודע. יהיה לנו מעניין, זה בטוח. ואני מבטיחה לענות ,אולי אפילו בחרוזים.

אפרת.א

New member
אהלן דג

תה, קפה, קפוצינו , אספרסו?? רק תגיד - צוות בית הקפה לרשותך תמיד. הרחבנו את בית הקפה - הוספנו אגף מיוחד לדגים (אלא אם תרצה ל``התמזג``) אז - מה למזוג? ממממ...וחייבת לספר לך: המוס שוקולד קוקוס של שרי מה זה טעים! הגעת בזמן המתאים! ברוך הבא וסוף שבוע נפלא לך ולכולנו

דג ערום

New member
אפרת מעדיף מים על קפה

ורצוי שיהיו חמימים כדי שאשחה בהם ולא אצטנן אפשר גם כמה עוגיות תולעים לשמור על גיזרה והכי חשוב כמה דגיגים ודגיגות באקווריום שלי:)

איזה כיף, יש לנו דג !!!

שליתר בטחון אומר ``בינתיים`` ממה חושש שנעכיר לך את המים ? אפרת, דאגי שתוגש לו מנת תולעים שישאר איתנו לעוד ימים רבים.

haAlma

New member
דגיהו!

שלומות, שלומות. ברוך הבא - ופי שאמר חכמינו (בדיאבד) ועוד אחד יותר נחמד. ושאלה לי אליך, דגיהו. בשם קהילת הציפורים, גם הן תתקבלנה בברכ לאקוויום? מפני ש... דווקא לא ארחיב במילים, אשמח להכיר בהמשך. העלמה.

שרי42

New member
ברוך הבא...

בצל קורתנו, שהנה, מיד הורחבה למענך ואני הפשלתי שרוולים והכנתי עוגה במילוי תולעים ומים פושרים שלא תצטנן חלילה וגם הודעתי לכל החברים כך שלא תשאר לבד ועד שתשחה לך שוב לחו``ל - מקוים שנהנה מחברתך ואתה מחברתנו

למעלה