בוקר טוב! חדשה כאן

באןבאני

New member
בוקר טוב! חדשה כאן

בוקר טוב ושבת שלום לכולן !
האם המעבר הטבעי מפורום חתונות הוא לכאן? אם כן, איזה כיף! ושלום :) אני ליאת, ולאחרונה הייתי עסוקה מכדי להתמסר לפורום, אך הינני כאן וכוונתי להישאר, אם תקבלו אותי..

על סדר היום: יום נישואים ראשון בעוד כשבועיים! אשמח לשמוע איך אתן חגגתן (ואילו מתנות...) ביום נישואין הראשון והאם יש לכן רעיונות בשבילנו

תודה ונעים להכיר!

היי ליאת, ברוכה הבאה

נשבעת לך, צריך לפטר את ועדת קבלת הפנים פה שעדיין לא הביאו לך קפה ועוגה

&nbsp
שמחים שהצטרפת

&nbsp
לגבי שאלתך- בימי נישואים אנחנו בד"כ מעדיפים לעשות משהו זוגי ביחד- צימר/מלון טוב ולגבי המתנות- קונים משהו שיודעים שממש רוצים
על מה חשבת?

Ginger L Honey

New member
מזל טוב!

וברוכה הבאה לפורום

לכבוד יום הנישואין הראשון שלנו עשינו קעקועים תואמים ויצאנו למסעדה.
השנה לכבוד יום הנישואין השני רק יצאנו למסעדה.
מתנות אצלנו רק בימי הולדת ובכריטסמס (אנחנו זוג מעורב ולא חיים בארץ)

תחילת דצמבר נשמע לי מתאים לאיזה לילה מפנק בצימר בצפון עם בקבוק יין טוב או שמפניה

haych

New member
היי חמודה!

זוכרת אותך טוב מפורום חתונות, ואת החברים המשותפים שגיליתי בקרדיטים שלך

מזל טוב ליום הנישואין הראשון!
אנחנו היינו בחו"ל במקרה (זה לא תוכנן ליפול על יום הנישואין, שינוי של הרגע האחרון) וההורים שלי שלחו לנו הודעה שנלך למסעדה על חשבונם, אז חגגנו במסעדה בלי להתכלב.
אני פחות מאמינה במתנות, ויותר בבילויים משותפים כמו צימר, טיול, סדנא, סרט ומסעדה...

היי, זוכרת אותך מפורום חתונות

ברוכה הבאה.
&nbsp
בעניין ימי נישואים, אנחנו החלטנו שמעבר לחגיגה, אם מחליפים מתנות אז שיהיו כאלה שמשותפות לשנינו - חוויה משותפת, משהו מגניב לבית ששנינו רוצים, וכו'. מתנות שמיוחדות לאדם השני בלבד - בימי הולדת.

butwhy

New member
אני תמיד בעד חו"ל

התחתנו בפראג, ושם גם בילינו את יום הנישואין הראשון שלנו.
באופן אישי, אני מעדיפה את זה בהרבה על מתנות (וגם על הרבה דברים אחרים
), בכל מקרה, מתנות לא קנינו.
מזל טוב

באןבאני

New member
היייי איזה כיף!

גם אני זוכרת אתכן מפורום חתונות! ככה לא קראתן לי?

&nbsp
אני משתוקקת לטוס לחו"ל, אבל תמיד אני משתוקקת לטוס לחו"ל... גם כשאני בחו"ל..
אם יש משהו שאני כמהה אליו הוא עיר אירופאית לפני הכריסמס... אבל זה כבר לא ייצא השנה... בדיוק דיברתי על זה עם האיש שלי והוא הציע משהו קצר באביב וארוך בקיץ.. שנינו חוגגים 30 השנה.
&nbsp
אני מאד בעניין של לילה בצימר בצפון, יש למישהי המלצות?? מקווה שברגע האחרון ייתנו לנו מחיר סביר ולא יחייבו להגיע לשני לילות בסופ"ש.
גם אני מאמינה במתנות "משותפות", אבל נורא בא לי להפתיע אותו כי הוא החצי המפתיע בזוגיות הזו...
חשבתי גם על הקרנת סרט החתונה שלנו בצימר (שלא ראינו מאז שקיבלנו אותו בערך...)
וגם להתחיל מסורת של צילום שלנו במקום מסוים מחזיקים תמונה מהחתונה - ולחזור על זה מדיי שנה ביום הנישואים.
אבל בשני הדברים האלה כבר שיתפתי אותו, אז אם יש לכן רעיונות נוספים להפתעה - מאד אשמח.
&nbsp
שבת שלום בינתיים
ותודה על התגובות החמות
(פרפרי אהבה - הקפה כבר מחכה לי על השולחן
, תודה!)

אני ממליצה בחום על "המקום"-הוא יקר אבל מפנק בטירוף וממש שווה.
לא יודעת לגבי כמות הימים- לדעתי אנחנו היינו שם 2 לילות אבל לא זוכרת אם זה היה בגלל שחייבים או כי רצינו

&nbsp
מזל טוב

haych

New member
המלצה

אחוזת קיסדורנא, בראש פינה.
אנחנו היינו שם עם שובר בשויי 1000 ש"ח, שכלל לילה אחד בצימר ענקי ומושלם, עם ג'קוזי בחדר ומיניבר חופשי (משקאות קלים+אלכוהול), ארוחת בוקר במסעדה ומסאז' זוגי. שווה בדיקה!

באןבאני

New member
איפה מצאתם את השובר השווה הזה??

התקשרתי, נשארה רק סוויטה אחת (ויקרה יותר... רק הלילה הוא 850 ש"ח).
נראה מהמם!

haych

New member
בנופשונית

אני ממש ממליצה על המסאז' (אם זה באותו מקום שאנחנו עשינו) כי הוא היה הכי טוב שעשיתי, יותר מבתאילנד! הארוחת בוקר היא סתמית, אם זה מושיל איכשהוא אפשר לוותר עליה ולאכול במקום שווה יותר.
צימר חלומי, ממש ממליצים.

haych

New member
אני ממש לא זוכרת, לבעלי יש ניחוש

שב"נועה". גם לי זה מצלצל מוכר, אבל יכול להיות שזה השם שנחרט לנו כי צחקנו על זה שיש סוויטה על שם מישהי מסויימת שאנחנו מכירים.

עברתי על התמונות בנסיון למצוא רמז לשם הסוויטה-והן הזכירו לי שיש בחדר גם מכונת קפה...

butwhy

New member
יש משהו שהוא רוצה?

אני קניתי לו מצלמה טובה שהוא התלבט המון זמן אם לקנות.
זה היה ל-10 שנים שלנו ביחד (לפני שנתיים וחצי! הזמן עובר כל כך מהר!) ולא ליום נישואין שאותו כמו שאמרתי חגגנו בפראג (אני מנסה לייסד מסורת של כל יום נישואין באירופה. נראה איך זה יילך
). זה מאוד שימח אותו, והיום הוא בדק וסיפר שהוא צילם 11,000 תמונות מאז במצלמה הזו!
אנחנו חגגנו 30 השנה, וספציפית אני חגגתי אותו בירח-דבש שלנו באירלנד - מומלץ מאוד!!

באןבאני

New member
וואו, מסורת של יום נישואין בחו"ל

מצלמה קנינו ממש עכשיו לפני הטיול (ירח דבש) שלנו לאיסלנד
. זו באמת מתנה ממש שווה! קיבלנו אותה מהאחיות שלי לחתונה.
והוא לא ממש בקטע של טאבלט (לכו תבינו מהנדס חשמל..) וג'אדגטים.
אני קצת אובדת עצות

butwhy

New member
באמת קשה!

ההצעה הבאה שלי היא מקרן - בעלי קנה אחד לפני כמה וכמה חודשים וזה אדיר, אני תוהה איך ראינו סדרות במחשב כל כך הרבה זמן

אה! או מכונת קפה אם הוא מהחובבים ואין לכם. אנחנו קיבלנו לחתונה וזו מתנה אדירה לגמרי (אפילו יותר מהמקרן!).
הבעיה עם המתנות האלה היא ש-איך תתעלי על זה בשנה הבאה....
לגבי איסלנד, לא תאמיני אבל זה בדיוק על הפרק!
אם יש לך טיפים/ מתי הייתם/ כמה זמן/ עלות משוערת וכו' אני ממש אשמח!

באןבאני

New member
דווקא חשבתי על מכונת קפה,

אבל אז התחלנו לשתות מקינטה והתאהבנו...
ולגבי מקרן- זה נשמע אדיר! אבל עם זה נחכה כבר לבית שיהיה שלנו

&nbsp
אני הכי אשמח בעולם לעזור בכל מה שקשור לאיסלנד! אמנם אעשה את זה עם קנאה גדולה, אבל גם עם פרגון גדול

חרשנו אותה לאורכה ולרוחבה, ואני לא יכולה לדמיין איך איזשהו טיול ומקום יוכל להתעלות על הקסם של איסלנד.

haych

New member
ניו זילנד

מתעלה על איסלנד.
אבל לא בהרבה.
ניו זילנד היא המקום המדהים ביותר עלי האדמות. תכניסו אותה לרשימה שלכם.

באןבאני

New member
היית גם באיסלנד וגם בניו זילנד??

לניו זילנד נגיע רק בשנות ה-50 שלנו (לצערי!)
האיש היקר שלי כבר הספיק להיות פעמיים לפניי.. מסתבר שהיו לו חיים גם לפני שהכרנו!

למעלה