בוקר טוב..חדשה

העקשנית

New member
בוקר טוב כלנית../images/Emo142.gif

כלנית, כלנית, נחמדה וביישנית... את "לחיי האהבה ראית?"

כלנית 2

New member
עקשניתוש......../images/Emo8.gif

מתה על עקשניות נשים ברורות
יודעות מה הן רוצות!!!!!! לא רואה שום סידרה לא לחיי האהבה ולא לגעת באושר......

העקשנית

New member
למה את לא רואה?את מפסידה!!!../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif

במיוחד את "לחיי האהבה"! שזאת סדרה ישראלית שעשוייה נהדר, מכל הבחינות, ואני לא מפסידה אף פרק. השחקנים נהדרים, הבמוי, התפאורה, המוסיקה, התסריט, הקצב, בקיצור-סוףסוף טלנובלה ישראלית ברמה!!! את "לגעת באושר" ראיתי גם, גם עשוי טוב אבל היו קטעים שהיו צריכים לערוך או לביים שוב,אבל כנראה שמטעמי תקציב לא יכלו.גם סדרה טובה-הכל יחסי,וגם נהניתי. למה את לא רואה? מעדיפה לקרוא? עסוקה?

כלנית 2

New member
מתוקה...בשעות אלו......./images/Emo141.gif

אני צועדת מעדיפה להריח את ריח הפרחים להנאתי.. וגם קוראת המון, צופה בחדשות ואם יש סרט טוב גם, אך לא רוצה להתמכר לסדרות,זה מגביל אותי..

צודקת ../images/Emo45.gif

בהחלט מיותר הסדרות הללו
רק תככים ושנאה אם קצת אהבה קצובה, לא ניתן ללצוד מהם שום דבר מועיל לחיינו למעט תככים! עדיף סרט טוב, טיול או זמן איכות עם גורינו...

בדיוק רציתי להוציא

משלחת לחיפוש קרובים
אין לך איזה סיפור לא גמור? ממזמן לא התחלת איזה סיפור

העקשנית

New member
אני חוזרת-הפסדתם!סדרה גדולה!

כחול לבן ועשוי היטב! יש במה להתגאות! ואני עם הנאיביות שלי -דווקא כן למדתי משהו מהסדרה. ולמי שיש ילדים קטנים בבית והוא חדהורי-לא ממש יכול לטייל בחוץ בשעות הללו-שכחתם? אז בואו ונשתה לחיי האהבה הסוערת והמתוקה

יהונתן, איך שהבין שזה נגמר...

פרץ בבכי קורע לב
ובקושי נרגע אחרי רבע שעה ויותר...
רוצה עוד - אמר אין - עניתי, הכל הסתדר... מי שהיה צריך להגיע לכלא - נאסר, של האוהבים התחברו עם אהבתם... מה אומרים לו לילד? שאני שמחה שנגמרה הסדרה המופלאה? כי עם כל העניין שבה ועם כל זה שזו הייתה תכנית שראינו ביחד (היחידה שלנו) היא לימדה אותו איך כולם בוגדים בכולם, לימדה אותו על תככים ומזימות ועל חברים שפוגעים זה בזה אלו דברים שכל כך שונים מהערכים שאני רוצה להקנות לו
ועם זאת, זו הייתה שעה (כמעט) שהייתה מאוד שלנו - ובכך ערכה הגדול...

אין לי מושג על מה אתם מדברים , אבל

משתתפת בצערכם , בכל מקרה
לנו יש "חצאי סדרות" משותפות. עד שאחד משנינו מתייאש . ויש לנו גם מנצח , שחקן מוביל .
אתמול נצחנו (שוב) בהפרש גדול את קבוצת הכדורסל של הביצפר המתחרה. יש במי להתפאר
חתכתי כמה תמונות מהוידאו

אוי מתוק כזה../images/Emo13.gif

גם לנו בבית בסדרה הייתה הביחד שלנו כל יום באותה השעה ועכשו יש שם משהו אחר ומעצבן ולא בא לנו, חבל.

העקשנית

New member
נאווה-בקשר לערכים וכו´../images/Emo23.gif

לדעתי דווקא מה שהיה טוב בסידרה זה מה שנחשף שם-האמת, החיים על כל צדדיהם.והיו שם גם הרבה דברים מאד יפים. הייתה שם גם הרבה אהבה. היו שם גם רגעים של כנות, הודאות בשקרים, הודאות באעויות, בקשות סליחה. ואפילו הפושע הגדול-הצליח לסדר לאהובתו את החיים בסופו של דבר מרחוק-ולא הפקיר אותה-שזה כמעט כמו על הדבש ועל העוקץ. אז ברור שזה אולי לא מתאים לקטנטנים מבחינת כל התכנים-אבל אי אפשר לברוח מהמציאות. אני לא ממש מאמינה שאפשר לחנך לערכים.אפשר לנסות לתת דוגמא אישית, להסביר, לספר, לדבר-אבל החיים כלכך מורכבים, וילד נולד עם גנים משל עצמו, עם תכונות אופי, עם תערובת מאבא ואמא, שלפעמים דווקא הילדים הטובים שכביכול גדלו על ערכים-הם המורדים הכי גדולים. כל אחד גדל ומתפתח למה שהוא אמור להיות.ואי אפשר להחזיק ילדים בצמר גפן. וילד שעושה בחיים שלו טעויות-זאת לא אשמת ההורים. זאת אשמתו. אני למשל מאד אהבתי את גידי בסדרה. אפילו שהוא הצטרף לאלי מרקו וסייע לו בפריצות שלו.מבחינתו-לא הייתה לו ברירה, וראית שגם השוטר מאד העריך אותו ואת אומץ ליבו. וגם את רונה אהבתי מאד.ואת אתי ומאיה כך שהיו בהחלט גם דברים יפים בסדרה. עובדה שיונתן שלך בכה כשזה נגמר. מה לעשות-סופם של דברים טובים-להגמר. ועכשיו יש יותר זמן לדברים אחרים. ופחות לחץ. תני לו נשיקה וירטואלית ממני.

ברוכה הבאה כלנית, ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

גם אני די חדשה כאן. אני מוצאת את הפורום נעים מאוד אבל א י ט י קצת
וגם אנחנו רואים לחיי האהבה (וויזלי אני מקווה שלא נוחרם על רקע זה) - העובדה שזה בעברית מאפשר ליהונתן ליהנות יותר מהצפייה המשותפת - למרות שאנחנו רואים גם סרטים באנגלית באורך מלא(ואני מקריאה את הכתוביות
) בכל מקרה, העובדה שהצלחתי לראות, ואפילו ליהנות מהטלנובלה הישראלית, אומרת שחל שיפור ניכר מאוד בסרטים הישראליים

כלנית 2

New member
תודה נאוה ..ולמה את מקריאה לו??../images/Emo63.gif

יהונתן הוא עולה חדש? או הבן? לא הבנתי..

למעלה