בוקר טוב. חוברות תווים?

UrBaN Man

New member
בוקר טוב. חוברות תווים?

בוקר טוב ידידיי! האם יש לנייטוייש חוברות תווים כלשהם? אני עייף ואין לי כח לחפש ;[ וחוצמזה, חשבתי שאתם תדעו כבר. ובכל זאת, להוציא משמיעה RULZ!!! אל תשכחו את זה! כן, קצת עברתי את השעה שלי. להת'. (תשמעו Shadow gallery)

הו, הנה דוגמה נהדרת להתמסחרות.

יש פה את הווקאלז ואת האקורדים (אין סולואים!), ז"א דברים שאתה מוציא משמיעה בקלות, ומשלם עבור 11 שירים 150 שקל ללא משלוח. מוצר לא יעיל. DT למשל הוציאו ספר לגיטרה עם כל השירים באלבום מסוים, עם כל הסולואים של פטרוצ'י, דבר שקצת יותר מסובך להוציא משמיעה אפילו לגיטריסט סוס. לגבי המחיר של הספר אני לא יודעת.

LadySilkworm

New member
הם צריכים לחיות איכשהו לא?

אין לי מספיק מצברוח כדי לרשום כל מה שאני חושבת, נסתפק בזה..

TheImpactBoy

New member
מה קרה לך,

את יודעת כמה כסף הם עושים מכל ההופעות שלהם?? כל ה"חנות" הזאת, זה מהנהלת הלהקה וחברת התקליטים. זה לא הם אישית יושבים וחושבים על זה. הרווחים מתחלקים באחוזים לעשרות אנשים.

Shadow Gallery../images/Emo47.gif

תנסה להוציא משמיעה, ואם לא אז יש קבצי גיטר-פרו למיניהם.

UrBaN Man

New member
היי. אני מוציא משמיעה!!

המון דברים שאני מנגן הוצאתי משמיעה, כולל אקורדים לא מפורקים, סולואי קלידים ועוד כאלה. אבל, יש דברים שאין לי כח להוציא, או שהם קשים מדי להוצאה. וכבר למדתי והשכלתי, שקבצי גיטר פרו זה השטן. כמעט ב100% מהמקרים זה לא יהייה מדוייק, אם זה בכלל יהייה קרוב למקור. אנשים חושבים שהם מוציאים שירים כמו שצריך, ואז מעלים את זה לULTIMATE GUITAR וכאלה. עדיף שלא יוציאו בכלל, זה רק גורם לאנשים לנגן את הגרסא הל-א נכונה של השיר. יום טוב! (כן, אני לא גיטריסט, אלא קלידן. אם עוד מישהו מפה קלידן, שייצור איתי קשר!)

חחח אני מכירה אותך איש :)

אתה סתם לא זוכר אותי. ואני גם קלידיסטית. קיצר, אז אני לא חושבת שיש פתרון למה שאתה מבקש.

Super Alonit

New member
גם אני הייתי בטוחה שאומרים קלידנית,

נו, בגלל שאומרים קלידן וזה...

UrBaN Man

New member
אומרים קלידנית ../images/Emo3.gif

היא אומרת קלידיסטית, שיהייה לה לבריאות! כל עוד היא מרוצה {: יום טוב.

קלידן נשמע כמו ליצן../images/Emo3.gif

ואני לא ליצן אז אני קלידיסטית P: זה אחד הדברים הכי טובים בשפה הזאת, אפשר לעברת כל מילה, ליצור כל פועל, וזה מגניב.

Super Alonit

New member
אני שמעתי על תוכנה שיש בה תווים לכל

שיר ולכל כלי נגינה שמשתתף בו. אף פעם לא ניסיתי אותה אבל הבנתי מחברה שלי שהיא הבינה מחברה שלה שזה די מוצלח. :X אמרו לי שאפשר להוריד אותה באתר בשם guitarpro, תנסה, אולי זה באמת עובד וזה.

UrBaN Man

New member
חהחה. הודעה משעשעת ../images/Emo3.gif

התוכנה הנ"ל אכן עלולה להיות שימושית, אבל מה שבטוח, כמו שכבר כתבתי, כמעט ב100% מהמקרים התווים והאקורדים לא יהיו מדוייקים ב-כ-ל-ל, לכן אני משתמש בה לעיתים רחוקות. אבל יש בה יתרון, יש בה "טאבים" אפילו לקלידים: אתה ממש רואה איך מנגנים את זה, אכן מגניב. למדתי שתווים מחוברות עלולים להיות טובים יותר. {: אבל באמת הכי טוב, זה להוציא משמיעה... זה גם מפתח את השמיעה משהו לפנים, גם נותן הרגשה טובה, וגם נותן לך את הזכות להתלהב אחכ לחברים שלך שהוצאת את זה לבד
.

Super Alonit

New member
מה משעשע בה? ../images/Emo7.gif

ובאמת צריך שמיעה טובה כדי להוציא תווים משמיעה. אני חסרת כישרון מוזיקלי אז זה נראה לי אפילו יותר קשה ממה שזה בטח לאנשים מיומנים, אבל אם אתה מצליח להוציא ככה שיר שלם אני אכרע ברך בפניך.

lacrimosa girl

New member
בE-chords יש אקורדים מצויינים.

ואח"כ פשוט מפרקים את האקורדים לווקאל. תנסה להוריד קובץ מידי ואז לפתוח אותו באוברטור או באנויל סטודיו, יש לינקים להורדה בפורום פסנתר ^^

למעלה