שמלת תחרה1
Well-known member
על קלית ירקות
בצורה טעימה ויפה, שתפו טיפים להצלחה.
בצורה טעימה ויפה, שתפו טיפים להצלחה.
בוקר טוב עם בשורות טובותעל קלית ירקות
בצורה טעימה ויפה, שתפו טיפים להצלחה.
בוקר טוב עם בשורות טובות
בוקר טוב עם בשורות טובות
בוקר טוב, כך קולים אצלנו ירקותעל קלית ירקות
בצורה טעימה ויפה, שתפו טיפים להצלחה.
הירק מקבל צבע שחום יפה.אפשר להבין פעם אחת ולתמיד זה מה זה בדיוק קלייה?
תודה. את החלק הזה הכרתי. גם יודע שזה נעשה בדרך כלל על-ידי זמן קצר בתנור או על מחבת. רק לא יודע מה הפעולה 'המהותית' שמתרחשת. אגב מכיר את זה בעיקר באגוזים, פחות בירקות.הירק מקבל צבע שחום יפה.
הירקות הללו נקראים בעברית צחה אנטיפסטי.אפשר להבין פעם אחת ולתמיד זה מה זה בדיוק קלייה?
קודם כל תודה. אבל מה התהליך שקורה לירק? מה הקלייה (שאם אני מבין נכון בגדול היא בעצם אפיה קצרה ברוב המקרים) עושה לירק?הירקות הללו נקראים בעברית צחה אנטיפסטי.
עובד גם עם רבעי פלפל, בטטות, פרחי כרובית. ירקות, רבותי. ירקות! טעים ובריא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.