"בוקר" טוב! חזרתי!

"בוקר" טוב! חזרתי!

הייתי בבחינה לקורס מדריכי כושר של וינגייט... התקבלתי
יום ראשון מתחילים ללמוד... הפאדיחה היתה שכל הח´ברה שהיו בבחינה ממש צעירים - כאלו שלא מזמן השתחררו מהצבא... ואני (בת 30).... הרגשתי נורא זקנה... כאילו הם מסתכלים עלי וחושבים לעצמם "עכשיו נזכרת?!?"... לא נורא - אני אראה להם מהיכן משתין הדג... או המדריך.... איזה פחד עם הפיגוע! לא הבנתי למה אלו שתפסו את המחבל שחררו אותו?!?....

גלי ב

New member
../images/Emo124.gif מזל טוב../images/Emo124.gif - כל הכבוד !

אני בטוחה שאת תראי להם מה זה... כל הכבוד לך.... בהצלחה בלימודים - ושתהני מכל שניה ...
איזה כיף
ו...

danonit

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif אחותי ../images/Emo13.gif

תראי להם מאיפה משתין הדג
אחרי הכל, את כבר היית מלכת הספינינג כשהם עוד היו עם גלגלי עזר... אפרופו ספינינג - שיעור שני עבר בשלום ובכיף!!!

דפי26

New member
גלגלגליתוש........

המון המון
שתהיי הכי טובה בקורס והכי
וכולם יהיו
מקנאה

תודה לכולן../images/Emo6.gif

מבטיחה להראות לכל הצעירים שזה עתה הורידו את גלגלי העזר מהאופניים מאיפה משתינים בני ה-30
ולהיות הכי טובה עד שכולם יהיו
מקנאה... טוב נו... לפחות אני מבטיחה לנסות!!!

fila

New member
בשבילך אפשר הכל........./images/Emo6.gif

ואם לא אתן לך איזה אות שתבחרי בטח תעשי לי איזה שיעור ספינינג מתיש ואני אגלה שרירים שלא ידעתי שיש לי בכלל!

מברוק... ובהצלחה היום !

יאללה יאללה עם הילדים - אני "תקועה" עכשיו עם תואר ראשון פסיכולוגיה, ואני משוכנעת שחלק מהם גם היו או יהיו במקביל סטודנטים שלי בכיתות המבוא... אז מה ? תחשבי על זה כעל יתרון - יש לך נסיון, יש לך חיים מלאים מחוץ למטר-על-מטר, את עושה את זה כהגשמת חלום... שלא לדבר על זה שלפי תמונות החתונה - אני לא הייתי נותנת לך גרוש מעל 20 וקצת... בטח לא 30...

למעלה